Dievčatko s menom Stanislava alebo Bronislava
Pekny den prajem, ma niektora z vas doma dievcatko s niektorym z tychto mien? Ktore sa vam viac pozdava?🙂
Mne sa tie mená páčia obidve, ale ak by som volila medzi nimi dala by som meno Stanislava.
Bronislava 👍
Stanka bola moja najlepšia kamarátka v škôlke, bývali sme aj v tej istej bráne. Mám s týmto menom spojených veľa príjemných spomienok a emócií, nikdy som neriešila, že má moja kamarátka trošku netradičné meno.
No vidia tak si daj Stanku alebo Bronku. Ty mas jej zivot v rukach a taktiez meno. Takze si daj ake chces. A ja som sa zas po sty krat pridala to skupiny, kde vlastne si chcela pocut leb to, ze su to mena krasne a radsej ich daj rovno obe. Nemusis vyberat... Inak aj Richarda a Roberta su krasne mena.
Ahojte ja mám 2 dcéry Barborku a Stanku(Stanislava)
Za mňa určite Stanka. Ja mám syna Stanislava, voláme ho Stanko s páči sa mi aj ženská verzia. A on má spolužiačku Broňu, to sa mi nepáči.
@derdia 🤔😅vobec som nechcela citat chvaly, ale ani prispevky tvojho typu. Tak si take daj svojim detom, aby si bola „originalna”.👌🏻
Stanka vs. Broňa… určite Stanka 🙂
Ja nepotrebujem byt originalna😊ja len tak ze to su tiez z toho sudka. Ale uz odchadzam. Papa
Mala som spolužiačku bronu, smiali sa jej ze je to ako granula iný zase ze brum brum medveď..
Ja som Stanka 😊 som celkom stotoznena so svojim menom za tych 28 rokov🤣 stale si hovorim ze som sa mohla volat aj horsie nejaka Jozefina, Stefania 🤣🤣
PS: inak v triede sme boli dve Stanky spoluziacky a poznam este jednu Stanku v mojom veku
Mne sa páči Broňa, je to nezvyčajné. Poznám jednu Broňu chodí už na strednú a nikdy sa jej nikto za to meno nesmial ani ju nešikanovali.
@stanulienkat podobne,hlavne ked ta ucitelka vola "Slávka"🙈
mne sa paci aj brona aj stanka. bronu som mala spoluziacku a nikdy mi to neprislo ani cudne ani skaredne. normalne meno. tiez som alergicka na niektore dnesne mena, moje topky su: sofinka a sara a urcite dalsie, co si nespomieniem. nechapem, kde toto ludia zrazu vzali, mne to pride, ze podme byt hrozne moderni... ale vysledok je skor trapas
Ja som Bronislava 🙂 priznám sa že nemám veľmi rada keď ma volajú Broňa a veru málokto mi tak povie, väčšinou som Bronka, Bronča alebo Bronislávka-tak ma volá svokor 🙂
Broňka je krásne meno. V 70ych rokoch v škôlke som mal dve Broňky spolužiačky a potom som už nikdy také meno nestretol. Jediné dve spolužiačky ktoré si pamätám po mene zo škôlky.
@queeninthenorth gratulujem ku krásnemu menu. Broňa je pekné oslovenie mne sa páči vôbec nie je tvrdé ale také ušľachtilé sebavedomé a súčasne láskavé. Ako som písal len v detstve som poznal Broňky. Mne sa nepáči skôr oslovenie Bronča. Najkrajšie je Broňa Broňka. Z mužských mien je krásne meno Zvonimír. Zvono Zvonko. Poznám skvelého človeka s týmto menom a dali to meno aj jednému zo synov.
Ja nechcem naozaj nikoho urazit, ale ako sa moze niekomu pacit oslovenie Brona? 🙄 naozaj je to vec vkusu, ale za mna nieco strasne. to uz radsej Stanka. To aspon takto znie pekne zensky a jemne, nie ako Brona… aj ked ja mam celkovo averziu voci menam -slav(a), -mir(a), tak som trosku subjektivna
@queen_el No vidis a ja si zas neviem predstavit mat dceru Stanislavu 😁 Lebo tie,co poznam su vsetky pomenovane po otcovi. Kedze nebol vytuzeny syn,len zmenili koncovku. By som sa citila ako nahradnik za chlapca cely zivot. Brona mi naopak vobec nevadi. Preto by som nevyberala meno podla nazorov na fore,lebo 100 komentov, 100 nazorov.
Moja mama je Bronislava všetci ju volajú Slávka. Aj sestra je Bronislava a jej dcéra a vnučka tiež. Stanislava sa mi nepáči.
Obe sú hrozné.. ale keď už tak Stanislava
Ja mám Stanku a je to krásne meno. Stanka, Stanuška.... Ale páčila sa mi aj Danielka. Niekedy hovorím Stanke, že oficiálne je Stanislava. Ale neoficiálne je Stanislava Daniela... Tak sa na tom smejeme.. Mne osobne sa veľmi nepáči meno Sára. To by som nikdy nedala. A nie som nadšená z mien ako Emka, Ninka, Nelka a tak podobe..
Stanka 🥰
@stanulienkat Prosím Ťa, to si ešte dobre obišla. Predstav si, že by si sa volala napríklad Hedviga. 😜
Mne sa vo vseobecnosti velmi nepacia mena konciace na -slav, -slava, ale meno Bronislava je vynimka 🙂. Vola sa tak moja mama. Ked som bola dieta, prislo mi to divne, ale najma preto lebo som inu taku nepoznala. Cim som starsia, tym viac sa mi to meno paci 🙂. Bronka, Bronicka, pekne a jedinecne 🙂. Samozrejme je to o vkuse, kazdemu sa paci nieco ine, mne sa napr. vyslovene nepacia niektore frekventovane mena ako Hana, Sofia, Tamara..

Stanka nie🙈 Poznam 2 a ani jedna nie je so svojim menom spokojna. Tieto odnoze muzskych mien typu Dušana, Františka, Jozefína niekto dost zle znasa. Broňa je fajn.