icon

Charlotte alebo Šarlota

2. jan 2022

Nedokážem sa rozhodnút 😫

ninkaemka1316
2. jan 2022

Šarlota ša jej bude v skole lepšie písať.

pribinak
2. jan 2022

Sarlota

kate_cs
2. jan 2022

Za mňa jednoznačne s Ch. Je to krásne ale zahraničné meno a variant Šarlota mi trhá oči vždy keď ho vidím.

mogaa
2. jan 2022

je to na tebe, ale dieťa bude v škole 100x opakovať že sa píše inak😉 a nie len v škole ale všade kde sa pýtajú na meno bude vysvetlovať že sa píše inak😉 budú jej "potvoriť meno"dosť často

paladia
2. jan 2022

Moja je Šarlota. Takze za mňa klasika.

janinah
2. jan 2022

Volám sa šarlot,píše sa Ch-a-r-l-o-t-t-e.....nikdy by som toto dieťaťu neurobila.

levq
2. jan 2022

Za mňa jednoznačne CHARLOTTE 🙂

aeruginosa
2. jan 2022

Z praktickeho hladiska je lepsie Šarlota, ale krajsia forma je Charlotte.

sparrows
2. jan 2022

Charlotte. Šarlota vyzerá hrozne

lindous
2. jan 2022

Podľa mňa je praktickejšie, aj krajšie Šarlota, máme v rodine, dostala meno po prababke ... mne osobne sa Charlotte nepáči vôbec, obzvlášť k slovenskému priezvisku

terry2003
2. jan 2022

Charlotte 👑

stanulienkat
2. jan 2022

Tie anglicke znenia mena su ako z ciganskej osady. Uz neviem, ci si mamicky liecia nejake komplexy. Charlotte, Marcus, Cindy, Matthias....🙄🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

andreakotesova
2. jan 2022

Podla toho, či máš "zahraničné" alebo "obycajne" slovenské priezvisko. Charlotte Bryndzova nie je bohviečo....

mamina0078
2. jan 2022

Charlotte Sarolta sa mi absolute nepaci ale ze vobec 😂 ale tak daj to, ktore tebe sa viac paci

karhu
2. jan 2022

daj Mariana, problem vyrieseny🙂

rdx3000
2. jan 2022

Tiež sa mi toto meno nepáči, ale ak už tak s Ch....

karolinakr
6. jan 2022

Obe sú pekné

zuzizu2
6. jan 2022

Zalezi ake je priezvisko. Ale teda ak slovenske, tak sa mi to viacej paci ako Sarlota 🙂

malinoismum
6. jan 2022

Šarlotka vo mne evokuje recepty… so šalotkou 🧅

fiffinkaa
6. jan 2022

Šárka ako Šárka 😊

hastrmistr
6. jan 2022

Ja mam dcéru Charlotte aj tak ju všetci voláme, toto meno znamená kráľovná sŕdc a na moju dcéru to úplne pasuje. Sama musíš cítiť aké meno dáš.

elementissa
6. jan 2022

Charlotte, dieťa sa narodí do globalizovanej spoločnosti a bude pre ňu v budúcnosti jednoduchšie mať medzinárodné meno bez zbytočnej interpukncie, ktorú pol sveta nevie správne interpretovať. Číta sa to skoro rovnako, len so Charlotte nebude mať problém nikto na svete. A neboj sa, nikde nič nebude vysvetľovať, deti majú cudzojazyčné mená, u nás v škôlke je to 90% a nikto nerieši, veď na zápise napíšeš ty, v triednej knihe bude správne, do zošita sa bude podpisovať ona a už nežijeme v 90tych rokoch, aby sme niekomu cez telefón diktovali meno, všetko sa robí elektronicky.

autor
6. jan 2022

@elementissa Pracujete v škôlke? A aké mená tam majú detičky? 😅

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená