icon

Moderné meno pre dievčatko

2. aug 2022

Ahojte, poradte prosim moderne meno pre dievcatko. Chcela by som nieco ine ako nase tradicne mena i ked aj tie maju svoje caro. Nemyslim zase extremy ako Nefertiti a pod. 😂. Velmi sa mi paci Lilien, Diana. No nemame este vybrate meno a rada sa inspirujem 😊

ada309
3. aug 2022

My mame Nelu, Dianu a teraz to bude zrejme Lívia.. ale paci sa mi aj Tamara

fion22
3. aug 2022

Elif, na kurz so mnou chodila jedna Elif, dospelá a veľmi jej to pristalo. Naša sa volá Fiona, ale nežijeme na Svk.

am22
3. aug 2022

Ja mám Megan ❤️.

dobromila
3. aug 2022

Moje dcéry by sa volali Katarína alebo Karin, Bibiana, Veronika, Daria, Jasmína, Noemi. Ale máme 5 chlapcov 😅

dobromila
3. aug 2022

a ešte Miriam

licona
4. aug 2022

Ja som kedysi chcela pre dcerku meno Ela alebo Eli, ale to mi doma nepreslo. Keby bolo dalsie dieta, tak si to presadim 😀 Mame take tradicne meno, ktore je uz vlastne teraz aj netradicne, je jedina v skolke a bude aj v skole - Katarina.

gabikkas
4. aug 2022

Tamia, oslavuje maniny na Tamaru. Dcera ma ucitelku Dianu, hodi sa k nej 🙂

iwesska
4. aug 2022

@katuskamala1 Amelia - Amuška? To fakt? 😳 Take pekne meno v zakladnom tvare a taka skomolenina🙈

katuskamala1
4. aug 2022

@iwesska ano, i tak ju volame🙂 Amuša! Ked neposlucha :D mame v rodine jednu 🙂

derdia
4. aug 2022

Charlotte je podla mna krasne meno. (ale ja by som take meno nedala)
Lujza je pre nase konciny krasne...

marylin84
4. aug 2022

Kristína a Šarlota

palicka
4. aug 2022

A ešte Valentína a Mia

xxixinka
4. aug 2022

Lilien je pekne, pre dieťa. Pre dospelú ženu mi to akosi nejde. A Diana ...no síce trvde meno, je v pohode ale veľa ráz ju budú volať Didka. 🤦 Ako ženský prsník. Ja som sa riadila týmto kritériami, že sa nedá zhovadit, ľahko vyslovitelne a pekná skratka. No dala som Nela, žiaľ až po pôrode som zistila že je to také moderné. 😀 Keby som to vedela skôr tam dám iné.

mtn112233
4. aug 2022

Diana je krásne meno 🙂 mala som v ňom jasno odkedy som videla dve čiarky na teste, nič ine neprichádzalo do úvahy ani ine pohlavie muž bol z neho tiež nadšený 🙂 nakoniec máme Richarda 😀 ale ak bude ešte druhé bábo a ešte k tomu dievčatko určite to bude Diana 🙂

kiwinetta
4. aug 2022

Nechcem sa nikoho dotknúť meno Alma by možno bolo OK no keď som si ho prečítala prvé čo ma napadlo Alma paprika.......Mne sa páči meno Alia Kayli mojú susedia

drimonna
4. aug 2022

@kiwinetta Alma znamená po Maďarsky jablko, iba tak pre zaujímavosť. 😃

kiwinetta
4. aug 2022

@drimonna ano druh papriky na zaváranie guľatej

meiwe
4. aug 2022

Ja mam Nikola, Natália a ďalšie dievča by bola Nadine

prasiatko30
4. aug 2022

Alba, Ursula, Martina, Julia, Paula, Elena, Olga, Lydia

prasiatko30
4. aug 2022

Alma je duša

wiwi28
5. aug 2022

@alienkami áno takto je to ideálne a tiež som si to tak priala. No a reality je tak, ze syn je decembrovi a meniny má posledný októbrový deň. Asi nám v budúcnosti nepodakuje 🤷

zuzux27
5. aug 2022

Ja mám doma Marínu, v školke je jediná , a poviem Vám že teraz Zuzka znie lepšie ako Emka, Sofia, Sara, Zoe, Lili a Nina, ktorých je tam plno ,presne ako za mojich čias tie Zuzky... zvažovala som Alžbetu, Julianu bez skomolenín ala Betka a Julka, ale aj Anna je krásne a nadčasové meno, Mária detto a je ich na počudovanie málo 🙂 z tých čo ste písali by som určite išla do Diany.

suezana
5. aug 2022

Ja mám kamarátku Lilianu a veru blíži sa už vekom k 50tke. Je to krásna žena, moderná....volajú ju Lila , Lili , Lila. My všetci čo ju poznáme to berieme úplne normálne. Ako bude babka Juliana (napr.) Tak bude aj Liliana.
Mne ako dieťaťu bolo smiešne , že spolužiackina mama sa volá Veronika - 😁

petase
5. aug 2022

Ja som vždy chcela Lori, tak máme Loren, aby keď bude dospelá, to neznelo detsky 😄 a voláme ju Lori. Môj chlap keď som mu povedala meno Loren,tak povedal, že isto nie, že to znie ako tá veštica z telky a stále mi púšťal videá s vešticami aby mi to znechutil,ale toľko som vytrvala až si na to zvykol a už to meno chcel aj on. Iné meno sme teda nemali, čiže odpadli všetky starosti s výberom

tianna
5. aug 2022

@zuzux27 Marína je top 😍 aj ja jednu poznám 😊

ivec16
6. aug 2022

@levandulova111 my mame natalku ale mam pocit ze sa s nimi vrece roztrhlo… Adriana je krasne mam sestru, ale male dievcatko som
davno nepocula tak volat… Natalka je krasne ale je ich uz nejak vela

dobromila
6. aug 2022

A čo tak Petra?

levandulova111
7. aug 2022

@ivec16 to máš pravdu, moja dcéra má dve spolužiačky a priateľova dcéra z predchádzajúceho manželstva má sesternicu Natálku, ozaj je ich veľa 😅
ja som to meno zatiaľ neurčila na 100% ale už sa to po rodine rozkriklo a sa tešia, že aké pekné meno som vybrala🙈 pritom je to len možnosť a ako spomínala, rozmýšľam aj nad Adriankou, ale ešte stále mám čas sa rozhodnúť a nie je to samozrejme povinnosť dať to meno 😊

momoftwo
8. aug 2022

@iwesska preco by sa 50 rocna zena mala predstavovat ako Lilinka ked sa vola Lilien? Ci Zuzana a Ivana sa tiez predstavia dobry den, ja som Zuzicka, ja som Ivanuska? To je dost z cesty😁👌

iwesska
8. aug 2022

@momoftwo Ak si presadi zakladny tvar Lillien,tak by nou byt mohla,ibaze niektore maju v rodnom liste Lily, ci Lilly, takze sa tak budu musiet tymto menom predstavovat stale. Pani Zuzana ,pani Ivana to je meno aj pre dospelu zenu ci starsiu pani,ale pani Lily?🤨 Mne sa to proste spaja s malym dievcatkom,nemozem si pomoct. Zuzane aj tak hovoria vsetci cely zivot Zuzka, Ivane - Iva,Ivka,tak mozno bude aj teta Lilka,preco nie? 😁