Ayse (Ajše)
Čo hovorite na meno pre dcérku 😊 priezvisko je Alonzo Rigo po oboch maminkach😊
😬 ani mne sa nepaci ako zo Sultana
Ajsa Rigo, to mi tak do osady pasuje
@vemi23 maminka je portugálčanka a druhá je chorvátka
Za mňa áno. Tradičné meno, aj keď na Slovensku bude za ako to na koniku volajú "exotické" 😆
Co si pozerala Rodinné prípady? 😅😅 to je tak pre psa podľa mňa
🤔mmm mama a druha? Ako co druha mama? Ma dve mami?
@vemi23 no akože dve maminky
Zobrate sme v Portugalsku kde sme si dali spraviť bábätko momentálne sme na Slovensku lebo som slovenská chorvatka
A otec? A ty si ta odkiaľ Portugalsko ci Chorvátsko? 😅
@klarissa25 darca spermií je anonymný 😊
Mne sa asi sniva 🙄
Môže ma tu presviedčať ktokoľvek ale toto je tak fejk téma že až 😅 a verím ze sa nedá nikto nachytať 😅
Ayse nie je turecké meno?
A predpokladám ze si založila aj tému o náhradnej matke, teda dve 😅
@klarissa25 nepotrebujem tu nikoho presviedčať ak sa ti téma nezdá tak na ňu nereaguj
však pred chvíľou si hľadala náhr. matku... a už aj vyberáš meno?
@bluka2 áno
@klarissa25 téma môže byť fake ale aj tak mnohé neodolate a hneď sú tu blbé komentáre o osadách a k tom ze je to meno pre psa. Aisha aj Ayse sú tradičné mena ako u nás napríklad Mária.
@deti95060810 akú nahr. Matku ja som šťastné vydatá za moju manželku a čakáme spolu bábätko a chcelo som vedieť názor na meno aishe nie rozoberať môj vzťah
@vemi23 ktorá pani ? Píše anonymné
@tora23 sú tradicne mena...ale nie u nás...
@klarissa25 🤦 preklep...
Ayse Rigo? Sorry, ale to je kompatibilné s Dolores Bučko... teda, v prípade, že ostanete žiť na Slovensku.
Ved ked sa Vam paci kludne dajte
@klarissa25 a? A to je dôvod ich zosmiesnovat? Hneď by si sa tu rozdrapovala keby niekto zo zahraničia prišiel a napísal ze tvoje meno alebo meno tvojho dieťaťa znie ako meno pre psa. A takto je to tu zakaždým keď sa niekto pýta na meno. Vždy zosmiesnujete. Totálna obmedzenosť
No ved ked ma priezviska po mamach, tak aspon krstne meno by mohla mat po otcovi, cize Darca 😜
Zijem v zahranici a mala som spoluziacku s takym menom. Za mna naozaj pekne meno 😊

Nepáči sa mi