Aké nezvyčajné mená ste dali svojim detičkám a prečo?
Ja mám doma 8 t. Taniu a voláme ju Taninka, dali sme take meno, lebo nie je časté a ja som Nina a mm je Tomáš a tak vznikla Tania
@zojulka Ako volate Jerguska doma? My toho nasho aj Gugi , Dudu alebo Jeržíček 😂
My sme dali synčekovi meno Andreas, a voláme ho Adiko 😉 pretože ho tak nazvala jeho staršia sestrička. Je medzi nimi rozdiel 15 mesiacov 😀.
@denisamuller nooo, v jaslickach ho len Jerguško, vraj najlepsie dieta. Doma ho tiez Jergus, Jergusko a ja ho Jurošik a ked neposlucha, tak Lapin, obcas Serdžo - to netusim ako vzniklo a znami ho Jergi volaju. To Vase pomenovanie sa mi velmi paci 😉
@bmuller a co taka Džesika, raz sme takych klientov mali 😂 (a ano takto sa pise)
jesika je pekne meno, akurát, že je brutal ju vyslovovať s "J" ako za čias Bernolala 🙂
Ja mam dceru Zaru, zijeme v USA a najvacsia sranda bola ked mala take tri roky a ucila tu dospelych, ze ona sa vola Zaricka alebo Zaruska. A mordovala ich, az kym to spravne nevyslovili.
@denisamuller také pekné meno a také nemožné domáce oslovovanie decka, poznám Gregora a pekne ho volajú Gregorko, aj keď už je dospelý, kamaráti Gregor
Keď to tu tak čítam spomenula som si ako niekto mudry povedal, že nie meno robí človeka ale človek MENO. a niečo na tom bude ..🙂
@penelope10 vôbec nie je toskvele meno malému sadlo úplne ako rit na serbel😉 stretávam sa s veľa pozitívnymi reakciami
Mne sa na Vianoce narodí syn , veľmi sa mi páčilo meno Matúš , len mám dojem ,že kam sa obzriem tam počujem Matúš. S manželom sme sa dohodli že dáme niečo z kalendára, ale také čo je málo frekventované... a neotočí sa naň 10 chlapcov naraz a tak sme sa dohodli na Fedorovi .
My máme Tadeáša a v škôlke aj v škole nám povedali že také meno ešte nemali 😁 voláme ho aj Tady alebo Tadik a v škole mu stále učiteľka hovorí Tobias 😁😁😁
@maminuska MM mal spolužiačku, ktoru volali MaTúŠ = malá, tučná škaredá
... od tejto vedomosti by sa moj syn nemohol volat Matus
ja som dnes v cakarni u doktorky stretla chlapceka Libor-ka, tiez nezvycajne, neohucane 🙂
@penelope10 no a ja som chcela dať tretej dcérke meno Zdenka, ale kamarátka mi vraví , nedávaj Zdenu , to sú samé spiťáčky , feťáčky a bezdomovkyne 🙂 Tak ma vystrašila že som dala Adélku.
Týmto sa ospravedlňujem všetkým Zdenkám , hneď na to som stretla dve ...jedna je vynikajúca právnička a druhá je účtovníčka v jednej škole.

Moje deti maju jednoduche a podla mna nadherne slovenske mena ale v praci mam deti s nezvycajnymi menami😉Chanel, Franko, Kevin, Pamela,jennifer, jose armando, diego...vsetky tieto deti maju v rodnom liste narodnost slovenska😜😜😜