icon

Meno pre dieťa po bývalom

30. nov 2022

Dobry vecer, prosim vas o nazor. S manzelom cakame dieta, mal by to byt chlapec. Zatial sme sa nezhodli na mene, on chce take typicke slovenske hity typu Alex, Jakub,…Mne sa strasne paci meno Daniel, ktore mal zhodou nahod moj ex snubenec. Rozisli sme sa daaavno, v dobrom, vzajomnou dohodou a vobec nie sme v kontakte. Pre mna skoncena vec, su to roky. Problem je, ze muz o nom vie, neznasa ho a samozrejme s menom nesuhlasi. Isli by ste do presviedcania ci sa mam zmierit s tym, ze to meno proste nemozem dat, lebo sa to spolocensky nehodi vzhladom na danu situaciu..Dakujem za kazdy nazor 🙂

zuzinka888
30. nov 2022

Mne by to tiez vadilo. A Ak by chcel pre dceru po byvalke.? Je vela krasnych mien urcite nieco najdete ktore sa bude pacit obom.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
lauriik
30. nov 2022

Zmierila by som sa. Mne by tiez sa priecilo meno po byvalej 🤷🏼‍♀️ Moj muz nechcel ani meno podla mojho kamarata z detstva 😂😂

thereisabear
30. nov 2022

Nedala by som také meno.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
spadnutaslivka
30. nov 2022

navzájom si nájdete určite kopec mien, ktoré kvôli niekomu/niečomu nechcete dať. Hľadajte dlhšie, určite nájdete nejaké pekné, ktoré sa bude páčiť vám obom.

pribinak
30. nov 2022

Vieš si predstaviť, že by ste čakali dievča a on by chcel meno ako po bývalej?
Urvalo by ti dekel ….

petronellla87
30. nov 2022

Tiez by som nedala meno po byvalom

lenka7477
30. nov 2022

fúha ...riadne by ma to naštvalo ,ak by som bola otec dieťaťa

evica17
30. nov 2022

Ak muz nesuhlasi, hľadaj iné. Ak by mu nevadilo a ani tebe,tak by to bolo jedno,že je to meno po ex.

jazula
30. nov 2022

Keď sme riešili meno pre dieťa, mená bývalých partnerov sme vyradili ako prvé.

daja0760
30. nov 2022

Aj ja si myslím,že meno po bývalom je veľmi zlý napad

selest
30. nov 2022

Ahoj. Tiez to bolo meno kt som chcela dat raz synovi.. Az kym som jedneho Daniela nestretla a vztah skoncil.. Urcite najdete aj ine krasne meno ktore vasmu dietatku sadne a ani jeden z vas pri tom mene nebude mat neprijemne asociacie. Nechces to mat pri kazdej hadke na tanieri😅😉

h2
30. nov 2022

V tomto prípade by som to meno nechcela, ani keby som ho mala vysnívané od detstva. Manžela úplne chápem.

sense
30. nov 2022

Takto bez ohľadu na to ci je to meno po bývalom alebo nie, skúste nájsť kompromis... Dnes je toľko mien ze neverím Zeby sa nenašlo jedno jediné kt by vám vyhovovalo obom. Apropo Daniel je pekne meno a Jakub tiež

basska_b
30. nov 2022

Tak ja by som nechcela meno po muzovej ex, rovnako ako aj on by povazoval meno po mojom byvalom za nepodareny vtip 🙃 sak je tooolko peknych mien, aj mimo slovenskej TOP 10

ivangeline
30. nov 2022

Nasla by som ine.

anjelicek26
30. nov 2022

Dietatu davate meno obaja. Rovnako, ako su pre teba niektore mena neprijatelne (z akehokolvek dovodu), tak su aj pre neho a treba to akceptovat.

mimi126
30. nov 2022

Nie nedala by som.

pralinka25
30. nov 2022

tiez by som nedala.

sandyan
30. nov 2022

Podla mna to je divne...

paciko9
1. dec 2022

Moj muz chcel Moniku, to som mu hned zatrhla, jeho byvala. On zatrhol meno,ktore sa pacilo mne,tak sme urobili kompromis🙂. Nerozduchavaj ohen,ked nemusis😉 A Jakup je pekne meno, pokial ho nebudu volat Kubo, Kupko a este neviem ako.

beronsche
1. dec 2022

Keby to bol byvaly, s ktorym si v 15-tke chodila za rucicky cestou zo skoly, tak dajme tomu. Ale ty chces dat synovi meno po ex snubencovi! Fakt divne...

babulkomale
1. dec 2022

To vazne? Vie o nom, neznasa ho a ty mu ho chces naveky prispendlit do zivota k jeho ( mozno jedinemu) synovi? 🤦

amiaja
1. dec 2022

Omg to vazne chces aby manzel pocuval to meno do konca zivota?? Ty si dobre mimo🤦‍♀️

karolinakr
1. dec 2022

Vsak co si niektore sedite na šnure? ona nedava meno po byvalom, ale sa jej pači.zhodou okolnosti sa tak volal byvaly.teraz musi meno obetovať..aj mne sa pačia mena, ktore maju ludia s kt.sa nebavim ale to meno este može byt pekne
a kolegynka dala dcere meno po chalanovi do kt.bola zamilovana viktorka a manzel ju nevydedil za to..myslim, že za ho na dovolenie ani nepýtala

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
3. dec 2022

@dominika1988 však dostala 99,9% odpovedi, že nie...

jarmilka86
12. dec 2022

Podľa mna sú najkrajšie chlapčenské mena Matej, Tomáš a Michal,, Mateja a Tomáša som mala frajerov, Michala mám syna,, nady tými druhými som neuvažovala,, je to take čudne,,,

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená