Meno Noel
Páči sa vám toto meno?
@nelca84 tiež nechápem tú otázku😉
@helinkahel a Christmas sa ti nepáči? 🤦♀️
@helinkahel mam 37 a meno sa mi nepaci, nejako ti to nezapada do tejto trapnej teorie. Je normalne, ze kazdemu sa paci ine meno 🙈 ty budes asi dost povrchna osoba. Vlastne si nam povedala, ze sme stare a nemoderne, lebo sa nam nepaci nejake meno. Inak pre mna je to santa claus...
@helinkahel nie hned si predstavim papa noela v argentine😅
@lienka.7 nie☺️☺️
@helinkahel Ak sa Ti to meno paci, tak ho daj, je uplne jedno, ci sa paci 50, alebo 30 rocnym.
@nelca84
Vidíš to niekto sa dokáže aj sám uraziť..proste sa chce tak sa urazí.... Tak nech sa paci
@helinkahel co si vlastne ocakavala od tejto diskusie? polozila si otazku, ale nedokazes prijat opacny nazor...
Nie,nepaci. Noel Kvasnica....🤦♀️ Daj si ake chces. Pri dnesny Marcusoch, Kevinoch, Parisoch.....
vobec sa mi nepaci
@helinkahel Mna by celkom zaujimalo, ako si prisla na to, ze @nelca84 je zakomplexovana.
@dskjhfdlkdjhl lebo ju poznam..
@helinkahel osobne?
Pekne meno v kombinacii so zahranicnym priezviskom,v kombinacii so slovenskym s diakritikou je gycove, napr. Noel Baláž, Noel Kováč, Noel Hruška🙈
@helinkahel 😂🙈 ach jaj, ja nepotrebujem aplaus za vyber mena pre svojho syna 😂
@dskjhfdlkdjhl nie, ani nahodou sa nepozname. Vdaka, ze si mi napisala, co bolo v tom zmazanom prispevku, nestihla som precitat.
@helinkahel toto je pekna blbost, prepac.. nepokladam sa za starsi rocnik a mne sa noel nepaci.. skratka som slovenka, pacia sa mi slovenske mena a preto aj moje deti maju slovenske mena co sa hodia k slovenskemu priezvisku. Ono nie je nic "lespie" ako kombinacia zahranicneho mena a slovenskeho priezviska (cest vynimkam).. ale chcela si nazory, tak bolo treba ratat aj s negativnymi 🙂
@nelca84 Nemas za co, mna zaujalo, ze hned vedela, ze si zakomplexovana, ale nevie sa sama rozhodnut pre vyber mena-tak som chcela poznat algoritmus😉
@helinkahel krásne meno a ak pasuje k priezvisku, tak pohoda.aj náš má neobyčajné meno, ale zahraničné priezvisko. Naša babka si ho na začiatku zapísala do kalendára, aby nekomolila, ale neofrflal nikto. V škôlke tiež nikdy nikto neriešil, detičky už vôbec nie
@helinkahel 😂🤦♀️ noel normalne meno mam 46. Ale tvoje radenie, ze 50 rocny je stary clovek, tak boh ti pomahaj ty mladica 😂
@dskjhfdlkdjhl ona uz to meno synovi dala, takze nechapem o co jej vlastne ide, asi sme mali usporiadat ohnostroj
@bagerka ďakujem už som zistila čo som chcela...ako zmazem toto fórum prosím vás?
@nelca84 krásny deň aj vám...✋
@nelca84 to som nejako prehliadla, v takom pripade to vyzera skor tak, ze potrebovala ludi pretriedit podla veku, no😀
@dskjhfdlkdjhl bud to, alebo tiez o nom zacala pochybovat
@nelca84 asi ju zneistili otazky a komentare okolia a potrebovala sa uistit, ze to len starym tetkam (50+) sa take uzasTne meno nepaci. A ano, mam 50+, meno sa mi nepaci a je mi fuk, co si kto o tom mysli😉
Krasne meno😍
Ja mam 34r a príde mi to byť divne meno. Ale mnou sa nenechaj znechutiť, ty by si krútila hlavou nad mojim výberom mena, mne by sa páčilo pre chlapca Vladko, také silné mužské meno 🙂 ale mne sa celkovo tieto novodobé výmysly akože moderných nezvyčajných mien nepáčia.
Mne sa nepáči, ale naše názory ti môžu byt predsa ukradnuté, nie ? Veď hlavne že tebe sa páči tak kľudne daj akékoľvek meno, ľudia si vždy nájdu niečo čo sa im na každom mene nebude páčiť…
Ja som dala dcére meno Timea (nečakala som že aj na toto meno sa niečo najde😅😅) a mužov kolega hneď si robil srandu že Timea- Vinea, chvalabohu niesom z tých mamičiek čo sa za každú cenu urazia a zasmiala som sa na tom 🫢🤪

@helinkahel no ja mam 30 a nepáči sa mi. Takže netreba kategorizovat. Skôr ide o to koho alebo co si pod konkrétnym menom človek predstavi.