icon

Aké nezvyčajné mená ste dali svojim detičkám a prečo?

nkaps
26. jan 2012

Ja mám doma 8 t. Taniu a voláme ju Taninka, dali sme take meno, lebo nie je časté a ja som Nina a mm je Tomáš a tak vznikla Tania

petraprva
14. máj 2017

V Ústí se narodil Donatelo Versace Stojka. Maminka se inspirovala Želvou Ninja
Sandra Stojková se rozhodla dát svému synovi v česku hodně netradiční jméno. Smíchala známého sochaře a návrháře.
No dievcata, ktora sa inspirovala zahranicnym menom?😍

vinkel
15. máj 2017

Ja mám Axela a Sáru 🙂

warholette
15. máj 2017

@petraprva a mozno sa len inspirovala Donatellou Versace ale nenarodila sa jej dcera, ale syn, tak trochu zaimprovizovala. Aj ked podla priezviska tusim, ze az taka rozhladena nebude...

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
kopeccc
15. máj 2017

paradne mena, aj som sa zasmiala na pribehoch preco prave tie a nie ine 🙂))

snehuuulienka
13. jún 2017

@diana20 môžem sa Ťa opýtať kedy má meniny meno Tim a meno Timeo?

mariamayi
13. jún 2017

Simeon

diana20
13. jún 2017

@snehuuulienka no napríklad na Timoteja, v každom prípade toto mi je jedno, žijeme v zahraničí, meniny sa tu neoslavuju 😊

mrsbrown
13. jún 2017

...tak...som to dočítala po 3 dnoch až sem :D ...ja to radšej ani nejak extra nekomentujem,lebo nadávať niekomu do sprostých za výber mena...že to má dieťa trest na celý život...no neviem,či neni trest na celý život mať za mamu varechu,čo by scela dirigovať život ešte aj tretiemu susedovi od konca ulice... každého rodiča vec aké dať meno...
...ja som zase naopak chcela Palka...ale vzhladom na priezvisko som musela dať "poopičené" zahraničné a zatratila som jeho slovenské korene... je Emmanuel Obinna
...další potomok bude mať tiež bohužial škaredé neslovanské-neslovenské meno...dúfam,že z toho niektorým mamičkám nevybočí perióda....
p.s. iný uhol pohladu... tiež pre niektoré može byť zaujímavé za každú cenu dať retro meno,lebo je to teraz in...

felixmama
3. júl 2017

Naši 3 synovia sa volajú: FELIX, FABIEN a FINN

lucettel
24. júl 2017

prosim vas....ma niekto dieta s 2mi menami a pomlckou medzi nimi??? 😉

penelope10
24. júl 2017

@lucettel pokial to ma pomlčky je to 1 meno, tak sa to berie

zdenkakarolina
24. júl 2017

Moja kamoška ma chlapca a vola sa Vildan

nellita
24. júl 2017

Dcera ma 2 mena ale pomlcky nemame

lucettel
24. júl 2017

ide mi o to, ci je na slovensku mozne dat zapisat aj pomlcku 😉 dcera ma uz 15, vola sa anna maria...doteraz nebol problem a ...prisla na strednu a tam jej vsade pisu len anna a to sa jej nepaci....vlastne...ani mne 😢

ibrunova
24. júl 2017

@lucettel kamoškina dcéra je Annamária..

tina981
25. júl 2017

@ibrunova krasne meno, vlastne aj moja mala je Anna Maria, akurat vo francuzskej verzii 🙂 Nanette Maria

lucettel
25. júl 2017

@ibrunova 😉)) ano, viem, ze to ide i spolu, no mne ide o pomlcku 😉

vevesh
25. júl 2017

@lucettel da sa- co budete potrebovat, zalezi od matrikarky...

lucettel
25. júl 2017

a ked mi povedala, ze sa neda....ako postupovat dalej?

penelope10
25. júl 2017

@lucettel musis preukazat že niekto na svete je to uznane meno s pomlckou

penelope10
25. júl 2017

a ... je tam poplatok 100 eur za zmenu MENA, tak neviem, ci nie je lepsie to riešiť so školou že ona nie je Anna X ale Anna Maria X (X je priezvisko) ja sa skor stretavam s tym že vsade , este aj ako menovka v šatni sa používaju obe - aj ked su dlhe napr. Rastislav Maximilián X

takitka
25. júl 2017

@17alisha a ako voláte dcérku len Justínka?

mis_ka
25. júl 2017

@kacenka151 nahodou ja jedneho lukasa lukaca poznam 🙂 👍

17alisha
25. júl 2017

@takitka podla toho, ci pocuva alebo nie, ked ano, tak jej poviem aj justinciatko, justinkacik a ked nepocuva, tak je justina alebo justinisko 😀

atrami
25. júl 2017

My mame- Patrik Samuel, Natanael Pavol, Libor Gabriel

takitka
25. júl 2017

@17alisha ja som mala starú mamu Justinu a aj môj manžel mal starku Justinu., sme rozmýšľali, že keby máme dcérku dáme jej také meno

kacenka151
25. júl 2017

@mis_ka nakoniec cakame dievca, tak nas to meno obislo ;)

17alisha
25. júl 2017

@takitka ja som mala prababku justinu, inak by mi take meno nenapadlo...ale kazdy chvali, ze ake nezvycajne meno na tuto dobu, ze dlho ho nepoculi...a ja mam istotu, ze bude sama v triede a pravdepodobne aj v skole s takym menom 🙂

takitka
25. júl 2017

@17alisha však to, že ani my nechceme také tuctove meno, čo teraz fičí. Nehovorím, že sú to škaredé mená, ale chceme také, ktoré bude ojedinele