icon

Výber svadobných obrúčok - rady a tipy

woman79
27. jan 2026

Ahojte, zakladám novú diskusiu na svadobné obrúčky.
Ceny zlata brutálne išli hore, tak skúsme niečo spolu vymyslieť, poradiť sa. Bude to moja druhá svadba, bola som v Zlatokove v PO, cena cca 2000. Ja mám hrubšie prsty. Pozerám Klimi, Panaks. Nechcem Rubín, Izlato. Chcela by som obyčajné, hladké. Ďakujem za každé info.

Strana
z2
woman79
autor
30. jan 2026
@bomba36

Kúp si čo sa ti páči a čo si môžeš dovoliť. Drahý prsteň nie je záruka že to manželstvo vydrží.

@bomba36 to, že drahý prsteň nie je záruka šťastného manželstva, to viem. Spomínala som, že je to moja druhá svadba, mám skoro 47 rokov a prežla som toho toľko, že by som mohla napísať knihu.

woman79
autor
30. jan 2026
@anonym_36aa7d

Ked som sa vydavala, obrucky platil zenich, to uz neplati? Ak by som mala doma zlato, ktore nenosim, tak by som bola ochotna ho dolozit, ale inak by som ocakavala, ze moj buduci manzel to zaplati. Je to nielen z lasky, ale aj investicia v dnesnej dobe.

@anonym_36aa7d čo platí, čo sa má alebo nemá, na to ja kašlem. My riešime peniaze spoločne už dosť dlho. A to spolu nie sme ani 2 roky.

woman79
autor
30. jan 2026
@minenkaa

Musis mať obrúčky ?

@minenkaa takto to cítim, chcem.

minenkaa
30. jan 2026
@woman79

@minenkaa takto to cítim, chcem.

@woman79 tak potom kúp naco máš a časom keď našetrite ,kúp také aké chceš

woman79
autor
30. jan 2026
@tomiholjubavi

Nerozmýšľali ste si napr. povyraziť do nejakého lacnejšieho zahraničia za obrúčkami?
Ja viem, že je to taký trochu odvecák, ale dá sa to spojiť s dovolenkou a zostane aj dobrodružný príbeh. 😀

Napr. v Macedónsku je super lacno. A dá sa tam letieť z BA aj Budapešti doslova za vreckové.
Ja keď som sa teraz vydávala, tiež sme mali len strieborné obrúčky. Bola som 7 mesiacov tehotná a prsty ako špekačky. Rozmýšľali sme, že keď dcérka podrastie, skočili by sme si akurát do Macedónska na zlaté. Alebo niekto chodí do Poľska, či?

@tomiholjubavi výletujem veľmi rada, nad PL som rozmýšľala, ale bola by som rada, keby sa ozval niekto, kto tam kvôli tomu bol.

woman79
autor
30. jan 2026
@nyusika

o com chces diskutovat ?
vies, ake sa ti pacia - vyberaj podla svojich financnych moznosti

@nyusika chcela som a chcem radu, sme ľudia, Ty sa vôbec do diskusie zapájať nemusíš.

woman79
autor
30. jan 2026
@mon29

Ja by som ti poradila sa nevydavat,usetris😆

@mon29 chcem sa vydať, pôjdeme na úrad a na obed s partnerovými a mojimi deťmi plus mamky.

nyusika
30. jan 2026
@woman79

@nyusika chcela som a chcem radu, sme ľudia, Ty sa vôbec do diskusie zapájať nemusíš.

@woman79 radu v com konkretne ?
ved si sa nic neopytala - napisala si, ake chces, kolko nemaju stat a kde si uz bola - cena zlata je cca rovnaka vsade - preto pisem - vies ake chces, vies, kolko ste ochotni zaplatit - podla toho kupujte.

woman79
autor
30. jan 2026

Dievčatá, vydávať sa chcem, žiadny humbuk, len obed s deťmi a mamkami. Pýtam sa či niekto má skúsenosti s kúpou obrúčok, nie či sa mám vydať a kto to má platiť.
Chcela by som normálne zlato, mama mi dá obrúčku po nebohom otcovi, čiže budeme menej platiť, ale nech to je aspoň trošku kvalitné. Pre mňa to má zmysel a význam.

anonym_7d5816
30. jan 2026
@anonym_36aa7d

@anonym_7d5816 pred svadbou nie.

