Mám 4 týždne do pôrodu. Aké meno pre dcérku?
Ahojte kočky 🙂 máme 4 týždne do pôrodu a ešte stále nemáme vybraté meno. Už máme jednu dcérku a tam to bolo nejak jednoznačné🙂 Emka Müllerová. Ale teraz ani za pána sa neviem so žiadnym menom stotožniť :( ak by ste boli také zlaté a mali nejaké nápady na meno, ktoré by sa hodilo k priezvisku, bola by som veľmi povďačná 🙂 nechám sa rada inšpirovať 🙂
Daj nejake klasicke ...k menu ,co tak nieco na M?marianna, magdalea.su zaroven aj menej pouzivane
My máme Olíviu 🙂 a to sme celé tehotenstvo nevedeli ake dáme meno a až na nečakanej ceste do pôrodnice sme sa rozhodli pre Olíviu 🙂 meno,nad ktorým sme ani len nerozmýšľali 🙂
Michaela alebo Ria. My tiež čakáme a rozhodujeme sa medzi týmito dvomi. Ale k vášmu priezvisku sa mi to hodí. Určite vyberiete správne, nech bude akékoľvek
Podla mna je to tak neutralne priezvisko,ze kludne akekolvek meno k tomu 🙂 Mne odtiekla voda a muz sa ma pyta, zlatko,tak ake dame chlapcenske meno? Hlavne,nech sa vy dvaja dohodnete... Ak je dcerka vacsia, zapojte ju do vyberu, u nas sme tak kedysi vybrali meno pre brata 🙂 Zoznam dala mamka,ocko a ja 🙂
My máme Emmku a za chvíľu čakáme Karin. Takže bude veľká dvojka Emminka A Karinka 🙂
Ja mám doma Sáru a Elu....teraz to bude chlapček...ale ak by bolo dievčatko, tak by sa mi páčilo Emily alebo Paulínka či Mia, ale tú už má švagrinká.

Martinka 😉