Ktoré meno sa vám páči najviac?
Ahojte, zaujíma ma váš názor, aké meno z týchto troch sa vám páči najviac. Ďakujem krásne❤️
za mňa Dália! veľmi pekné meno wau
GrétkA
Jednoznacne Dalia
@t1nusa
Kedysi, keď som počula meno Gréta, tak si si povedala, že v živote sa tak moje dieťa volať nebude. A dopadlo to tak, že pred 9. rokmi sme toto meno vybrali pre dcéru, lebo nebolo otrepané a nebolo ho všade, ako Sofia, Ema, Nina, Nela ... a pod. Voláme ju Grétka, Grétula, sem tam aj Gréta, keď robí koniny.
Presne to poradie, ake si napisala, sa mi páči.
Keby mam este jednu dceru, bola by Greta 😊
Grétka je krásne meno.
Lýdia alebo Dália. Gréta nie.
Grétka doma volame kvietok tak sa nám to hodi neviem si predstaviť že mám dcérku gretku, Lýdia je moja svokra ale už z princípu Lydka-ritka by som to nedávala a Dalia je podľa mna v poriadku
@spanielka44 moja dcera ma naj kamosku Lydiu a teda nikdy som nepocula, ze by jej niekto povedal Lydka-ritka. Skor jej meno komolili na Linduska, ked bola mala. Uz je dospela.
Z uvedenych mien by som dala Lydia, Dalia - obe zneju tak vznesene - a nakoniec Greta - to posledne sa mi zda take tvrde.
Gréta, mala som ho v užšom výbere
Ja nikdy nechápem takéto otázky, pýtať sa cudzích ludi aké meno mam dat pre svoje dieťa. Ved to mam vedieť ja sama ako matka, a nepýtat sa iných ludi ktorých ani nepoznám. No co oni s tým majú?
Mne sa pacia vsetky tri, urcite lepsie nez Nazli, co som tu vcera citala 🙈
Asi by som vybrala Lydiu.
Nikdy mi neprišlo, že sú to takto pekné mena, až keď ste ich teraz vedla seba napísali. Keď si mám vybrať, tak sa mi najviac páči Dália alebo Lýdia sú tak narovnako na prvom mieste a potom Gréta, tá mi pride tvrda na pekne dievča ( asi to je tym G, že to spájam k rovnakej kategorii, ako Gizela, Gertruda) ale keby ste chceli, tak je tu možnosť aj dvoch mien napr:.
Lýdia Gréta…
Dália Lýdia…
Lýdia Dália…
Lýdia,jednoznačne🥰
@simsalabim presne,ani ja som takú blbosť nepočula a to v blízkej rodine máme Lydku.Skor jej nevedeli aké y napísať🤣
@bielasovicka Dobrý deň, ja nikdy nechápem, ako hneď nejaká "múdra" žena usúdi, že je to meno pre moje dieťa, keďže ani niesom tehotná a ani neplánujem byť lebo už mám odrastené deti. Otázka bola daná zo zvedavosti, keď som bola mladšia a tehotná, páčili sa mi tieto dievčenské mená (mám len synov😄). Chcela som zistiť ako sa posunula doba a zmenili názory mladšej generácie, keďže v časoch kedy som mala deti neboli tieto mená veľmi populárne, skôr nevšedné. A možno som touto témou vytiahla prachom zapadnuté mená, ktoré možno oslovia nejakú budúcu mamičku🙂 Ostatné uvedomelé a slušné žienky vyjadrili svoj či už pozitívny alebo negatívny názor. Rada nad zlato - nekomentujem, keď k téme nemám čo dodať, a chcem si len zdvihnúť ego svojím super múdrym komentárom.
Greta je pekne aj pre dieta aj dospelu zenu. Lydia - Lydka mi trha usi.
Dalia. Ale mne sa paci aj Dalila. ( ano, cigarety poznam no i tak sa mi paci)
Mne sa najviac páčia Gréta , najmenej Lýdia
Dalia je meno byvalej prezidentky Litvy, znamena osud. Pekne, ale u nas nezvycajne... ja by som dala Greta z tychto, ale muzovi sa nelubi
Dália
Lýdia

Lýdia, ale z týchto troch by som ani jedno nedala svojmu dieťaťu