Najkrajšie mená pre chlapcov. Vaše tipy a návrhy!
Najkrajšie chlapčenské mená podľa Vás.
Napr. - Sebastián, Samuel, Adam
My sme sa rozhodovali medzi Martin, Benjamín a Dávid, ale nakoniec vyhral Simonko 🙂
@maruska43 simon je pekné meno aj my sme rozmýšlali ale mame v rodine Simonu tak radčšej nie.....a z tých mojich sa ti ktoré vidí naj? mne sa pači veľa mien aj slovenských ale mm schválil len tieto
Oliver 🙂 tak hlavne musí sa trošku hodiť aj k priezvisku, lebo už som počula také kombinácie, že som skoro pukla od smiechu 🙂
neviem,ci som tu uz prispievala 🙂ohladom mien je tu dost tem....ja som chcela meno,ktore je v slovenskom kalendari a pacili sa mi dve Aleš a Alexej🙂 Mam Alexeja a sranda je,ze neskor,ked som si citala,co ktore meno znamena,tak som zistila,ze Aleš je česka verzia ruskeho Alexej-tak mi to bolo asi sudene 😀
My budeme mat Jakubka... ale rozmyslali sme nad menom Marco, Adam, Adrian, Samuel! 🙂
mnes sa pacia mena, ktore momentalne NIE SU v kurze. v mojej generacii pred 30 rokmi kazdy druhy bol peter, boli obdobia samuelov, teraz je doba alexov , maxov a jakubov...
každé meno by malo v prvom rade mať"súlad"s priezviskom....je to na každého uvážení....my máme Olivera a Denisa.... 😉
Ahojte Poradíte nejaké pekné zaujímavé 2 chlapčenské mená pre dvojičky?
My máme zatial vybraté len TOBIAS,takže mozte napisat aj vase tipy ktore mena sa hodia k Tobiasovi......DAKUJEM 😎
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ELIJÁŠ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
my budeme mať Tadeáška...ešte sa mi veľmi páči Šimon..aj Jakub je pekne, ale tak sa vola momentálne kazdý druhy chlapček...

všetky mená su krásne ale ak budeme mať chlapčeka budeme vyberať medzi Oliver, Alexander, Leonard a manželov Nikolas lebo len na týchto emnách ame sa ako tak zhodli