Aké nezvyčajné mená ste dali svojim detičkám a prečo?
Ja mám doma 8 t. Taniu a voláme ju Taninka, dali sme take meno, lebo nie je časté a ja som Nina a mm je Tomáš a tak vznikla Tania
Ja mám Axela a Sáru 🙂
@petraprva a mozno sa len inspirovala Donatellou Versace ale nenarodila sa jej dcera, ale syn, tak trochu zaimprovizovala. Aj ked podla priezviska tusim, ze az taka rozhladena nebude...
paradne mena, aj som sa zasmiala na pribehoch preco prave tie a nie ine 🙂))
@diana20 môžem sa Ťa opýtať kedy má meniny meno Tim a meno Timeo?
Simeon
@snehuuulienka no napríklad na Timoteja, v každom prípade toto mi je jedno, žijeme v zahraničí, meniny sa tu neoslavuju 😊
...tak...som to dočítala po 3 dnoch až sem :D ...ja to radšej ani nejak extra nekomentujem,lebo nadávať niekomu do sprostých za výber mena...že to má dieťa trest na celý život...no neviem,či neni trest na celý život mať za mamu varechu,čo by scela dirigovať život ešte aj tretiemu susedovi od konca ulice... každého rodiča vec aké dať meno...
...ja som zase naopak chcela Palka...ale vzhladom na priezvisko som musela dať "poopičené" zahraničné a zatratila som jeho slovenské korene... je Emmanuel Obinna
...další potomok bude mať tiež bohužial škaredé neslovanské-neslovenské meno...dúfam,že z toho niektorým mamičkám nevybočí perióda....
p.s. iný uhol pohladu... tiež pre niektoré može byť zaujímavé za každú cenu dať retro meno,lebo je to teraz in...
Naši 3 synovia sa volajú: FELIX, FABIEN a FINN
prosim vas....ma niekto dieta s 2mi menami a pomlckou medzi nimi??? 😉
@lucettel pokial to ma pomlčky je to 1 meno, tak sa to berie
Moja kamoška ma chlapca a vola sa Vildan
Dcera ma 2 mena ale pomlcky nemame
ide mi o to, ci je na slovensku mozne dat zapisat aj pomlcku 😉 dcera ma uz 15, vola sa anna maria...doteraz nebol problem a ...prisla na strednu a tam jej vsade pisu len anna a to sa jej nepaci....vlastne...ani mne 😢
a ked mi povedala, ze sa neda....ako postupovat dalej?
@lucettel musis preukazat že niekto na svete je to uznane meno s pomlckou
a ... je tam poplatok 100 eur za zmenu MENA, tak neviem, ci nie je lepsie to riešiť so školou že ona nie je Anna X ale Anna Maria X (X je priezvisko) ja sa skor stretavam s tym že vsade , este aj ako menovka v šatni sa používaju obe - aj ked su dlhe napr. Rastislav Maximilián X
@kacenka151 nahodou ja jedneho lukasa lukaca poznam 🙂 👍
My mame- Patrik Samuel, Natanael Pavol, Libor Gabriel
@mis_ka nakoniec cakame dievca, tak nas to meno obislo ;)

V Ústí se narodil Donatelo Versace Stojka. Maminka se inspirovala Želvou Ninja
Sandra Stojková se rozhodla dát svému synovi v česku hodně netradiční jméno. Smíchala známého sochaře a návrháře.
No dievcata, ktora sa inspirovala zahranicnym menom?😍