icon

Aký máte názor na meno Ján Noel?

20. nov 2024

Aký máte názor na meno že Ján Noel ? + priezvisko, ktoré sa ku to mu hodí.
Je to úprimne zle nakombinovanie? 😅 neurazim sa kľudne píšte názory ..
len môj partner chce, aby sa dieťa volalo po ňom a nechce vôbec kompromis .. jedine takýto kompromis podľa mňa prijme .. on je totiž Ján. ( majú to ako rodinnú tradíciu aj jeho otec aj jeho dedo a tak ďalej sa tak volajú. ) ale mne to mebo proste nesedí, neviem prečo 😅

aandrea9
20. nov 2024

Úprimne...úplne blbá kombinácia ešte aj na vyslovnost...dve N za sebou 😁 Tak prvý syn bude Ján a druhý Noel🤷‍♀️

joesvk
20. nov 2024

Ešte by si mohla dať Ivan..Rovnaký vyznam ako Ján "Boh je milostivý".
Ale asi zbytočne rozmýšľaš,keď muž tak veľmi chce Janíka, dala by som Janíka. Druhé meno by som tu nedávala, ale s podmienkou,že meno pre druhé dieťa vyberáš ty.
Držím palce, hlavne veľa zdravia. 🙂

ciernysokol
20. nov 2024

Noel je dobre meno, akurat druhy by sa mohol volat Liam.

tanja111
20. nov 2024

My kebyže máme chlapčeka tak sa volá Ján Michael 😉

marsmykkok
20. nov 2024

Podľa mňa je Ján pekné, aj Janko, Janči ako odvodeniny. Krajšie ako Jozef (lebo Jožo, Jožko je strašné), František a podobné klasické. Je ľahko vysloviteľné, z troch písmen čo je dnes celkom in, len proste teraz je in opičiť sa a dávať zahraničné mená, tak Ján upadá. Ale u mňa je to jedno z tých starých mien, čo keby otec dieťaťa chce ak sa tak volá, aby sa dieťa volalo po ňom, tak by som ho dala. Okrem Jána by som dala aj Peter, Michal, Tomáš a také.

sandrasstini
20. nov 2024

Napr ja mam kamarata Jana a volame ho len jan ziadny janko, janik a podobne 😀 aj ked bol maly ho volali jan proste, a pride mi to ok
Za mna Noel Jan, kedz uz to lepsie znie ale nikdy nikdy ho nikto nebudem volat dvoma menami

hrabovo
20. nov 2024

Ja mam syna Janka, nie je žiadny tutko, všetci ho volajú Janči, Johnny, ja samozrejme Janko, prosím, netreba urážať žiadne meno, koniec koncov, ani tvoj syn nemusí byť stotozneny s menom Noel, to jak Papa Noel....

beronsche
20. nov 2024

Mna by zranovalo, keby muž tvrdohlavo trva na svojom. Neviem si predstaviť ani, že ja trvám na konkrétnom mene, ktoré pre neho nie je prijateľné...
Meno Ján a ani meno Noel sa mi nepacia. spolu už vôbec nie.
Ale v tvojej situácii by som súhlasila jedine s menom Noel Ján
Alebo akýmkoľvek iným, s tým, že Ján je druhé meno.
Čiste teoreticky, ak neustúpis, kam to až zájde?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
20. nov 2024

@miracle25 skočime na matriku 🙂 a vybavené .. ale aj keby počkáte, tak to he v poriadku. Ja keby mám svadbu, tak ju chcem poriadnu. A teraz keďže sa nám narodí dieťa, tak nič nechcem robiť s peniazmi. Takže svadba aj o dva roky kľudne

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
20. nov 2024

@lonely66 No teraz je to trend zrazu. A bude podľa mňa lebo si povedia, že jedinečne meno. No už nebude také jedinečne. Veď vidim ako všade to píšu, Takže podľa toho viem.

beronsche
20. nov 2024

@lonely66 averziu k menu môžeš mať, nech je akékoľvek.. to nie je o konkrétnom mene, pokiaľ nie je hanlivé...

