Je podľa vás meno Desdemona hrozné?
Aký názor máte na toto meno? Prezerám si celý kalendár a všimla som si ho a dosť ma zaujalo. Prezývky by mohli byť napríklad: Desy, Demi 🥰
Zaujimave meno, ak si chcela hejty, pises na dobre forum. Tu by ti zhejtovali aj Annu
si pozri preklad mena 😃mozno ho uz chciet nebudes.inak hrozne meno.Myslim ze horsie meno pre dieta snad ani neexistuje😅
Načo meno desdemona keď už rozmýšľaš nad prezývkou? Rovno daj meno desi alebo demi. Pretože keď vyberám meno, tak preto že sa mi paci meno ako take a dieťa budem volat práve tým menom, nie preto aku prwzyvku a skratku viem vymyslieť a aka sa mi paci.
Teraz som bola u pani doktorky Desany Boreckej. Krasne meno ❤️ a naslovovzaty odbornik
https://www.zenyvmeste.sk/desana-borecka--na-on...
My sme mali na strednej Desanu a chalani ju volali Desna, takze za mna urcite nie
@proximaa To netvrdím. Čo by sa nemohlo. Ak to chcú tomu dieťaťu urobiť, že bude už od narodenia celý život na posmech, nech ho kľudne dajú. To meno s ňou pôjde celý život vo všetkých zoznamoch a dokladoch.
Denisa,Dagmar,Didiana,Dominika sú lepšia alternatíva si myslím a keď chceš tak silno Demi tak jednoducho Demi ako Demi Moore 😉
Úprimne,mne sa to meno nepáči...ale moje dieťa to nie je. Ak sa vám páči tak smelo do toho.
Co sa týka prezyviek ,či výsmechu....
Nevychovanci si vždy niečo nájdu, s tým neurobíš nič vôbec. Ak to nebude meno, tak to bude farba očí...žiaľ
Mne sa to meno velm paci - ale po precitani tejto diskusie uz vidim ako mamicky krutia ocami nad tymto menom. Tak by som asi vybrala nieco ine.
@kittykat22 snad by si nezmenila svoj nazor na to, co sa ti paci kvoli anonymnej diskusii?

Ak chces meno Desi, madari maju este Dézi, citaj Dejzi. Ale je to ozaj o vkuse a u nas dcera mala v skole prve triedy Mercedes, volali ju Mersi, bola neskutocne oblubena, cize nesuhlasim ze menom dieta trestame, je to skor ako si vychovame deti aby sa druhym nesmiali a o osobnosti dietata... ak bude v triede zakerak, najde si skaredu prezyvku na kazde meno... Cize ak ti srdiecko pisti po mene Desdemona, dajte kludne tak 😊