icon

Meno Agnes

21. jan 2023

Ahojte, len ma zaujima ako vnimate toto meno.. pride vam uz take zahranicne, nehodiace sa k slovenskemu priezvisku?

lavinis
21. jan 2023

@mk2023 lebo to nie je Agnesa ale Agnes

banalu
21. jan 2023

Mamina teta je Agnesa, zena po 60tke a tak nejak sa mi to meno spaja so starsimi zenami, ako Regina, Alzbeta, ci želmira. Ale inak pekne meno

mk2023
21. jan 2023

@lavinis Ja viem..az neskor som si vsimla, ze som pridala a..ale to nemeni nic na tom, co som napisala

bluka2
21. jan 2023

Mne to znie madarsky

dankuk
21. jan 2023

Pochadzam z juhu, Ágnes je madarske meno.

sumienka242
21. jan 2023

@mikadooo
Najlepsie na tom je, ze clovek sa zameria aby to dobre znelo pre male dieta a pritom, z celeho zivota je detstvo ta najkratsia cas zivota. Podla mna prave je vhodne pozerat na to, ze ako to znie u dospeleho ci stareho cloveka 🙂 ale to je zas moj nazor 😉😉

dominikamacakova
21. jan 2023

Ja som mala takú suseu Agnešu 😁

exina144
21. jan 2023

Mne príde také České ale to asi preto lebo ma napadne vždy keď to meno počujem Agnes a Krisar 🤣 ale meno celkom pekne. Ale Agneša už nie

sandrasstini
21. jan 2023

Mne sa tiez velmi paci

zuzinapipina
21. jan 2023

Ja mam birmovne meno Agnesa 😊

aylinn
21. jan 2023

Naša triedna na základnej sa volala Agnesa , učiteľky ju oslovovali agina , aginka.. tak si viete predstaviť ako tuto prezývku nase pubertálne hlavy zmenili🙈

h2
21. jan 2023

@aylinn 😂

zemiakovysalat
21. jan 2023

@h2 tiez, sice v madarsku je viac popularné Ágnes

ivanka33
21. jan 2023

Mne sa páči ❤️.... príde mi ako také nóbl meno z 30 rokov, ale páči sa mi veľmi ❤️

zemiakovysalat
21. jan 2023

Inak ja som tu pred 2 rokmi pisala otazku. A 95% mi odpovedalo ze nikdy by to meno pre dieta nedali.
No ja som dala 😁 kazdý si zvykol.
Mne islo vzdy na nervy ze s mojim krstným menom sme boli v triede 2(ms, zs)dokonca na strednej 3.
Tak moja taký problém mat nebude. Akoze prve reakcie su odkial som to vymyslela a ako sa to piše 😅 ale ked s niekým je dlhodobo v kontakte tak si zvykne.
(Dokonca suseda mala vypisane na chladnicke asi 3 mesiace lebo vzdy zabudla ako sa volá malá)

tenerife0
21. jan 2023

Agnesa je slovenské meno najuctievanejsia svätica.. poznam 80 a 20 rocne

lenagawel
21. jan 2023

krasne meno konecne ziadna tuctovka

anniii
21. jan 2023

Moja prastará mama narodená 1902 sa volala Agnesa. Ak by som niekedy mala dcéru, možno by som zvažovala spolu s Alžbetou a Alicou.

acsa
21. jan 2023

@h2 aj mne sa spaja s madarskym ÁGNES

drakaria
21. jan 2023

Agnes je pekné meno ale nebudeme si klamať aj tak ju všetci budú volať Agneša ...ja by som to dieťaťu nedala

vanilka83
21. jan 2023

Mne príde skôr ako české a paci sa mi je o nej aj pesnička ceska

davidofff
21. jan 2023

Mne sa páči.suseda dala dcérke Agnes .je to mile

veronikastrickova
21. jan 2023

Ja by som dala Agnesa. Agnes je skôr zahraničné. Ale je krásne 😍

tina_tar
21. jan 2023

Viac sa mi síce páči v tvare Agnesa, ale aj Agnes je krásne. Tiež som pri dcére zvažovala, ale neprešlo mi to 😁

lylyjana
21. jan 2023

Mne sa paci, no musi sa hodit aj k priezvisku.

mravenek
21. jan 2023

@drakaria dcéra má v škôlke spolužiačku a ani ich nenapadne volať ju Agneša 😅 volajú ju Agneska. Podľa mňa to je len o zvyku. Také predsudky sú aj k menu Viktória, že je budú volať všetci Vikina, a to tiež je riadna blbosť. Možno kedysi ale dnes už takéto "dedinske" ekvivalenty nikto nerobí. Nás odhovarali od mena Agáta, vraj veľmi tvrdé, rovnako od mena Zita, vraj sa jej nedá pekne povedať a aj proti Judite boli námietky 😁 takže najlepšie si urobiť podľa seba

brocko94
21. jan 2023

Mame v rodine Anežka a voláme ju Agnes,Agnesa

mravenek
21. jan 2023

Zaujímavé meno, pekne znie 😉

kiwi3
21. jan 2023

pekne, neotrepane a medzinarodne. a vobec nie je madarske, povodom je grecke.

annm81
21. jan 2023

@lavinis Je to pomerne bežné meno v mnohých krajinách. Mne sa veľmi páči v podobe Ágnes - s dlhým A (ale bez š) .