icon

Ktoré meno pre chlapca: Tobias alebo Matias?

6. máj 2024

ahojte, uz dlhsie sa nevieme rozhodnut ktore z tychto mien.
Ktore sa vam zda lepsie? krajsie? Podla vas? Jasne ze nakoniec vyberieme aj tak sami ale mozno nazor mi pomoze.
Co sa tyka toho ze tie mena su teraz caste, to nam nevadi nakolko v nasej rodine a okoli ziadneho chlapca s tymto menom nepozname. A nebudem davat meno ktore sa mi nepaci len preto aby ich nebolo vela.

Strana
z4
blackcat8885
12. máj 2024

Mne sa páči Tobias viac ale aj Matias je pekné. Mladší syn je Leo lebo už je v rodine Tobias, švagrinin syn ale keby nebol tiež by som vtedy dala Tobias

candii
12. máj 2024

Mne sa páčia obe, my máme Tobiasa. Na Matiasovi sa mi nepáčilo že ho pravdepodobne budú volať Maťo a Maťo sa mi nepáči

basska_b
12. máj 2024

Ja by som cisto z praktickeho hladiska zvolila Tobias, lebo pri Matiasovi by som cakala vzdy otazky, ako sa to pise, ci Matthias, Mattias alebo ako

jasminkaj
12. máj 2024

Obe mená sa mi páčia len v "slovenskej" verzii Tobiáš a Matyáš 🙂

simka17161
12. máj 2024

Páči sa .mi viac Tobias ale ak plánujete žiť v zahraničí tak tam sa mi viac hodí Matias.

lucinecka14
12. máj 2024

Mám Tobiasa, keď bol menší, volali sme ho Tobinko, Tobík, Tobiasko, teraz už má pomaly 14 rokov, oslovujeme ho zväčša Tobi. Za mňa je to krásne meno a keď sme ho dávali synovi bolo aj jedinečné, teraz je už celkom rozšírené 😊

mircalla
12. máj 2024

Ani jedno. Otrepane strasne

veronicka88
12. máj 2024

Všetky mená čo spomínaš ako vrátenie sa v čase som mala vybraté pri mladšom🤣🤣🤣🤣vrátane Barnabasa🙄ale k veci. Mne s páči Tobias skrátené Robí,Matiasa by volali Mates a to by som asi nechcela.

pusinka_1
12. máj 2024

Matias

sima161
12. máj 2024

Za mna Matias 🥰 to je pekne meno.

svokrinjazykmonika
12. máj 2024

Ano jedno, je to des, mne sa nožík vo vrecku otvára keď to na ihrisku počujem maminky vyvolávať z každej strany. Ale keď už to musí byť tak radšej Tobias.

yvankamala
12. máj 2024

@leniel presne tieto verzie sa páčia aj mne🥰

schvarzy
12. máj 2024

My mame Matiasa ma 10 rokov a volame ho Maty Matynko alebo Matias

danielita25
12. máj 2024

Čakáme druhé a ak to bude chlapec, tak určite Tobias. 👍

lunademonica
12. máj 2024

Radsej Tobias, Tobi.
Matias bude vzdy len Mato, nic moc :/

aliste
12. máj 2024

My mame Mathiasa,takze u mna je volba jasna😊

romanadam1626
12. máj 2024

@lenka.25 meno Lenka je veľmi pekné 🙂

romanadam1626
12. máj 2024

Tobias 🙂

personality
12. máj 2024

Matias sa mi páči. No predstav si muža svojich snov, ako by sa volal Tobias alebo Matias? 😀 Možno nakoniec zmenis meno 3 dni pred porodom ako ja. 😀 Dlho bol Riško, nakoniec je Maťko.

lenka.25
12. máj 2024
xena0
3. mar 2025

@drahomirrra bože ty píšeš hlúposti..radšej nech dá otrepané pekne meno ako tie čo si neotrepane uviedla 😁 všetky sú hrozné
A riešiť koľko je Matiasov a Tobiasov ako keby niekto niekedy riešil koľko je Márii, Aničiek, Janikov a pod. 🙂 a Matias-Mathias-Tobias a neviem odkiaľ si prišla že Mathias Haluška sa bude volať 🫣😁fakt niektoré by ste mohli používať mozog

autor
12. mar 2025

tak nakoniec mame maleho Tobiaska 🩵 a ine meno by som si pre neho uz ani nevedela predstavit☺️🥰

lilianka28
12. mar 2025

Gratulujem🩵
A pekné ste vybrali👍

Strana
z4