icon

Ayse (Ajše)

5. okt 2022

Čo hovorite na meno pre dcérku 😊 priezvisko je Alonzo Rigo po oboch maminkach😊

ankare
5. okt 2022

Už keď tak, tak lepšie je Aisha

guliver19
5. okt 2022

Paradne ciganske,dajte preco nie😄

grace55
5. okt 2022

Tak toto je riadna fake téma. Surogatne materstvo nie je v PT legálne, teda za odplatu. Jedinou výnimkou je stav, keď žena napr. nemá maternicu a iné závazne komplikácie a to len altruisticky, bezodplatne. V prípade lesieb by tento problém museli mať obe ženy. Čudujem sa adminovi, ze tu nechava taketo blbosti.

autor
5. okt 2022

@grace55 žila som tam viem ako to tam je a ešte budem žiť

autor
5. okt 2022

Aj tak nechápem prečo riešite moje vzťahy ale nie meno kebyže tu riešim vzťah a príde vám fake okej váš problém ale riešim meno čiže ak sa nechceš vyjadriť k menu tak sa nevyjadruj vôbec

10zabka
5. okt 2022

anonymné témy by som mazala... ale čo už, nech žije naivita na MK 😀

grace55
5. okt 2022

To aj ja.

10zabka
5. okt 2022

milá autorka... prečo to teda neriešiš tam, kde budeš žiť?

denda007
5. okt 2022

Moj nazor je taky, aby ste brali ohlad aj na dievcatko ktore cakate a hlavne do akej spolocnosti ju privediete. Myslim ze ludia na slovensku su v tejto teme este dost kontroverzny (myslim lesbicke manzelstvo), tak preco dietatu komplikovat zivot este aj nezvycajnym menom? Myslite aj na to ako ju ine deti budu prijmat... deti vedia byt krute

martinkatinka
5. okt 2022

No, ako vidim, predchvilou tema, ze kde dat vynosit dieta a ajhla, tu uz vynosene 🙈🙈

scacchi
5. okt 2022

Ano krasne meno , drzte sa dievcata 😉

mistymay33
5. okt 2022

Meno je pekné, možno by som zvažovala meno podľa toho, v akej krajine budete žiť. Ide o to, že na Slovnesku by ti ho asi nikto nevedel vysloviť správne.
A nedaj sa odradiť utočnými a komentármi. podstatné je iba to, či sa to meno bude páciť vám dvom.
A pre ostatné komentúúce - snaď je to jedno či má dieťa dve matky, či je otec anonymný darca - vás je do toho h...o a autorka sa na váš nazor ohladom jej vzťahu a manželstva nepýtala.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
lasoli
5. okt 2022

tak asi len jedna mama nie?Ta druha bude akoze stale len cudzia osoba,cize len teta. no a meno Niee Aisa Rigo ,Rigo oekne priezvisko ale meno skarede.Skor Jasmina Rigo ked uz .

majkabambulik
5. okt 2022

Podla statistiky tieto neprirodzene pary sa rozchadzaju v cca 70% do 3-5 rokov. Takze dajte si otazku kde bude to chuda male zit, v Portugalsku? v Chorvatsku? v Turecku? ci ako tu spominaju v nasej osade, kde sa stretne so Sandokanmi a dalsimi menovcami roznych podivnych uz zostarnutych hviezd? Ak ste si neurobili predmanzelsku zmluvu, ako to v zahranici je standard, tak jej dajte nejake klasicke, medzinarodne, co bude rovnake aj v Portugalsku, Chorvatsku, Slovensku - civilizovanych krajinach.

koniarova
5. okt 2022

@majkabambulik amen 👍

sim_mi
5. okt 2022

Ano, lezbicka chorvatka vydata za portugalcanku sa radi o mene pre svoje dieta od darcu na konovi.. kedysi sa tu dalo precitat nieco zaujimave, teraz jedna blbost za druhou

10zabka
5. okt 2022

jednu tému pred chvíľou admini zmazali a ja tuším, ktorá je teraz na rade...

kacena4
5. okt 2022

otazka je kde chcete byvat ak na sk je to "blbe" meno bude mat s nim problem ak v zahranici preco nie, je to fajn

mikadooo
5. okt 2022

K priezvisku úplne ok. A bude žiť na Slovensku? Lebo možno by som dala potom aspoň na konci a. Neviem či Aysa alebo Aysha, netuším, čo na matrike uznajú. Ak bude žiť v zahraničí, tak tam asi závisí podľa miestnych zvykov 🤷.

autor
5. okt 2022

Väčšia pravdepodobnosť je ze v Portugalsku ale stále máme obe slovenské korene tak sme zvažovali aj ostať tu len ešte stále zvažujeme ako by nás ako rodinu prijali na Slovensku a podobne chceli sme zvoliť netradicne meno kvôli netradičným priezviskam nehodilo sa nám veľmi slovenské mena k našim priezviskam a ešte jednu vec by som vás chcela poprosiť vyjadrujte sa prosím len k menu ci sa hodí k priezvisku a nie k ostatným osobným záležitostiam nie je veľmi príjemné čítať niektoré negatívne komentáre pre pochopenie ďakujeme 🙏❤️

judar
5. okt 2022

Že slovenská chorvátka s priezviskom Rigová 😂 normálne rozmýšľam aký je to pôvod slovenská chorvátja a ešte ktomu s klasicky známym priezviskom Rigová viazaným prevahou na našich spoluobčanov 😅...vo výsledku je to aj tak jedno po slovensky to dieťa bude aj tak...Ajša Rigová

autor
5. okt 2022

@judar mama je chorvátka otec slovak 😉

jenn7
5. okt 2022

Moja kolegyna sa vola Ayse, je turkyna.

lasoli
6. okt 2022

Inak Ajsa Rigova znie ozaj zle.Skuste ine meno k Rigova Ajsa to ozaj take ciganske.

petra735
25. okt 2022

Nie určite by som nedala

marca12
25. okt 2022

Zijete na slovensku? Lebo ak nie,tak sa nepytaj na slovenskom fore,ale zahranicnom.

ladyvi
25. okt 2022

Valentina Alonzo Rigo
Amelia Alonzo Rigo
Melania Alonzo Rigo
Juliana Alonzo Rigo

Taketo sa mi hodia.
Dajte nejake take meno,ktore to priezvisko Rigo trosku zjemni...

autor
26. okt 2022

@ladyvi svokra je Melánia....

petra735
27. okt 2022

Mne by sa dosť hodila Terézia Alonzo Rigo.