Čo hovoríte na mená Davina, Liya, Dorcas?
Davina, Liya, Dorcas
Ja vzdy hovorim, vyber a daj to meno, ktorym by si sa chcela volat ty a necitila by si sa cely zivot, ako uplny blbec 🙂
Aké meno máš ty? 🤔To je iba také moje zamyslenie. Tieto mená - pre mňa ani jedno. Ale to je iba môj názor.
Ako z cigánskej osady
@heni79 Ja mám dve mená Vanessa Alyssah
@lululilien ďakujem😉
Dorkas sa vola jedna nemecka herecka … uz si nepamatam kde ale parkrat som ju stretla, nebola mi velmi sympaticka … takze nie, Geissenovci tiez nic moc. Klasika Mia (napr Farrow) mi pride normalne meno, len ich je dost (nie na Svk)
pre autorku: kedže žijete v zahraničí a ty chceš byť "zahraničná" len nie slovenská, lepšie ti poradia tamojšie, zahraničné mamičky 😉
Naco sa na SK pytas na mena,ked zijete v zahranici? Potrebujes,aby ti to schvalil cely svet?
ako sa vyslovuje Liya ? vdaka
Hrozne mená 🤦🏻♀️ ale ak sa vám páčia, tak náš názor je nepodstatný 🤷
Takže manžel je američan, na slovensku. A on rozpráva aj po slovensky? či len anglicky?
(sorry, asi som si domyslela, že ste v zahraničí)
@kataina Manžel je na slovensku už niekoľko rokov takže medzi priateľmi ktorých si našiel tu sa snaží rozprávať slovensky, aj keď to samozrejme nie je čistá slovenčina. A doma rozprávame na striedačku, raz tak, raz tak☺️
Odveci, ale teraz som si spomenula: raz bolo v správach , nejaky hrozny čin, v amerike spáchal John Vevericka ... 😂 zaručene americke meno, pre mna priam "typicky američan"
@sisa_s Tak ja som sa s manželom zoznámila popri štúdiu takže😀
A nechceli ste ist zit do USA? 🙂
ako sa vyslovuje Liya ?
@kataina Lija
dakujem
autorke
Davina je dcéra Geissenovcov.
Jemine to si zas ty, tá "takže" na konci vety? 🙈🙈🙈
@babulkomale Prosím?
@dilino Už som to zistila😂 Niekto to tu už písal😅
ja by som vybrala take meno ktore by šlo k manželovmu priezvisku.

debata je zbytočná, ona už na moju zuzanu reagovala, tak snad môžem aj ja. či nie?