Tipy na meno pre štvrtú dcérku
Ahojte baby,Mám tri dcérky Rebeka,Tamara,Alica a rada vy som bola keby ste mi pomohli vybrať meno pre 4 dcérku 😉,Dakujem krásne 😘
@pribinak ja s tymto suhlasim a tiez si to myslim.. ale je to podla mna pekna tema na odlahcenie.. a niečo pozitivne
Soledad, Caridad, Nieves, Paloma, Mar, Marisol, Begoña, Felicidad, Inmaculada, Concepcion, Virginia, Arantxa, Adela, Maria del Señor, Remedios, Consuelo, Amancia, Pilar, Mercedes, Dolores, Angela, Esperanza
@prasiatko30 Maria del Señor Kováčová? Alebo ako ste to mysleli? Na slovensku sú tieto mená nepoužitelné.
@talia16 myslis? Taka Čiara je dost popularna a pouzivana na sk vsetko je len otazkou toho kto zacne
@prasiatko30 mama pozerala turecke telenovely a tam sa volali Asi ci Sila(dve rozne postavy)
@terezkaarthuramax quiara/kiara/ciara ci ako to pisali, v podstate sa to dalo interpretovat aj ako čiara. 😅😂
Mne hneď naskočila Olívia, keď som si prečítala tie tri mená. A btw Olívia je veľmi dobré meno, bez karmickej záťaže, ak veríš týmto veciam. Z tých, čo si ty napísala, sa mi veľmi páči Izabela.

@mima1989 Júlia a Eliška by sa vám tam hodili, ale mám taký pocit že Eliška trochu viac