Roman alebo Juraj
Ahojte,nevieme sa s muzom zhodnut na mene pre dieta. Mne sa paci Roman,muzovi Juraj,niesme zasadne proti tomu druhemu menu ale kazdy bojuje za to svoje. Ktore sa vam paci viac?
Ja nikdy neviem, ako mam Juraja oslovovat...ci Juro, Duro, Juri, Duri..Juraj je take oficialne trochu..
Ani jedno🤐 nevyberiete nejake ine na ktorom za zhodnete obaja? Je plno peknych zaujimavych mien
Konečne v tejto "Yessica, Kevin" dobe tradičné slovenské mená 👍 ... za mňa je to jedno, obe sú pekné 🙂
Juraj 😊
Ja keď počujem Roman tak ma hneď napadne mama ozen ma a "ale Romaaaaan" (a ďalšia radosť vo mne)
😂 Ale inak to meno nieje zle.... Ale... No 😅
Svokor je Roman, manžel je Juraj. 🤦♀️😆 Ja osobne by som nedala ani jedno, no už som x krát povedala nášmu synovi Jurko, takže môj víťaz je jasný. 😁
A keby mu date aj aj? Za mna ,ked len jedno ,tak Juraj. Moja kolegyna ma doma dvoch a tak pekne to znie keď o nich rozprava, Jurko toto, Jurko hento. Paci sa mi aj Roman, ale ked mu chces pekne povedat tak bud dlhe Romanko, a potom pocuvam ako kamosa oslovuju Romčo co je otras, Romík tiez 🙈
Máme Romanka ale iba kvôli tomu že svokor aj muž sú Roman.Velmi som s tým stotožnená nebola ale už si neviem predstaviť že by sa volal inak ♥️A hlavne nepočuješ to meno až tak často.

Mne sa viac paci Juraj