icon

Michaela, Veronika, Emília alebo Emily

Ahojte, zaujima ma vas nazor na tieto mena. Moj muz je skor za Mišku, Veronika sa mi paci len moc nechcem aby ju volali Nika, este na Emílii by sme sa obaja zhodli. A ak Emilia tak otazny je tvar ci SK alebo zahranicny. Vy by ste ktore meno z tychto vybrali pre svoju dcerku? Dakujem 🙂

vroni
9. jan 2023

Ja som Veronika a v zivote ma nikto Nika neoslovil. Nastastie. A teda Nikola uz vobec nie, co ma Nikola s Veronikou je mi zahadou. To ma rovno mozu oslovovat Anicka. Michaela je tiez pekne meno. Emilia ani nie... (pre mna)

elfi1
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza Ja len napisem,ze moja je Veronika a Nika ju nikto nevola...asi by to bola posledna skratka ktora by ma napadla pri tomto mene. Najcastajsie ju volame Vero, potom Veve, Veri, Veronka,Veruska, Veronicka

bajuss21
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza My máme Emíliu a to meno milujem a každý nám ho chváli. Prababka ju vola Emilinka 🥰

katarina161
9. jan 2023

E M I L Y 🙂

zabinkalenka
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza
Z tychto mien sa mi najviac paci Veronika, aj my mame doma slecnu s tymto menom 🙂
Volame ju Veronička, Veronka (ma 3r).
Mne sa velmi na tom mene paci, ze nie je otrepane a sama si moze neskor vybrat ako ju maju volat.
Napr. Veronika, Veronka, Vera, Veve, Veva, Nika, Rony.

mvagusta
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza aj od priezviska zalezi. Nech to pekne ladi. Za mna Emily

zuat
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza my máme Veroniku a voláme ju Veri, Veruška, Veronka. A meno treba vyberať podľa seba, nie podľa toho, čo napíšu cudzí ľudia na konovi

verunca
9. jan 2023

Veronika - hovorime Veronka, a ceska verzia Verunka sa mi paci najviac

akvi
9. jan 2023

Jednoznačne Emília. Tak krásne meno a už skoro zabudnuté. A dala by som Emília a vždy môžete volať aj Emily, Ema, Mia, a mne sa veru páči aj Milka, Miluška.

veronicka88
9. jan 2023

Emília je nádherné meno. Ja som Veronika a až na jednu kamošku na výške mi nikto nikdy nehovoril Nika☺️

babababka
9. jan 2023

Mám dcéru Veroniku,má 35 r.a nikto jej nikdy nehovoril Nika.Veronika,Veronka.Keď bola malá tak sama seba nazvala Veva a Vejka,to už dávno zabudnuté.

konulka20
9. jan 2023

Veroniku sme volali Nika, a casto som pocula aj Verona, co uz pekne nie je.Emilie poznam volaju ich Milka, Mila🧐Mne sa z tychto paci Miška😁 ale dajte si ake sa vam paci a hotovo , je to vase dieta

ajja22
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza my máme Emíliu a inak ako Mili, Milinka jej doma nepovieme 🙂 a ako ju volajú iní, to už nechávam na každom, nikdy som nikoho neopravovala, Emily, Miluš, Milka, ako sa komu páči, mne sa to aj páči, že každý ju má zafixovanú inak 🙂

anushka123
9. jan 2023

Emily je krásne meno

janamoto78
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza jednoznačne a jedine Emilia. Nádherné meno so šťastnou vibráciou. Rovnakú má aj meno Elena. Veronika mi evokuje tú biblickú, čo podala šatku Kristovi, Michaela nemá šťastnú numerologickú vibráciu (bohužiaľ, lebo meno jeto celkom pekné), a Emily.. prečo? Tých je na svete už moc 😀

jananina
9. jan 2023

@sandra811 tiež mám kolegyňu Emíliu.V práci ju volajú Emila 🤦ale nesťažuje sa.

zuzana76
9. jan 2023

pre mna Emilia a potom Michaela

panizima
9. jan 2023
petrooshka
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza michaela alebo Veronika. Nikdy som kamosky nevolala Nika 🙂 my sme tiez mali vo vybere Michaelu a Emily,ale to som si povedala,ze keby jej vravia Milka tak im hlavu odtrhnem... Nakoniec nemame ani jedno z tych mien 😄

vlasulka
9. jan 2023

Vsetky mena su krasne🥰 chcela som dat kedysi Emily dcere ☺️ ale v tej dobe este tak "neficali" zahranicne mena. a teraz zas banujem ze nie je Veronika 😀

nikusa45
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza ja mám dcéru Veroniku a teraz čakáme dievčatko a bude Michaela

nikaeli
9. jan 2023

Veronku mám doma ♥️ Mišku v nebíčku ♥️

maly_princ_a_ruza
autor
9. jan 2023

@zuat cakala som na tento komentar a som prekvapena ze prisiel az teraz 😅 Zaujimalo ma ako su tieto mena v spolocnosti oblubene a vnimane, a ci su take bezne, ake skusenosti su s prezyvkami, ci je v skolkach po desiatky tak pomenovanych dievcat alebo naopak su to mena o ktorych uz velmi nie je pocut, kedze vnimam naokolo najviac Sofie Mie a Emi. Aj tak sa kazdy rozhodne podla seba nech by si tu precital cokolvek 🙂 ja na tom nevidim nic zle 😉 😌

vieronika14
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza ahoj ja som Veronika a volaju ma Verča

katka941991
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza za mňa Michaela 🫣☺️ ja som veľmi chcela, manžel nie tak máme Hanku 💗

michaela16
9. jan 2023

My sme sa s mužom rozhodovali medzi menami Emília, Mila a Amélia 😊 nakoniec sme sa zhodli na 3
Ja som Michaela a mám rada svoje meno 😁

agikaku
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza moja dcéra je Veronika, pre mňa nádherné meno. Voláme ju Veronička, Veronika, aj Nička. Podľa nálady. A druhá je Simona. Tu voláme Simi, Simonka, Siminka, Simča.

lavinis
9. jan 2023

Všetky sú pekné ale asi Emily

zuat
9. jan 2023

@maly_princ_a_ruza aj ja som sa divila, že to nikto neskomentoval tým spôsobom 😁 ale čítala som len prvú stranu. Držím palce, nech vyberiete meno podľa toho, ku ktorému vás bude srdce ťahať 🙂

lavinis
9. jan 2023

@janamoto78 že šťastnú numerologicku vibraciu😅😅😅