icon

Názor na dievčenské meno Gloria

29. aug 2025

Ahojte, aký máte názor na meno Gloria? 🥰
Padlo mi do oka pred 2 dňami a neviem či mi príde divné alebo sa mi začína páčiť 😊

Strana
z4
anonym_a28ba0
29. aug 2025

idem si naliat

minenkaa
29. aug 2025

@anonym_autor

anonym_d35ce2
29. aug 2025

Ja si pri ňom spomeniem na Madagaskar

anonym_d35ce2
29. aug 2025
@minenkaa

@anonym_autor

@minenkaa presne 🤣🤣🤣

esmey
29. aug 2025

Význam mena je rovnaký ako Sláva, Slávka no tieto sú 1000% krajšie než Glória

xena0
29. aug 2025

Áno aj ja si spomeniem na hrošicu z Madagaskaru 🙂 alebo teda evokuje mi nejakú mníšku 🙂

thereisabear
29. aug 2025

Ako pre starú tetku.

biba_18
29. aug 2025

mne napadne estefan… za mňa môže byť 👍

balerina2025
29. aug 2025
@minenkaa

@anonym_autor

saxana000
29. aug 2025

Mne sa paci ale predstavim si skor zrelu zenu ako dievcatko.a veeeeelmi bude zalezat aj od priezviska.

anonym_a28ba0
29. aug 2025
@thereisabear

Ako pre starú tetku.

@thereisabear ja som citala ako pre staru stetku👍

anonym_a28ba0
29. aug 2025
@saxana000

Mne sa paci ale predstavim si skor zrelu zenu ako dievcatko.a veeeeelmi bude zalezat aj od priezviska.

@saxana000 niekto da meno dorota a vola dceru Dora. smutne.

michaella24
29. aug 2025

Ja si zase spomeniem na túto Gloriu 🤣

anonym_a28ba0
29. aug 2025
@michaella24

Ja si zase spomeniem na túto Gloriu 🤣

talia16
29. aug 2025

Ja si pri Glorii predstavím Gorilu

janinah
29. aug 2025

Čo ti to dieťa urobilo?

abbey1
29. aug 2025

Úprimne? Nechápem tieto posmievania sa menu. A ešte od dospelých žien, ktoré by mali ísť svojim deťom príkladom.
Jednu malú Gloriu poznám a krásne jej to meno sedí.
Keby sme riešili, komu čo ktoré meno pripomína, asi by sme nenašli jediné pekné.
Nech si každý vyberie, aké sa mu páči, pokiaľ nejde o skutočne hanlivé meno. Ale Gloria? Čo je na ňom nevhodné?

biba_18
29. aug 2025

@esmey pre teba krajšie, pre niekoho nie 🤷‍♀️

sevrin
29. aug 2025
@biba_18

mne napadne estefan… za mňa môže byť 👍

@biba_18 Gorila Estefan?

minenkaa
29. aug 2025
@abbey1

Úprimne? Nechápem tieto posmievania sa menu. A ešte od dospelých žien, ktoré by mali ísť svojim deťom príkladom.
Keby sme riešili, komu čo ktoré meno pripomína, asi by sme nenašli jediné pekné.
Nech si každý vyberie, aké sa mu páči, pokiaľ nejde o skutočne hanlivé meno. Ale Gloria? Čo je na ňom nevhodné?

@abbey1 tebe sa páčia všetky mena?

anonym_f9a7fb
Autor odpoveď zmazal
abbey1
29. aug 2025
@minenkaa

@abbey1 tebe sa páčia všetky mena?

@minenkaa Nepáčia. Veď nikomu sa nemôžu páčiť všetky. Ale nebudem to meno dehonesfivat, lebo poznám napr nepríjemnú Janu, alebo má suseda psa Sofiu a podobne.
Čiže napr otázka, čo to to dieťa urobilo je trochu mimo.
Každá matka a každý otec sa snažia vybrať mení, ktoré im je blízke.
Ja by som dieťaťu nedala meno Adolf alebo Jožko. Ale sú to normálne mena a teda niekomu sa páčia a dieťaťu ich dá.
A meno Gloria je normálne meno.

anonym_a28ba0
29. aug 2025
@abbey1

@abbey1 preco to riesi na MK? kazda zena co porodi dieta je snad svojpravna

thereisabear
29. aug 2025
@abbey1

@minenkaa Nepáčia. Veď nikomu sa nemôžu páčiť všetky. Ale nebudem to meno dehonesfivat, lebo poznám napr nepríjemnú Janu, alebo má suseda psa Sofiu a podobne.
Ja by som dieťaťu nedala meno Adolf alebo Jožko. Ale sú to normálne mena a teda niekomu sa páčia a dieťaťu ich dá.

@abbey1 ja by som napríklad takto nekomentovala meno už existujúceho dieťaťa, to si pomyslím max. v duchu. Ale ak meno vyberajú a pýtajú sa na názor, je to iné.

minenkaa
29. aug 2025
@abbey1

@abbey1 však nik nepíše ,že to nie je normálne moje,každý len napísal čo mu evokuje to meno

anonym_22660a
29. aug 2025

Presne by som vedela ukázať čie decká z tejto diskusie šikanujú alebo budú v budúcnosti šikanovať iných. Hanba vám ženy . Potom nezabudnite plakať "prečo je svet zlý" ... Ak by ste chceli odpoveď -tak preto, že niekto ako vy vychováva deti....

anonym_e79426
29. aug 2025

@anonym_autor gorila 🤣🤣

anonym_fd9f2a
29. aug 2025

Za mna meno samo o sebe nie je zle. Nemusi sa kazde dievca volat Sofia alebo Ema. Ale ked to meno pocujem jednoducho si vzdy spomeniem na Madagaskar. Tak ako ked da niekto meno Alan. No to je spomienka na Dva a pol chlapa.

nevenka
29. aug 2025

@anonym_autor mne pripomina sijaci stroj od Babylocku, nemam ho, mam iby, ale maju aj typ "Gloria" 😊

autor
29. aug 2025
@minenkaa

@anonym_autor

@minenkaa toto ma vôbec nenapadlo 🤣🤣🤣

Strana
z4