Mila, Milina alebo Milotka
Ahojte, paci sa mi meno Mila - skratka Mili (ano teraz ho pouzila nejaka moderátorka ale mne sa paci už dlhsie)...okolie ale ze to je ako keksik. To mi predtym nenapadlo, skor sa mi to spajalo s Milou Kunis. Tak hladam nejake meno kde by ta Mila bola ako jeho verzia. Ale nie Emilia- je to pekne meno ale chcem nieco na M. Co tak Milina alebo Milotka? Mozno tu dostanem nejaky iny tip 🙂 Dakujem.
@elzena2 neviem ci poslednych rokov, tati Mila bude mat za tyzden 6 rokov tie druhe Mily su starsie minimalne 9-10 rocne. Inak moja byvala kolegyna ma tiez Milu. 🤷🏼♀️
Moja sesternica ma dcerku s menom Mila Margareta + angl. priezvisko.
Mne sa na M páči viac Miriam.
@jablkovastrudla tak Mila je asi nová Mia..Nikoho takého nepoznám a len tu razu čítam, že ich je dosť...
@marhulka13 😁😁😁nie nie. Co ja poznam su dva drinky co maju nazov, ktory je zaroven aj meno.. a mam kamaratku co ma prezývku presne taku ako sa vola druhý drink 😁😁a ked uz o tom ja mam blok zjest nieco s nazvom, ktory je aj menom cloveka ktorého poznam. Priklad moj brat je Martin takze a mi prieči zjesť termix co má názov Maťko. Mám v rodine Šarlotku tak mi je blbe jesť koláč Šarlota. 😁😁😁😁
Ja som bola v nemocnici a spolupacientka bola Melinda.
A pekne je aj Maruška a velmi sa mi pači Molly.
@terezkaarthuramax a teraz som normálne zvedavá, čo to máš za meno
Ja poznam jednu Milu. A tým, že som sa s tým menom stretla prvý krat, tak som sa jej na začiatku spýtala ,,Ako ťa volajú? Iba Mila alebo Milka?” Voláme ju teda Mila. Milku nemá rada, keď už tak Miluš. Mne sa najviac zo všetkých uvedených páči práve tá základná Mila. Radšej takéto moderné meno. Milota, Milica Milana sú za mňa už strašne staromódne. Počula som ich iba vo vekovej kategórii 50+. A zároveň mi príde ako velmi pekná paralela slovo Milá ,,Naša Milá”.
ja som sa stretla v skolke s dvomi dievcatkami, ktore sa volaju Mila. A volaju ich iba tak, ziadne zdrobneniny typu Milka... Ked chces Milu tak daj Mila.. Milina a Milotka za mna nie.
Milota. Ak sa jej do budúcna nebude páčiť oslovenie Mila, môže sa predstavovať ako Lota.
Okolie má pravdu. Tiež by som sa nechcela volať ako keks. V komentároch nájdeš krajšie mená.
@martinadomianova to máš jedno, niektoré deti sa volajú ako keks, iné ako pes, lebo ľudia pre produkty a zvieratá nevedia vymyslieť originálne mena.
Keď sa ti páči - daj Mila a nerieš ostatných
Neviem, aky je problem s tym keksom. Takych mien je viac a pacia sa mi aj tie mena, aj keksy su dobre.
Mila je v pohode meno. Mam kamosku s tym menom. Nie je Slovenka a vsetci ju volaju Mila.
Inak ešte keby vás zaujalo našla som, že existuje ešte aj meno Miliana
@marhulka13 drinky ktore myslím Martini a bloody Mery.to je meno mojej kamaratky a mna.😁
@barka1 existuje, herečka Milka Zimková bola Milina.
Poznám Milu, v školke ju volajú Miluška, ale krstená je Mila. Mne sa páči, je originálne a štýlové
Pre ake si sa rozhodla? My mame Milinu doma.
@michellemary vsade pisu ze bola Emilia, ale dceru ma Milinu
Milota

@elzena2 Neviem "poznam" dve Mila Jovovich a synova spoluziacka 🙂 tri ak ratame aj ten keksik (to len ako vtip)