Vybrali by ste Lenku alebo Karolínu?
Ahojte🙂, ktore z tychto mien by stw vybrali by?🙂
Lenka sa mi osobne viac páči.
Napadla ma možno totálna blbosť, ale daj Karolena a budeš mať obe mená v jednom 🤦♀️
My sme zvazovali obe, ale mne sa nepaci, ked Karoline povedia Kaja, Karolka... take tvrde to je. Lenka je proste vzdy pekne
Karolina
Ja mam Karolínu a všetci jej hovoria Karolinka alebo Karla. Ma už 13 rokov a je s menom spokojná 😍
Ja Lenku...Karolina je kazda " druha"... Ale je uplne zbytocne co sa paci nam...vyber co vyhovuje tebe...ja by som dala Michaelu...ale mam chlapcov..😁😁😁
Lenku
Ak si nevues vybrať, kukni si charakterustiku mien alebo si spomen na baby, ktore sa tak volaju. Ja poznam len lenky. Su pekne, inteligentne, svojhlave...
Mame Lenku 🙂 ja som chcela meno ktorym budem dieta volat. Nie meno na papieri ktore budem vkuse skracovat alebo skraslovat lebo povodne je dlhe alebo "tvrde".
Lenka je pekne pre babo aj pre dospelu zenu a cely zivot ju kazdy moze volat presne takto.
my osobne máme Lenku, ale nie je škaredé ani Karolínka.. akurát, že asi nikto ju tak nebude volať.. vždy nejak skrátene ako Kaja, Kajka a Lenka je vždy len Lenka, max. ked ťa nahnevá môže byť Lena :D
Uf, ani jedno, ale skôr Lenka.
Leniek poznám viacero, a ani jedna nie je so svojím menom spokojná. Takže Karolína určite.
Skaju nie
Som Lenka a dala by som radešej Karolínu keby som si musela vybrať z týchto dvoch.
Dôvody napr... na druhom stupni ZŠ mi bolo hlúpe predstavovať sa Lenka, ked všetci boli Anna, Jana, Miriama alebo Miroslava. Prišlo mi to "zmäkčené" pritom taká Veronika je vlastne to isté, len asi bežnejšie.. Neviem... Nebolo mi to proste príjemné. Keď mi chceli povedať škaredo a povedali Lena bolo to hrozné 😁 teraz ako som staršia, nemám s menom žiadny problém, dokonca sa mi aj Lena veľmi páči lebo v zahraničí je to bežné meno, dnes túto variantu nepovažujem za škaredú.. Ide to asi vekom.. Meniť by som už nemenila, som to ja. Nevadí mi, ani ho nepovažujem za nejaké extra krásne.. Svojej dcére by som ho ale nedala.
Lenka je moja prvorodena.krajsie meno nepoznám.
@0silvia0 prečo človek napíše že je otrasne? Lebo pre mňa je, sorry ale to meno sa mi vyslovene nepáči a to som nestretla žiadnu ktorá by mi ho mohla sprotivit, proste je to pre mňa otrasne meno.
A keď na ňu zakričíte Kaja aj Vám potom zaspieva Lady karneval? Ne sorry či kaja alebo karolka alebo Karolína všetko je to jednoducho podľa mňa hrozne. Sorry že sa Vás to tak dotklo ale tak to vnímam ja. ✌️
@gleep1 nejdem nic pisat do stoviek diskusii. Ked tebe nenapadne, ze sa to moze niekoho dotknut, lebo tak ma pomenovanu napriklad dceru, tak asi zbytocne vysvetlovat. A dristy o Kajovi a Lady karneval su fakt riadne neempaticke dristy, ale ok, to si ty, pani neempaticka. Zi si so sebou sama a maj zo seba radost.
Za mňa urcite Karolína, je to nádherne meno
@0silvia0 aha takze teba sa dotýka že sa nepáči všetkým rovnaké akékoľvek meno? Naozaj si myslíš že je na svete meno ktoré sa páči kazdemu? A keď s niekomu aj keď rozšírené meno nepáči a povie o tom tak je neempaticky? Vieš čo, v prvom rade si uvedom že meno nie ke súčasť teba ani nikoho iného. Je to zvuk ktorý ti a iným bol pridelený na to aby získali tvoju pozornosť, v novodobom svete aby ta vedeli zaregistrovať do systému. Nie si to ty. Keď sa ta dotýka že niekomu sa nepáči nejaké meno a myslíš si že vyjadriť názor že Zrovna táto forma “zvuku” sa mi nepáči je neempaticke, nech sa páči. Musíš mať ale ťažký život keď si tak osobne berieš také prkotiny
@0silvia0 zvláštny? Aj Shakespeare bol zvláštny?
JÚLIA
Len tvoje meno je mi nepriateľ.
Buď hocikým, len nebuď Montekom! Veď čo je Montek? Ruka, noha nie, ba ani tvár, či iná tela časť,
čo patrí človeku. Buď iným menom! Čo značí meno? To, čo ružou zveme, pod iným menom tiež by voňalo. Romeo, keby nebol Romeom,
si vzácnu dokonalosť zachová
aj bez mena. To meno odvrhni
a za meno, čo nie je časťou teba,
si vezmi mňa!

Lenku