icon

Je Štefánia vhodné meno pre dievčatko?

20. máj 2024

Aký je váš názor na toto.meno, priezvisko bude mať na Š

retatka
Autor odpoveď zmazal
h2
20. máj 2024

Keď ste sa na ňom obaja s mužom zhodli, tak naše rady nepotrebuješ.

mistymay33
20. máj 2024

Krásne meno, tradično - netradičné. Určite bude jedina v školke, alebo na pieskovisku, medzi Zarkami, Larkami, Ninami, Sofinkami, Miami a podobne. Je to pekné meno, v tejto klasickej slovenskej podobe, žiadny Stephany a podobne.
Autorka, tiež nerozumiem tomu, radiť sa na MK o mene tvojho a manželovho dieťaťa. Ak sa manželovi páči, a ty si nie istá, tak radšej dáš na cudzie ženy na fore, ake keby si mala urobiť radosť mužovi?

jaja1979
20. máj 2024

U nás je dievča s takým menom a volajú ju Pišta🤦🤦🤦

rorino
20. máj 2024

Kľudne daj😉no a čo,že je staré,no a čo,že ho je málo,no a čo,že sa niekomu nepáči.Len prosím ťa nedávaj tie nemožné anglické skomoleniny😂😉Veľa šťastia a zdravia prajem

beloved
20. máj 2024

NIeee 😔

vkatush
20. máj 2024

Ja poznám len jednu, mladá zlatá baba, celý život ju volajú Števka (šťeuka). Mne sa to meno spája s ňou a nemala by som problém dať dieťaťu.

A volať ju budú tak, ako ju vy naučíte, ako si neskôr ona bude priať.

iwesska
20. máj 2024

@fido69 A ty fakt nevidis rozdiel medzi Stephanie, Steffi, Steffany a Števkou? 🙈 To je ako Rosalie a Róžika. V principe to iste,akurat to prve je pekne nezne a to druhe,ako pre staru tetu.

iwesska
20. máj 2024

@jaja1979 Aj tu,co poznam ja, je bud Števa alebo Piština🙉🙈🙊

mircalla
20. máj 2024

Nie, vzdy mi to evokuje daku babku. Stefania, Eleonora, Antonia, Frantiska, Jozefina...ta ista skupina

mimikarol
20. máj 2024

Mne sa nepáči. A otras je na tom mene hlavne to že ho každý zhovaduje. Steva, Stevina.... to ani zďaleka nešlo okolo Štefánia. Ale tak vy ste rodičia tak si dajte aké chcete

ankare
20. máj 2024

Nie

slovakboy
20. máj 2024

Nádherné meno. Štefánia aj Števka.

mircalla
20. máj 2024

Gretka je nadherne meno. Podla mna tvoje dieta bude meno Stefania na 99,9% neznasat a hadam jej to neurobis. Totalne zastarale babkovske meno. Nie som fanisuk Soffi, Emiek, Zariek a podobne, ale toto vazne nie

maminkadeticiek
20. máj 2024

Šarlotka

jaskolka
20. máj 2024

Je to podľa mňa krásne a teraz aj nezvyčajné meno. Podobne ako Valéria, Amália, Melánia, Zina a podobne. Mne sa práveže takéto mená páčia, naopak také Ema, Ela, Nela, Zara uz mi prídu veľmi otrepané

barborachors
20. máj 2024

Strasne meno. Tak ako Jozefína, Ursula a podobne tetkovske mena. Pod tymto menom si neviem predstaviť nikoho ineho ako tetu s karfiolom na hlave + zastera.

jance333
20. máj 2024

Neries nazory ostatnych, ked sa vam meno paci. Kazde jedno meno sa da povedat pekne i skaredo. My mame Ľudmilku. Tiez na nas ludia pozerali, ci naozaj a teraz ,ked sa mala niekde predstavi, sa kazdy pozastavi, ake krasne meno. Riadte sa len sebou, je to vase dieta.

minenkak
20. máj 2024

Nerob to tomu dieťaťu

petko81
20. máj 2024

Ja sa volám Štefánia
A nejako som nikdy meno neriešila.
🥰☺️☺️

marianarem
20. máj 2024

Ja poznam dve a obidve velmi mile, takze nemam toto meno nejako v zuboch. Podla mna kludne moze byt, je to normalne meno, nevyzera ako pomsta rodicov 🙂

rachel36a
20. máj 2024

Normalne pekne meno....syn chodil do skolky s dievcatko mco sa tak vola

777januska777
21. máj 2024

Za mňa osobne krásne meno. Ja mam veľký problém s dievčenskými menami a skoro žiadne sa mi nepáči. Ale toto je fakt veľmi pekne. Vzdy si pozriem tieto témy o menách a teda tu na mk to ide vždy mimo môjho vkusu, hlavne ženské mena.
Btw. V realite komu sa meno bude páčiť ti ho pochváli priamo a komu sa páčiť nebude, tak nebude komentovať. Preto dávať takéto témy na sociálnych sieťach ta môže vždy zneistit a zbytočne, každý ma predsa iný vkus.

jana_eyre_2
21. máj 2024

Mám sesternicu Stefanie, ale ona je nemka.. slovenska verzia sa mi tak nepáči, ale tá nemecka áno.. stefi je pekná skratka..

mnamko
21. máj 2024

Nepači sa mi,Stefany už áno

autor
21. máj 2024

@777januska777 ďakujem, sme na tom rovnako

autor
21. máj 2024
toscania
21. máj 2024

@jaja1979 to vážne Pišta?!

jaja1979
21. máj 2024

@toscania no, bohužiaľ... Je to spolužiačka môjho syna ten vždy povie: idem s Pištom do školy 🤦🤦🤦

susitko
21. máj 2024

mne sa paci.tiez som ho mala v zozname...ale v tvare Štefana po mojej babke.teraz s odstupom casu by som ju asi volala Štepanka, Stefany,Stefy.