Ktoré meno si vyberiete: Mila alebo Amália?
Ktoré sa vám viac páči a prečo?
Mne sa tiež viac páči Amália, ale lepšie (ako je písané vyššie) - Amélia. Prečo? Lebo Mila je keksík. A zdrobnenina, Milka, je zase čokoláda. Tak asi preto 🙂
@ahojka5 mne sa paci viac mila alebo potom amelia. Mozno ale iba preto, ze som poznala jednu taku staru pani fanaticku krestanku s velkou zlobou v sebe a ona sa volala amalia 🙈
Ešte doplním, že žijeme v zahraničí, takže také že niečo je keksík alebo čokoláda nám nejako srdce netrhá 🙂 A vďaka zatiaľ za názory 🙂
Sranda je, že poznám jednu milu a ani raz ma nenapadlo že sa volá ako keks 🤔 proste to je Mila.. ale mne sa páči viac amalia.. obe mená majú význam milá, čo je zlaté..
Mila 🥰🥰🥰 Mám troch chalanov a meno Mila bolo rezervované, ak by to bolo dievča
Mila sa mi velmi páči , to že je to keks by ma pri oslovení ani nenapadlo . Zaujímavé že pri Martinovi sa nikto nepozastavuje , že sa volá ako mesto …. Toto sa deje iba na Slovensku , nikde inde by to nikoho ani nenapadlo riešiť
Kamaratka ma Milu, mne sa velmi paci a tiez som si to nikdy nespojila s keksikom 😀
@lenka.25 Presne! Veď podľa tejto logiky by sa dieťa nemalo volať radšej ani takto, lebo to evokuje jedlo/produkt. Kamil a Maryna (krém), Milena (tyčinka), Florián (jogurt), Lada (auto), Lima, Vilma a Mila (keksy), Tatiana (bonboniéra), Paula a Matylda (mliečne dezerty), Jana (balená voda), Petra (cigarety) atď. atď.
Ja len dodám že mám v praci kolegu ktorý sa volá Milo a všetci ale že komplet všetci sa mu vysmievali že mu mama pri pôrode chcela dať meno Miro ale račkovala tak je to Milo … takže Milu bude cakat rovnaký osud plus bude na smiech lebo keks Mila 😉

Mila. Amália mi znie romsky.