icon

Čo poviete na meno Melánia?

veronika342
Včera o 14:22

Ahojte, čakáme dievčatko. Vyberali sme meno a spytali sme sa dcérky aké sa jej páči a povedala Melánka. Ako ho vyslovila, tak ma hneď zaujalo. Osobne by ma asi nenapadlo, ale velmi sa mi od vtedy páči, aj manželovi. Je to krásne meno, len v okolí poznám snáď jednu Melánku. Čo poviete na dané meno?

Strana
z2
anonym_d1d5ac
Včera o 14:29

Za mňa nie, spája sa mi s osadami

anonym_d12c93
Včera o 14:31

@veronika342 melanka penke nie je, ale melania alebo mel je fajn

vikusjk
Včera o 14:34

@veronika342 je to vec vkusu, ako vsetko v zivote 🙂 Mama ma kolegynu Melanku, a nie je z osady :D vzdy ju volali Melanka, a ja teta Melanka. V zakladnom tvare je podla mna zaujimave a neotrepane, v skratenom Mel posobi tak american style

anonym_1eec7e
Včera o 14:48

neviem si predstavit sa volat Melania a robit koznu lekarku.

cacianka
Včera o 15:01

normálne meno, nie je bežné a ani v triede nebude 5 dievčat, ako Sofia nela a Lili

anonym_743181
Včera o 15:07

Syn mal v škôlke spolužiačku Melanku - milá útla dievčinka.
Netradičné, ale používané meno.
Mne prvé príde na um Melánia Olláryová - kedysi známa speváčka v Repete :D

anonym_cd902e
Včera o 15:11

poznám. Až jednu, ale nie je z osady. Je p. riaditeľka.
A jej mama bola s týmto menom, moja mama ju volala Melana.
za mňa pekné meno.

anonym_0645b7
Včera o 15:16

Poznám dve ani jedna nie je z osady, obe sú vekovo 60+, jedna je sestra mojej krstnej.druha nám robila stavebný dozor.

biba_18
Včera o 15:26

melánia kasenčáková je skvelá slovenská tanečníčka, nie je rómskeho pôvodu a odkedy ju poznám, tak to meno sa mi páči…

lauricka
Včera o 15:38
@anonym_d1d5ac

Za mňa nie, spája sa mi s osadami

@anonym_d1d5ac tak to teda vôbec

lauricka
Včera o 15:41

Máme, voláme ju hlavne Meli, niekedy aj Meme 😅. Nikdy ma nenapadlo, že by to mohlo byť vnímané ako rómske meno, blbosť. Naša je úplne takmer platinová blond s modrými očami ako nebo, mega šikovná a veľmi spoločenská. Ľudia ju maju všade radi. Je taká "svietivá". A či je to staršie meno, čo nosia 60+? Viete, čo? Práve staršia generácia takto všelijako "posudzuje" mená, dnešní mladí a deti ale vôbec, tí by vám takéto somariny nenapísali.

anonym_afd868
Včera o 15:51

Poznam velke aj male Melanky, dokonca jednu velmi staru a myslim si, ze ich rodicia vyberom mena nic nepokazili

anonym_df49f8
Včera o 16:05

@veronika342 mne sa páči 💖

janinah
Včera o 16:19

Mne evokuje staru babku.

anonym_ceef6f
Včera o 16:21

@veronika342 mne sa to meno nepáči, ale asi preto,že som poznala jednu tetu Melánku, ktorá mi išla na nervy 😃

anonym_8b6638
Včera o 16:24

nepaci Melania mania..

euka210
Včera o 16:25

@veronika342 poznam len 2...jedna 47r a druha synova spoluziacka 12r. Meno je ok.

anonym_ce230d
Včera o 16:32

@veronika342 je to krásne meno ❤

talia16
Včera o 16:42

Mne sa to meno páči aj nepáči. Mne sa to meno páči v základnom tvare alebo potom ešte Melaní, Melí, Melinka. No poznám jednu dospelú Melániu a ona sa predstavuje ako Mela 😬. A čo ma bohužial najviac odrádza od tohoto mena je že sa mi to meno až moc podobá na slovo melancholia, dokonca samotný výzdam mena je čierna alebo niečo od toho odvodené, čo na mna vplýva negativne.

anonym_050e95
Včera o 16:55

Mne sa páči, mala som učiteľku na základnej, ktorá sa tak volala. Omnoho lepšie ako Mia, Zara a podobne extra krátke. mená.

anonym_4b8aed
Včera o 17:02

V Rakusku bezne ženské meno-Melanie, volajú Melli

anonym_b11c4e
Včera o 17:16

Sesternica je Melanie, skratene Mel. Mne sa to meno nikdy extra nepacilo, ale su aj omnoho horsie. Melancholia mi pri nom vzdy pride na rozum.

anonym_0a2730
Včera o 17:22

Mna hned napadla Melania Trump. Ale inak normalne meno. A urcite neni ako z osady 😏

anonym_8dc391
Včera o 17:23

Mne sa to meno absolutne nepaci - ale to je len vec osobneho vkusu, tak ako sa inym nemusia pacit mena mojich deti. Napriek nepaceniu sa 😁 chcem ale povedat ze je to normalne meno a s nicim negativnym sa mi vobec nespaja, ako tu hovoria o mensine atd, vobec o takych spojitostiach neviem 🤷

anonym_6cf391
Včera o 17:26

Za mna je to jedno z tych "lepsich".
Viac sa mi ale pači napr Marina.

belaanabela
Včera o 17:28

@veronika342 moja dcéra má spolužiačky Vyžadujú aby ich oslovovali Melani alebo Melanka
Za mňa je to rómske meno Melaňa a bodka😀

zajinkakoni
Včera o 17:30

@veronika342 prekrásne!

anonym_b4a649
Včera o 17:36

@veronika342 A ked ti tu teraz 20 no name zien napise, ze sa im to nepaci, tak uz sa prestane aj vam s manzelom pacit? Ved vyberaj podla svojho vkusu a tak aby sa hodilo aj k priezvisku, i ked to si mozno niekedy vydajom zmeni. Za mna je to normalne meno ale v zakladnom tvare. Tvar Melanka, Melka sa mne osobne nepaci. Poznam jednu, jej hovoria aj Mely, co je v pohode podla mna. Toto meno kedysi skor davali starsej generacii 65+ a teraz sa znova objavuje, nie je uplne nezvycajne.

anonym_302ba1
Včera o 18:56

Poznam 3 … najstarsia ma uz asi 82-83 rokov a dve okolo 50tky. Ale celkom sa znova objavuje to meno v skolkach

nlk
Dnes o 04:13

@veronika342 mne sa veľmi páči, pri dievčatku by som ho určite zvažovala. Ale teda určite by som ju nevolala Melanka, ale skôr Melany, Mel, Meli alebo len proste Melánia

Strana
z2