Meno pre chlapca
Ahojte baby, v rodine môjho muža sa traduje meno na L. Viete mi nejaké pekné poradiť? Ďakujem, môže aj nebyť na L.😁
Ak by som mala vybrať na L, dala by som Libor alebo Leon. Prípadne aj Ľuboš, ak nevadí Ľ.
Keby muselo byt na L tak dám Leonarda… ja mam dvoch chalanov,Huga a Oskara a namiesto Oskara som chcela cypriana😃
Ja mam slabost pre meno Lukas 😀 Aj moj muz je Lukas, A keby mam chlapca (Mam Lauru 😀 ) , tak tiez mu dam asi rovnake meno po muzovi 😀 Ale ked som bola mladsia, tak som si hovorila, ze synovi dam meno Daniel 😀 To sa mi uz teraz az tak velmi nepaci 😀
@zlatkapaps za mňa tiež top chlapčenské meno, dokonca sa mi páči aj v akejkoľvek zahraničnej verzii. A Daniel je tiež veľmi pekné.
Autorka, okrem týchto sa mne páčia napríklad ešte Michal, Alex, Alan, Tobias, Mateo, Patrik..inak na L sa mi celkom páči Ludvik, ale to by som nemala odvahu dať 😅
Leopold, Lubomir, Ludovit, Ladislav, Leo, Levoslav.....je vela mien na L, len ktore sa tebe a muzovi bude pacit 😉
Skrátene možno Leon? Aj takého chalana som poznala, ale bol rómskej národnosti 😀 (nič v zlom, samozrejme). Len neviem, ako veľmi bežné sú takéto mená u nás 😀 Síce keď počujem a vidím v škôlke tie mená, tak ma už absolútne nič neprekvapí 😀
Lukas, Leonard. To su podla mna take najkrajsie. A to je fakt az taka tradicia, ze si nemozte zolit meno na ine pismeno?
V okolí mám Lukáš Ladislav, Lucián, Levoslav, a kamoškina sestra má ročného Leopolda

Leonard, Lennard, Lewi, Luca-s, Liam, viac pekneho ma nenapada....