Aké meno sa chystáte dať svojmu bábätku?
Ahojte baby! 🥰
Aké meno sa chystáte dať svojmu bábätku/bábätkám?
A keď už detičky máte, tak ako sa volajú? ❤️
Mame Andrejka a Dianku. Chcela by som este Lucinku 😇
@popoluskaxy Malvínku má moja sestra.
Máme Zoju a druhá by bola Mila/Zina/Lada. Chlapec netuším, na ničom sme sa nezhodli. Mne sa páči Alan, Radovan. 🤗
My mame Samuela a v marci sa ma narodiť dievčatko a bude sa volať Tamia
Hugo.... Ak by bolo dievčatko mali sme nachystané meno Zoe.
My máme Noemi,Emily a Ella, chlapec mal byť Daniel, ale nevyšlo 😂😂
My máme vybraté pre dievča Terézia a pre chlapca Teodor 😍
My máme Barborku a Stanku (Stanislava)
Ak to bude dievča tak Amélia, ak chlapec, tak Tadeáš 😍
My máme Marínu a Radovana😊❤️
Ahojte ja mám Sebastiána Dominiku Natálku Mateja a Alžbetku
Andrea, Tomáš, Kristína
Mne sa ešte páči Elena,Anežka,Veronika,Daniela,Hana, Michaela,Lukáš, Ronald,Leonard.
Ak by sa nám pošťastilo druhé tak naše dieťa by bolo bez mena
My sme ani pri prvej nevedeli vybrať meno.
Meno vyberala moja mama.Leontínka.Len ja som meno skrátila a je Lea.No v kútiku duše ľutujem že není Leontínka 🙈
Takže u nás to bude v budúcnosti boj 😀
@blondie333 no Alica ,pre mňa najkrajšie dievčenské meno
@michaela789 ako prosim hovoria eliášovi cudzi ludia? Myslim napriklad v skolke, mne sa velmi paci to meno, o tyzden rod, cele tehotenstvo o nom snivam ale odhovara ma aj muz aj rodina, ze mu ho budu hrozne kazit😄
A pre chlapca Matej a Jakub ,aké mali moji synovia
My máme Timuška a Matiaska 🙂 a keby nám doprialo šťastie na dievčatko tak by to bola Anička ❤️
My máme Samuel a ak sa nám podarí ešte jedno čo by sme si velmi priali, tak by to bol buď Liam alebo Liana. 🤗
My máme Šimona,Terezku a Matúša, páčili by sa mi ešte mena Anna, Dorotka, Adam, Alexander.
BIANKA...a páčia sa mi Oskar, Adrián, Marína, Sabína.
@iva1234 za mna by bol Eliáš, Eliáš. Pekné!!!!
Ja mam Cristianko a Lukáško a keby dalsie volali by sa Victoria alebo Victorio
Máme Elišku 🙂
Ak bude druhé tak neviem....mužovi sa páči Oliver, mne Mateo a pre dievča mám zatiaľ v hlave Lenka
Ja mám Kláru a Adelu - pre chlapca máme vybrané Albert, sedí významovo k nim, aj písmená sú vyskladane z tých druhých dvoch mien, pre dievča už mi nejako dochádza fantázia 😀 páči sa mi viacero, ale nie som so žiadnym stotožnena. Možno Lucia? Lenka? Linda? Najprv treba na tom bábätku popracovat a potom sa aj meno nájde...
Katka 🙂

Máme Miu a Eliasa. Keby máme ďalšie, zase by to bol niekoľkotýždňový boj s internetovými kalendármi 😁