icon

Aké meno sa nedá spotvoriť?

10. sep 2023

Poznate pekne meno, ktore je povazovane za univerzalne pekne, nema ho kazde druhe dieta a neda sa v ramci nasej slovenskej gubernie spotvorit?

Strana
z3
dskjhfdlkdjhl
10. sep 2023

Ja si myslim, ze ludska tvorivost je neobmedzena, takze take meno asi nie je, bohuzial.

veselo_neveselo
10. sep 2023

Neexistuje 🙂

igiana
10. sep 2023

Klaudia, Klara

Ja mam Klaru a volaju ju Klara, Klarka, nikdy nemala problem. A meno sa mi velmi paci stale

simkids
10. sep 2023

Radka 🙂

spadnutaslivka
10. sep 2023

@simkids radka-veľká bradka

spadnutaslivka
10. sep 2023

žiaľ, vždy je to o ľuďoch... keď sa chce niekto vysmievať, spôsob si nájde. A to ešte nepoznáme priezvisko... Možno už to samo o sebe môže byť hotová orná pôda pre výsmech. (Ďalej pokojne pôvod, bydlisko, rodinné pomery, výška, váha, okuliare, farba vlasov, znamienko,... hocičo... Aj za pozitíva sa vedia neprajné deti vysmievať). Proste tomu asi nezabrániš.

natall113
10. sep 2023

Také meno snáď ani nieje, kto chce spôsob si nájde

veronicka88
10. sep 2023

Mám Silvestra a Krištofa....staršieho voláme Silvo mladšieho Krištof Kristofko....keď niekto povie Silvovi Silvik až sa mi nožík vo vrecku otvára a Kristofik je pre mňa absolútne no go. Kolega teraz vravel že majú Miu a že ešte sa mu nestalo aby niekto skomolil prípadne jej povedal inak.

simkids
10. sep 2023

@spadnutaslivka tak je rozdiel spotvorit meno a vymysliet rym na meno 🙂

zuzanockamt
10. sep 2023

Stačí si prečítať diskusie tu na MK a tvorivé matky skomolia a dourážajú všetko. Znemožnia každé meno, vysmejú sa všetkému. Potom to robia aj deti, keďže toto doma vidia. Takže nie, neexistuje také meno.

simona20201309
10. sep 2023

Spotvorit v akom zmysle? Prezývku a rymovacku vieš vymyslieť na úplne každé jedno meno. Alebo máš na mysli Marek-Marečku, Mareček.... ?

zuzanka.zuzu
10. sep 2023

@veronicka88 na pieskovisku som počula cca 5-7r "Mia zmija nechoď sem" tak neviem

spadnutaslivka
10. sep 2023

@simkids pokojne mi to vysvetli. Lebo pod spotvorením som pochopila práve toto. Aké iné? Radka - Raduška? Radička? Každé meno sa dá nejako skomoliť a spotvoriť.

alex49
10. sep 2023

deti si vymyslia čokoľvek, tomu nezabrániš

muchotrafka298
10. sep 2023

Podla mna take meno neexistuje, lebo kazde sa da nejakym sposobom "spotvorit".

belaanabela
10. sep 2023

Mne sa pozdáva Lea

mima172
10. sep 2023

Myslím, že na každé jedno meno sa dá vymyslieť nejaký rým, skomolenina atď, čiže podľa mňa také meno neexistuje 🙂

ankare
10. sep 2023

Bianka
Lenka

sulavikova
10. sep 2023

My sme dali Vratko a hneď poštárka sa do mňa obula, že aké hnusné meno! Teraz má chlapec 13 a sám sa nazýva Vrco🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

nwnw
10. sep 2023

Peter, Martin, Ivan a dievcenske Zoja, Petra, Laura

jaskolka
10. sep 2023

Marek, Ivan,Ján, Martin, Dávid, Lucia, Lenka,Nina, Zoja,

nikus93
10. sep 2023

Sandra

konulka20
10. sep 2023

Martina - mala som spoluziacku aj ja som, a ziadne spotvorenie som nezazila, vzdy to bolo Mata,Matka, Tina🙃

konulka20
10. sep 2023

@nwnw zazila som spoluziacku Lauri a jednej sa podarilo premenovat ju na larvu🤣posmykol sa jazyk

danica2711
10. sep 2023

bez šancí slovenská tvorivosť je bezbrehá, tu ľudia majú dojem, že keď dieťa neoslovia nejakou spotvoreninou, tak mu hovoria škaredo...

babulkomale
10. sep 2023

@igiana Klárisko psisko som pocula na ZŠ 🤷

babulkomale
10. sep 2023

@zuzanockamt
S tebou na čele 😂😂😂 prva si zacala minule kydat na nejake meno ze je hnusne, aj ked sa ta na to nikto nepytal.

babulkomale
10. sep 2023

@sulavikova sorry ale Vratko evokuje zvratky, nikdy by som to nikomu nepovedala ( znama ma Vratka), ale je to prve co mi napadne.

zuzanockamt
10. sep 2023

@babulkomale https://www.modrykonik.sk/forum/vyberame-meno-pre-dieta/meno-electra/?page=3#post-86716735
Stačí si prečítať túto diskusiu. Kto na koho kydá. Ale chápem, ony môžu, nemajú totiž môj nick 🤭 Tu je dvojaký meter. Niekto leží niekomu v žalúdku, niekto nie 😂.

igiana
10. sep 2023

@babulkomale ja som to pochopila tak, ze z akeho mena sa nedaju urobit schvalne nejake skomoleniny, rymovacka sa da vymysliet na kazde

Strana
z3