@anonym_36aa7d zaujímavé

jabuducanevesta
31. jan 2026
@woman79

Dievčatá, vydávať sa chcem, žiadny humbuk, len obed s deťmi a mamkami. Pýtam sa či niekto má skúsenosti s kúpou obrúčok, nie či sa mám vydať a kto to má platiť.
Chcela by som normálne zlato, mama mi dá obrúčku po nebohom otcovi, čiže budeme menej platiť, ale nech to je aspoň trošku kvalitné. Pre mňa to má zmysel a význam.

@woman79 ja som tiez povedala ze obrucku budem nosit..ze muz vedel hned ze ju nosit nebude,tiez som vedela.. ja mam obycajnu hladku hrubsiu, u zlatnika robenu, lebo v obchode pred 13.rokmii povedali ze bude stat o 200 eur viac ako u zlatnika, tak sme cestovali do cadce

tiezjedna
31. jan 2026
@vista4

@tiezjedna nieeee, to fakt? By som sa hanbila to ešte tu zverejniť 🤭 chudák chlap. To ste si sebe rovní od prvého dňa manželstva. Máš gule. 👏

@vista4 hanbiť??? A prečo??? Naše manželstvo nikdy nestalo na prstenoch, brali sme sa po dvoch detoch, ktoré od narodenia nosili jeho priezvisko a desiatich rokoch😉rovní si čo sa týka obrúčok nikdy nebudeme, to máš pravdu😂☝️pretože byť si v tomto rovní je pre nás dôležité asi ako stierače pre ponorku✌️hlavne, že sme si rovní v dôležitých veciach… už viac než 20 rokov 😉

vista4
31. jan 2026
@tiezjedna

@vista4 hanbiť??? A prečo??? Naše manželstvo nikdy nestalo na prstenoch, brali sme sa po dvoch detoch, ktoré od narodenia nosili jeho priezvisko a desiatich rokoch😉rovní si čo sa týka obrúčok nikdy nebudeme, to máš pravdu😂☝️pretože byť si v tomto rovní je pre nás dôležité asi ako stierače pre ponorku✌️hlavne, že sme si rovní v dôležitých veciach… už viac než 20 rokov 😉

@tiezjedna myslela som tým, ze si tým ukázala svoju chamtivosť a ja by som nedovolila môjmu manželovi obrúčku za pár € aj keby neviem ako chcel a prisahal ze ju nebude nosiť a ze ju v podstate ani nepotrebuje. Po 20 tich rokoch sa budeme aj my brať, ale ja si dam diamanty 3 a on jeden a je to hanba ked ti si bohapusto das diamant na obrúčku a jemu netreba ani zlato. Uz rovno pupavu. Si charakter a veeelmi si ho vážiš.

tiezjedna
2. feb 2026
@vista4

@tiezjedna myslela som tým, ze si tým ukázala svoju chamtivosť a ja by som nedovolila môjmu manželovi obrúčku za pár € aj keby neviem ako chcel a prisahal ze ju nebude nosiť a ze ju v podstate ani nepotrebuje. Po 20 tich rokoch sa budeme aj my brať, ale ja si dam diamanty 3 a on jeden a je to hanba ked ti si bohapusto das diamant na obrúčku a jemu netreba ani zlato. Uz rovno pupavu. Si charakter a veeelmi si ho vážiš.

@vista4 nehnevaj sa, ale toto je hrozne hlúpy komentár 🙏🙄 My si s mojou "chamtivosťou" spokojne nažívame už viac než 20 rokov, tak asi v poriadku😉 veľa šťastia vám prajem👍

vista4
2. feb 2026
@tiezjedna

@vista4 nehnevaj sa, ale toto je hrozne hlúpy komentár 🙏🙄 My si s mojou "chamtivosťou" spokojne nažívame už viac než 20 rokov, tak asi v poriadku😉 veľa šťastia vám prajem👍

@tiezjedna chápem, zobral si ta, pozna ta aká si ...ja len ako vyzeráš v cudzích očiach. Ako nalozis s touto informáciou je len tvoja. Tikame si tu všetky. Šťastný život prajem aj ja 🙂

tiezjedna
2. feb 2026
@vista4

@tiezjedna chápem, zobral si ta, pozna ta aká si ...ja len ako vyzeráš v cudzích očiach. Ako nalozis s touto informáciou je len tvoja. Tikame si tu všetky. Šťastný život prajem aj ja 🙂

@vista4 tak povrchnosť sa tu nosí, to chápem😉 mimochodim, tikajú len hodiny, a to "vám" som myslela teba a tvojmu mužovi👍

Strana
z2