icon

Názor na dievčenské meno Gloria

29. aug 2025

Ahojte, aký máte názor na meno Gloria? 🥰
Padlo mi do oka pred 2 dňami a neviem či mi príde divné alebo sa mi začína páčiť 😊

autor
29. aug 2025
@esmey

Význam mena je rovnaký ako Sláva, Slávka no tieto sú 1000% krajšie než Glória

@esmey pýtam sa na konkrétne meno

autor
29. aug 2025
@thereisabear

Ako pre starú tetku.

@thereisabear radili mi Antoniu, Tonku tak neviem ktoré by som volila skôr pre tetu 🤔

autor
29. aug 2025
@michaella24

Ja si zase spomeniem na túto Gloriu 🤣

@michaella24 toto absolútne nepoznám našťastie 🤣

autor
29. aug 2025
@janinah

Čo ti to dieťa urobilo?

autor
29. aug 2025
@anonym_a28ba0

@abbey1 preco to riesi na MK? kazda zena co porodi dieta je snad svojpravna

@anonym_a28ba0 riešia sa tu výtoky, análne praskliny, podobné hlúposti..prečo by som sa nemohla spýtať na názor iných?!

maryetta
29. aug 2025

Moj sused ma vnucku s tymto menom. Osobne bysom nedala ale zas-mne sa pacia take mena ktore nie su az tak bezne.
A skor ma zarazaju tieto posmesne komentare ☹

anonym_a28ba0
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_a28ba0 riešia sa tu výtoky, análne praskliny, podobné hlúposti..prečo by som sa nemohla spýtať na názor iných?!

@anonym_autor a my ti mame nasimi nazormi zabezpecit ze si z toho mena nik nebude robit srandu?

autor
29. aug 2025
@anonym_a28ba0

@anonym_autor a my ti mame nasimi nazormi zabezpecit ze si z toho mena nik nebude robit srandu?

@anonym_a28ba0 prečítaj si text v príspevku.. Potom svoj prvý komentár..

anonym_b1379e
29. aug 2025
@janinah

Čo ti to dieťa urobilo?

@janinah co by malo komu dieta urobit? To co je za trapnu otazku?

autor
29. aug 2025
@maryetta

Moj sused ma vnucku s tymto menom. Osobne bysom nedala ale zas-mne sa pacia take mena ktore nie su az tak bezne.
A skor ma zarazaju tieto posmesne komentare ☹

@maryetta ja som sa na SK s týmto menom veru ešte nestretla vôbec 😊

autor
29. aug 2025
@anonym_b1379e

@janinah co by malo komu dieta urobit? To co je za trapnu otazku?

@anonym_autor
@anonym_b1379e ja len neviem, prečo rieši dieťa, keď som sa pýtala na meno 😉

anonym_a28ba0
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_a28ba0 prečítaj si text v príspevku.. Potom svoj prvý komentár..

@anonym_autor troska menej urazlivosti prosim. nebud vztahovacna, zivot mava vaznejsie temy a problemy. nez je meno.

niekto napise ze pekne a niekto ze nie.
ako ti toto cele ma pomoct. prosim odpovedz.

autor
29. aug 2025
@anonym_a28ba0

@anonym_autor troska menej urazlivosti prosim. nebud vztahovacna, zivot mava vaznejsie temy a problemy. nez je meno.

niekto napise ze pekne a niekto ze nie.
ako ti toto cele ma pomoct. prosim odpovedz.

@anonym_a28ba0 nechápem potom prečo si sa sem zapájala.. Každý má možnosť vybrať si, čo je preňho dôležité 😉 absolútne tu nemusíš strácať čas.. Proste som sa niečo pýtala a tam aj ostanem, nebudem tu rozpisovať svoj životný príbeh o tom, prečo som položila otázku 🤣

anonym_a28ba0
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_a28ba0 nechápem potom prečo si sa sem zapájala.. Každý má možnosť vybrať si, čo je preňho dôležité 😉 absolútne tu nemusíš strácať čas.. Proste som sa niečo pýtala a tam aj ostanem, nebudem tu rozpisovať svoj životný príbeh o tom, prečo som položila otázku 🤣

@anonym_autor konecne usmev. takze az tak vazne sa tym nezaoberas. to je dobre.

anonym_a28ba0
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zapajam sa, je to diskusne forum. 🙂

anonym_e85a50
29. aug 2025

Pekné a honosné meno. Aj originálne.

