Mám 4 týždne do pôrodu. Aké meno pre dcérku?
Ahojte kočky 🙂 máme 4 týždne do pôrodu a ešte stále nemáme vybraté meno. Už máme jednu dcérku a tam to bolo nejak jednoznačné🙂 Emka Müllerová. Ale teraz ani za pána sa neviem so žiadnym menom stotožniť :( ak by ste boli také zlaté a mali nejaké nápady na meno, ktoré by sa hodilo k priezvisku, bola by som veľmi povďačná 🙂 nechám sa rada inšpirovať 🙂
Olívia
Lea
Daj nejake klasicke ...k menu ,co tak nieco na M?marianna, magdalea.su zaroven aj menej pouzivane
My máme Olíviu 🙂 a to sme celé tehotenstvo nevedeli ake dáme meno a až na nečakanej ceste do pôrodnice sme sa rozhodli pre Olíviu 🙂 meno,nad ktorým sme ani len nerozmýšľali 🙂
Bianka je velmi pekne meno a ma ho malo dievcat 😊
Soňa
Veronika 🙂
Michaela alebo Ria. My tiež čakáme a rozhodujeme sa medzi týmito dvomi. Ale k vášmu priezvisku sa mi to hodí. Určite vyberiete správne, nech bude akékoľvek
My máme Elizabeth 😇
Ja som citala ze mas uz 4 tyzdne po porode 🙂
A čo Lenka?? My máme doma Romanu, Vladimiru a Lenu
Emily
susedka ma to iste priezvisko a maju dve baby : Stella a Sofia.
ja mám dcéru a volá sa Ella a veľmi sa mi páči Ester
@benicka0711 my mame Hanku 😉
Alebo jak naša Lorianna ;)
Nelka 🙂
Kristinka
Lujza
Podla mna je to tak neutralne priezvisko,ze kludne akekolvek meno k tomu 🙂 Mne odtiekla voda a muz sa ma pyta, zlatko,tak ake dame chlapcenske meno? Hlavne,nech sa vy dvaja dohodnete... Ak je dcerka vacsia, zapojte ju do vyberu, u nas sme tak kedysi vybrali meno pre brata 🙂 Zoznam dala mamka,ocko a ja 🙂
@benicka0711 Melany Müllerová sa mi veľmi páči, znie mi to tak honosne 🙂
Uplne jasne vidim Lucia Mullerova 🙂
Martinka 😍 Zara 😍
My máme Emmku a za chvíľu čakáme Karin. Takže bude veľká dvojka Emminka A Karinka 🙂
Karin je moc pekné meno
Ja mám doma Sáru a Elu....teraz to bude chlapček...ale ak by bolo dievčatko, tak by sa mi páčilo Emily alebo Paulínka či Mia, ale tú už má švagrinká.
Ešte ma teraz napadlo.... synovec má dcéru Klárku

Martinka 😉