Aké nezvyčajné mená ste dali svojim ratolestiam a prečo?
My máme Lorianku😉
Známy má Barnabáša, volajú ho Barny...
Ja mám staršiu dcéru Frederika- Bianka voláme ju Fibi...a mladšia je Wanda 😉
Violetta... Meno vyberal jej tatino (američan) a ja som nadmieru spokojná <3 Najprv boli všetci proti a teraz že aké krásne meno... :D
Ja mam troch synov .... Viktora , Alexeja a Leonarda 🙂 Nie sú to síce až tak nezvyčajné mená , ale tiež nie sú bežne používané ....
@myjusiatko Mina Harkerova
👌👍👍👍👍😍
v rodine mame Johanu, Salome a Bartolomeja
Jozef (jonko)
@eliniatko ja som Rebecca Sarah a môj brat je Daren😊 Mamine sa páčia zahraničné mená😃👍🏼
mám dcerky Karin,Sára,Zoe <3
@eliniatko poznám rodinu, kde je dedičné meno pre chlapca Ferdinand (Nandy) a zas v ďalšej rodine sa tatino aj syn volajú Gejza (Gege). Mimochodom, keď som bola malá a v kalendári som si prečítala meno Gejza, myslela som si, že je to ženské meno (hehe, tá Gejza). 🤣🤣 Ešte poznám Olympiu, volajú ju Olga. No a čerešnička na torte- čítala som v kalendári starých slovenských mien- ženské meno Kunigunda... Inak, dcéra je Ľubica (Ľubka, Ľubinka-klasické, ale v súčasnosti zriedkavé meno) a syn Branislav (Braňov tiež veľa nepoznám). Vybrali sme mená, ktoré boli bežné v našom detstve.
My máme doma Kvida. Ešte sme uvažovali nad menami Kazimír (nepáčilo sa babkám) a Klaudius (tu sa mi nepáčil význam mena). Keby bola baba tak je Karla 🙂
Ja som tehotná a páči sa mi Amália alebo Monika okolie má odhovara,
Aj ja mam Branka a doteraz (4 roky) sme stretli dvoch 😀 a druhy je Leo
@maskotka812 monika je pekne 😀 a nebude ich vela. Mne je zle ked pocujem mena ako Sofia Nela alebo Adela
My máme Sofia, Martin, Gabriel
Lana 🙂
My máme Annu 😁
Ja mam jurka a janka ale strasne sa mi paci baltazar. No nepreslo mi to. . 🤔
Ja som toho nazoru ze na Slovensku po slovensky...takze moje trojicky Adelka Hanka Jakub....a neviem preco ale ako jedinej v tom obdobi sa ma sestricka co nahlasovala na matriku spytala ci nechceme zdrobneliny....takze baby maju rodne listy tak ako som vyssie napisala
my sme dali dcerke meno Caroline 😍 chcela som velmi Karolinku,ale muz chcel netradicne,zahranicne meno a tak toto bol kompromis a velmi sa nam to paci. syncek bol jasny hned, vola sa Sebastian
My nemame nejak nezvycajne mena (Dorota a Lujza) ,ale je ich malo.Siroko daleko su nase jedine.Vo vybere este boli Rita,Ida a chlapci by boli urcite Eduard ,Henrich.
@carmenuska Lujza susedka mala, Ida sesternica 🙂 svet je maly 🙂 Inac Eduarda navrhujem aj ja mojmu chlapovi, ale odmieta (neznesie Chmelara a je tam silna asociacia 🙂🙂🙂 Ale Henrich je tiez paradne - asi napisem na zoznam. Mame priezvisko, ku ktoremu potrebujeme "silne" meno 🙂
Známeho mladší syn sa volá Jerguš 🙂, iný má syna Eliáša. My sme dali dcérke meno Hannah. Mne sa páčia aj slovanské mená, ale muž má nemecké priezvisko, tak to nepasuje k sebe.

@yanni aj Antónia je prekrásne a naozaj klasika a pritom tak nezvyčajne v dnešnej dobre ;)