Michal alebo Michael
Ahojte, vyberáme meno a nevieme sa rozhodnúť. Samozrejme, ale chcem sa poradiť s vami, čo sa vám páči viac? Michal alebo Michael? 😊
@zuzanka.zuzu ale ,ak pôjde do zahraničia - tam zapadne 😉
Michal je zastaralé v dnešnej dobe
Myslím ako tie mená: Jozef, Pavol, Ján, Michal
mne sa paci michael kvoli tomu, ze je to medzinarodny tvar a nikdy nevieme, kde nase deti skoncia. michael, gabriel, daniel, samuel a pod. sa mi vsetky pacili 🙂
Ak zijete na svk tak michal. Je to dost otravne opravovat ludi, ze som s e. Ak zijete v zahranici, tak michael. Inak je to krasne meno
Michael, je to take krajsie za mna. A tiez pomerne medzinarodne, nebude nu to neskor v zahranici nikto komolit a hovorit „ mihaal „
za mna je krajsie Michal, meno Michael mi velmi evokuje super krestanske meno, neviem preco 🙈
Tiez som tim Michal. Je to slovenske, muzne, paci sa mi to. Ale tak je to moj nazor, samozrejme, ze tu budu komentare 50:50, tak ci tak sa musis rozhodnut podla seba, co sa tebe paci viac 😀
Ja mam syna Michala
Ma spoluziaka Michaela a aj tak ho kazdy vola Misko . A aj kamoska ma Michaela a rovnako
@rolinka28 Mne sa nepáči ani jedno...
Navyše aj tak ho budú volať Miško a takých tu behá každý druhý chlapec s tým menom. Ja by som nikdy nedala takéto typicky sk mená sa mi od mala nikdy nepáčili. No raz v nemocnici keď sa mi syn narodil bola somnou na izbe pani co dala meno synovi Mojmír...
Toto slovanské meno mi príde z dôb kráľov a veru ani ich moc nie je
@zuzanka.zuzu presne, mame v triede Michaela a hovoria mu Miso. Jedina jeho matka neustale riesi, ze mu zas niekde zabudli napisat e. Druheho syna maju tiez s tradicnym menom, ale bez makcena.

@rolinka28 mne michael. Mala som ho aj vo vybere. Aj ked v nasom kalendari je tusim len michal