Meno pre dcéru: Tereza, Daniela, Lenka
Ahojte. Nevieme sa rozhodnúť. Ktoré by ste vybrali spomedzi:
Tereza (páči sa nám najviac ale nie je moc "tvrdé"?)
Daniela
Lenka?
Priezvisko slovenské klasické, hodí sa ku všetkým 3. Vďaka za názory, pomôže to.
Za mňa určite nie Lenka, ale mne sa nepáči ani Monika, Veronika - všetky tieto, ktoré sú už v základnom tvare ako keby zdrobneliny, sú pre mňa no go.
Hlasujem za Danielu, ale aj Tereza je fajn.
Daniela
Máme doma Terezu 😇 hovoríme jej Terezka, Tereza a Teri
My mame Danielku 😊❤️
Tereza, Terézia z tychto troch mien.... moja babicka sa tak vola, krasne meno 💗
@veronika3110 tiez mame doma Lenku a "Lena" ju volam, len ked uz velmi vymysla 🙂 ;)
Terezka🥰🥰🥰
My máme doma Terezku🙂
Tereza je krásne. 🙂
Určite Daniela, Danka je veľmi pekne meno
Nie je náhodou Terézia oficiálny slovenský tvar?
@elementissa akože takto rozobraté meno? Že nadávka? 🤔 Takýto prístup je dosť odveci. Povedať na niekoho meno že je to nadávka. 😶😶 Dana.
@slavomira236 je este malicka, v skolke to este ide, ale ked pride do puberty, decka na 2.stupni to uz tak neberu, ked mi moje mladsie dcery hovoria pribehy zo skoly, tak to je sama Domča, Timča, Paťa, Dede atď. 🙂
Ja mam doma Terezku a veľmi sa jej to meno hodí,pre mňa je to meno naozaj krásne.
Určite Daniela
jedine Tereza… ;)
mne sa paci Lena… je ti krasne aj takto jednoducho Lena… bez K
@lacibo Áno, oficiálny tvar je Terézia.
Ak sa vam Tereza zda moj tvrde, tak dajte Terézia. Je to najkrajsie meno z tych, ktore ste vybrali. A da sa povedat vseliakymi formami aj zdrobnene. Ozaj krasne meno.
Daniela 🙃
@lacibo ale dalsia verzia je Tereza. Terézia je ako z 18. storočia nepáči sa mi to.
Daniela ❤️
Terezka 👍 ak raz budem mať dievčatko, tiež budem mat vo vybere toto meno.

Ja som Dana a sestra Jana. Páči sa mi moje meno a nikdy som nemala v škole druhu Danu. Babka má akurát volala Danuška ale nevadilo mi to bolo to z lásky❤️V škole a synovci ma volali Dada. Mám veľmi rada svoje meno a veru výnimočné osobnosti sme😁.