Charlotte alebo Šarlota
Nedokážem sa rozhodnút 😫
Sarlota
Za mňa jednoznačne s Ch. Je to krásne ale zahraničné meno a variant Šarlota mi trhá oči vždy keď ho vidím.
je to na tebe, ale dieťa bude v škole 100x opakovať že sa píše inak😉 a nie len v škole ale všade kde sa pýtajú na meno bude vysvetlovať že sa píše inak😉 budú jej "potvoriť meno"dosť často
Moja je Šarlota. Takze za mňa klasika.
Volám sa šarlot,píše sa Ch-a-r-l-o-t-t-e.....nikdy by som toto dieťaťu neurobila.
Za mňa jednoznačne CHARLOTTE 🙂
Z praktickeho hladiska je lepsie Šarlota, ale krajsia forma je Charlotte.
Charlotte. Šarlota vyzerá hrozne
Podľa mňa je praktickejšie, aj krajšie Šarlota, máme v rodine, dostala meno po prababke ... mne osobne sa Charlotte nepáči vôbec, obzvlášť k slovenskému priezvisku
Charlotte 👑
Tie anglicke znenia mena su ako z ciganskej osady. Uz neviem, ci si mamicky liecia nejake komplexy. Charlotte, Marcus, Cindy, Matthias....🙄🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Podla toho, či máš "zahraničné" alebo "obycajne" slovenské priezvisko. Charlotte Bryndzova nie je bohviečo....
Charlotte Sarolta sa mi absolute nepaci ale ze vobec 😂 ale tak daj to, ktore tebe sa viac paci
daj Mariana, problem vyrieseny🙂
Tiež sa mi toto meno nepáči, ale ak už tak s Ch....
Obe sú pekné
Zalezi ake je priezvisko. Ale teda ak slovenske, tak sa mi to viacej paci ako Sarlota 🙂
Šarlotka vo mne evokuje recepty… so šalotkou 🧅
Šárka ako Šárka 😊
Ja mam dcéru Charlotte aj tak ju všetci voláme, toto meno znamená kráľovná sŕdc a na moju dcéru to úplne pasuje. Sama musíš cítiť aké meno dáš.
Charlotte, dieťa sa narodí do globalizovanej spoločnosti a bude pre ňu v budúcnosti jednoduchšie mať medzinárodné meno bez zbytočnej interpukncie, ktorú pol sveta nevie správne interpretovať. Číta sa to skoro rovnako, len so Charlotte nebude mať problém nikto na svete. A neboj sa, nikde nič nebude vysvetľovať, deti majú cudzojazyčné mená, u nás v škôlke je to 90% a nikto nerieši, veď na zápise napíšeš ty, v triednej knihe bude správne, do zošita sa bude podpisovať ona a už nežijeme v 90tych rokoch, aby sme niekomu cez telefón diktovali meno, všetko sa robí elektronicky.
@elementissa Pracujete v škôlke? A aké mená tam majú detičky? 😅

Šarlota ša jej bude v skole lepšie písať.