Čo poviete na meno Melánia?
Ahojte, čakáme dievčatko. Vyberali sme meno a spytali sme sa dcérky aké sa jej páči a povedala Melánka. Ako ho vyslovila, tak ma hneď zaujalo. Osobne by ma asi nenapadlo, ale velmi sa mi od vtedy páči, aj manželovi. Je to krásne meno, len v okolí poznám snáď jednu Melánku. Čo poviete na dané meno?
@veronika342 Je to krásne meno. Moja staršia sa tak volá. To meno som mala vybraté už asi v 16. rokoch, že keď budem mať raz dcéru. Nikto sa jej za to meno nikdy nevysmial. Je to také neotrepané, tak sa nemusíš báť, že budú v triede, alebo na ihrisku ďalšie 3. Ako je to napr. pri Sofii, Emme...
@veronika342 moja dcéra má spolužiačky Vyžadujú aby ich oslovovali Melani alebo Melanka
Za mňa je to rómske meno Melaňa a bodka😀
@belaanabela Keby moju niekto tak raz oslovil, tak mu skočím do usmevu. Aj deti v škole som upozornila, keď jej povedali Melana. Pekne som im povedala, že je Melania. Čo by som ja dala za to, keby ma volali Michaela. No aj tak, som pre všetkých Miska, alebo Misa.
@veronika342 dakujem velmi pekne za vase nazory, skusenosti ❤️ na výbere mena to nič nemeni, len tym, ze nie je take časté, tak ma zaujimalo co si oň ludia myslia. Čisto zo zvedavosti ☺️ potešila ma väčšina pozitívnych komentárov a beriem na vedomie aj negatívne nazory. Dakujem.
neviem si predstavit sa volat Melania a robit koznu lekarku.
@anonym_1eec7e Chodila som v Bratislave ku kožnej, ktorá sa volá Kitti. A teraz ako čo? Myslíš, že mala menej pacientov ako napr. Adela alebo Elena?

neviem si predstavit sa volat Melania a robit koznu lekarku.
@anonym_1eec7e a preto si anonym, ktorý robí kde?