22petruska
20. nov 2024

Dajte Noel Ján

doominicka
20. nov 2024

Môj manžel je Miroslav
Jeho otec sa volá Miroslav
Aj jeho dedo sa volá Miroslav a aj pradedo je Miroslav
Noooo dokonca aj môj otec sa volá Miroslav 🤭😄
Ale máme Nelku a Stelku ,mi povedal manžel že dievčatka si mám vybrať ja a že keď raz príde chlapček tak bude Miroslav 🤭😚😂
No ale totiž to ,má smolu 🤭🤭🤭
Bude Richard 😝
Aj keby sa na ucha postavil hore nohami a trepal s uchami jak zajko 😂😂😂😂😂

beronsche
20. nov 2024

Autorka - no áno, jedinečné, čistý trend..
Zase nepreháňaj.

miracle25
20. nov 2024

Autorka- je jedno na akú matriku sa s tým ide? Myslím keď nežijete v jednom meste ... lebo mam trošku zmätok v tom, ja som akurat v 21tt takže mam ešte čas 😅

napetra
20. nov 2024

Mne sa meno Ján veľmi páči. Poznám rodinu, čo svojho malého chlapčeka volajú Janík. V dnešnej dobe ľudia vymýšľajú mená, ktoré sú v našom prostredí často až smiešne. Meno Ján nie je otrepané, nebude ho mať polovica chlapcov v triede.

rorino
20. nov 2024

@nika1971 alebo Giovanni😉hlavne ak má slovenské priezvisko

miracle25
20. nov 2024

Ľudia zas šiť do nej až tolko nemusíte, keď budete mať svoje deti tak ich pomenujte ako chcete, ona sa pytala slušne na nazor ale niektoré to beriete až moc k telu si myslim 🤣

petronelag
20. nov 2024

Podľa mňa by to aj mohlo byť, keď sa to aj manželovi páči.

lucia13022023
20. nov 2024

To je ako Jozef John 🤣 prepáč, nepáči sa mi ani jedno, a spolu to je hrozne.

beruska.jk
20. nov 2024

Mne sa meno Ján páči. Volá sa tak môj otec aj brat. Keby som mala ešte 1 syna, bez problémov by som mu to meno dala. Čo sa týka dedenia mena z otca na syna, u nás bola presne opačná situácia. Ja som chcela pomenovať syna po manželovi a svokrovi, ale muž ani počuť o tom 😁

natalka13
20. nov 2024

Papa Noel.
Aj tak bude Jan Janko....
Ján je krasne meno.

evcagabi
20. nov 2024

Jan je celkom fajn meno. Ta kombinacia - JaN Noel - ved to sa ani vyslovit poriadne neda 😅

marsmykkok
20. nov 2024

Autorka No áno, Noel je in a bude ich veľa a práve preto podľa mňa to pekné nebude, ked polka detí v jeho veku alebo rovesníkov sa tak bude volať. Presne ako kedysi boli všetci Jánovia, Jožovia, Petrovia, neskôr Tomášovia, potom Jakubovia a tak. Napríklad taká Sofia, za mňa otrepané ak vidím že sa tak volá dievča 5 až 10 rokov lebo sú skoro všetky Sofie. Ale videla som parte, tam bola vyše 90 ročná pani s týmto menom a nádherne to vyniklo a páčilo sa mi, práve preto, že u tak starej pani také meno nebolo zvyčajné. Ale proste ak sú skoro všetci 35 roční až 40 napríklad Tomášovia, hoci je to meno pekné, tak proste u mňa chlap s tým menom zaníká, keby ale vidím 80 ročného pána s menom Tomáš alebo ročného Tomáška je to už iné, lebo vynikne. A tu podľa mňa tvoj syn skôr vynikne s tým menom Ján, čo bude pekné, ale pre jeho rovesníkov nie tuctové.

hrabovo
20. nov 2024

@napetra moja mama môjho dospelého syna doteraz tak volá - Janík, a v telefóne ho ma uloženého ako Janíčko. V pôrodnici keď sa ma pýtali, aké meno dávam synovi som povedala Janko a sa ma dvakrát spýtali, či dobre počuli, lebo vtedy bol zase trend Sebastian, Jakub...

lucia245
20. nov 2024

A nemôžete vybrať tretie meno úplne iné spolu nejako? Ako kompromis?

modrava
20. nov 2024

Johan alebo Jonaš by neboli kompromis?

iwesska
20. nov 2024

No nehrozi,aby som svojmu dietatu dala meno,lebo 10 generaci ma take. Tak nech sa do zoznamu zaradi dalsia generacia. Nedokazala by som dieta volat menom,ktore sa mi vobec nepaci. A kombunacia tychto dvoch je fakt hrozna. Este to zabite slovenskym priezviskom🙈