Meno pre dievča Laura, Stela a Nela
Laura alebo Stela. Niel je už celkom dosť a Nelka sa volal jeden havko od známych tak mi to stále evokuje psa. 😀
Laura a Nela sú veľmi časté, skôr teda Stela
Mame Lauru a siroko daleko je teda chvalabohu jedina.Nela je velmi rozsirene,Stelku pozname len jednu.
Som Laura, takže Laura 😆
Laura 😍
Stela
Skôr Stela, zvyšné dve sú príliš rozšírené
Úprimne Stela sa mi nepáči, z týchto by som rozhodne vybrala Laura 👌
Keby som mala dceru, vola sa Nela...je mi jedno ,ze je to rozsirene meno...paci sa mi....syn je Adam a tiez mi vraveli, ze kazdy druhy je Adam...no ja nepoznam ziadneho ineho a ani v triede nemaju...su to len reči....jedna babka povedala...
Pekne vsetky. Ale je ich uz straaaasne vela.
Laura
Laura a vykasli sa na to či ich poznáte 3,8 alebo 11 s rovnakým menom
Laura.
Laura 🥰
Stela
Ja mám Stellku, veľa ľudí vie ,že to znamená hviezda a napr u lekárky ju volajú náša hviezdička . Tiež má zlatú hviezdičku na náramku. Pre nás krásne meno 🙂
Ja som mala v škôlke a na základnej škole spolužiačku Lauru, deti ju celé roky prezývali Larva , veľmi tým chúďatko trpela...takže za mňa Nelka🙂
Nela
ani jedno... ale aspoň znejú normálne a hodia sa k takmer každému priezvisku na sk
Nela
Mam Lauru 9 a Nellu 6. Su v skolke same s tym menom.Ja sama robim v inej skolke a ani tam nemame Lauru ani Nellu,takze az take caste nie su
Nepoznam ani Lauru ani Nelu ani Stelu. Ale mne sa najviac z tychto troch paci Laura.
Mám Nelku a veľmi sa mi páči Stela. Čo sa týka Lauri, to by som sa bála, že jej deti budú posmešne hovoriť larva, tak ako som to v škole počula, že sa Laure vysmievali.
Mam Stelku,paci sa mi aj Laura,voči Nele mam averziu😥
Vsetky su pekne..

Mne sa páči Laura