anonym_263ee4
29. aug 2025

Pekne meno

anonym_a28ba0
29. aug 2025

@anonym_autor ked sa ti zacina pacit, tak ho daj svojmu dietatu. ty si matka, nie my

anonym_95f35d
29. aug 2025

Švagrinina sestra má Glóriu a Sofiu. Chvíľu trvalo kým si rodina zvykla, po čase to už nikto nerieši. Ale ich asi aj ovplyvnilo, že sú v Nemecku, ale do školy už budú deti chodiť na Slovensko. Hlavne je to originálne meno. A poradím, pri takýchto menách rodine oznámiť až po narodení. Vyhneš sa blbím komentom ako tu.

anonym_4464f2
29. aug 2025

@anonym_autor úprimne nedavaj toto meno lebo isto ju gorila budú prezývat. Vo Francúzsku keď sme boli sa tak ,,GLoria,, volal čistič odpadu 🤷‍♀️💁‍♀️🙆

autor
29. aug 2025
@anonym_95f35d

Švagrinina sestra má Glóriu a Sofiu. Chvíľu trvalo kým si rodina zvykla, po čase to už nikto nerieši. Ale ich asi aj ovplyvnilo, že sú v Nemecku, ale do školy už budú deti chodiť na Slovensko. Hlavne je to originálne meno. A poradím, pri takýchto menách rodine oznámiť až po narodení. Vyhneš sa blbím komentom ako tu.

@anonym_95f35d rodinu mam našťastie v poriadku vďaka bohu a teda ak by som sa pre ne o rozhodla, isto by neriešili 😉 Ďakujem ♥️

autor
29. aug 2025
@anonym_a28ba0

@anonym_autor ked sa ti zacina pacit, tak ho daj svojmu dietatu. ty si matka, nie my

@anonym_a28ba0 to je v poriadku.. Otázky znela, aký majú názor iné ženy.. To, či ho mám dať svojmu dieťaťu som sa nepýtala 👌

lucia13022023
29. aug 2025
@abbey1

Úprimne? Nechápem tieto posmievania sa menu. A ešte od dospelých žien, ktoré by mali ísť svojim deťom príkladom.
Jednu malú Gloriu poznám a krásne jej to meno sedí.
Keby sme riešili, komu čo ktoré meno pripomína, asi by sme nenašli jediné pekné.
Nech si každý vyberie, aké sa mu páči, pokiaľ nejde o skutočne hanlivé meno. Ale Gloria? Čo je na ňom nevhodné?

@abbey1 a potom sa čudujeme, prečo je šikana na školách. Ze deti sú zlé, posmievaju sa... Deti sú zrkadlom rodiča, a keď tu dospelé ženy idú pretekať kto napíše "vtipnejsiu" poznámku k menu, tak sa nečudujme, že aj deti sú zle

glorikarebeka
29. aug 2025

Keď som dcérku porodila, sestrička sa ma pýta ako sa bude volať s ja,že Glória .....a čo bolo prvé, že tak nádherné meno veru ešte v nemocnici nemali
Zubná dr. ku ktorej chodíme dala meno svojej dcére po mojej Glorii

K tým, čo tu meno ,akékoľvek vedia zhovadiť, zosmiešniť sa radšej nevyjadrujem, úbohé

autor
29. aug 2025
@glorikarebeka

Keď som dcérku porodila, sestrička sa ma pýta ako sa bude volať s ja,že Glória .....a čo bolo prvé, že tak nádherné meno veru ešte v nemocnici nemali
Zubná dr. ku ktorej chodíme dala meno svojej dcére po mojej Glorii

K tým, čo tu meno ,akékoľvek vedia zhovadiť, zosmiešniť sa radšej nevyjadrujem, úbohé

@glorikarebeka takže predsa na SK máme toto meno už v obehu 🥰 je to zvláštne nádherné meno podľa mňa

deti95060810
29. aug 2025

hrôza.

michaella24
29. aug 2025
@anonym_autor

@michaella24 toto absolútne nepoznám našťastie 🤣

@anonym_autor tak si asi mladšia generácia, ktorá nevyrastala na Divokom anjelovi 🤣 ďalší stupeň je asi hrošica Glória. Ale inak, mne sa meno páči. Len to proste tak funguje, že každé meno v niekom niečo vyvolá. Či pozitívne alebo negatívne.

estellas
Autor odpoveď zmazal
estellas
29. aug 2025

Neznie to zle, ja sobne by som také meno nedala. Možno v zahraničí áno ale na slovensku nie.
Ja si spomeniem na kresťanskú pieseň pri tomto mene Gloria gloria in excelsis deo
Proste často to spievajú 😅
Oni to znamená sláva Bohu na výsostiach.

xckaretxxx
29. aug 2025

@anonym_autor v Presove je pohrebna služba s týmto menom