Názor na dievčenské meno Gloria
Ahojte, aký máte názor na meno Gloria? 🥰
Padlo mi do oka pred 2 dňami a neviem či mi príde divné alebo sa mi začína páčiť 😊
@anonym_autor Meno nádherné, máš istotu,že široko-ďaleko nebude mať menovkyňu.
Ja sa nečudujem, že sú deti také, aké sú, keď ich vychovávajú také nezrelé osoby. - na margo vysmievačiek tu v príspevkoch. Otras.
My v rodine mame jednu Gloriu, meno jej neskutocne pristane. Ja žasnem, keď čítam komentáre co sme za ľudia. Ja nepoznám nikoho komu by sa niekto za meno posmieval. A že Gloria je skôr pre zrelú ženu ako pre bábätko. To vážne? Bábätko a batoľa bude zo života úplne najkratšiu dobu. Tie čo vyberajú pre deti napr meno Lilly Lilinka a pod. by sa mali možno zamyslieť, že ich deti raz budú dospelé. Radšej by som sa v tomto veku volala Gloria ako Lilly
@aurinia To čo je zase za primitivizmus? Aká Glora,Lora? Prečo by ju tak volali? Veď keď je raz Gloria, tak ju tak budú volať. Toto je teda zmýšľanie niektorých 🤔
@aurinia mám syna Karola, tiež nemá skratku 😊 je buď Karol alebo Karolko.. Ak by som zvolila meno Gloria a musela ho skrátiť z nejakého dôvodu, asi by to bola Ria 😉
@aurinia To čo je zase za primitivizmus? Aká Glora,Lora? Prečo by ju tak volali? Veď keď je raz Gloria, tak ju tak budú volať. Toto je teda zmýšľanie niektorých 🤔
@zuzanockamt toto mi pripomenulo jal osm tu čítala o Antonii.. Takto pekne meno, ale skratka Tonka mi príde úplne hrozná 🤣
Mne meno Gloria evokuje the modern family, bola moja obľúbená a veľmi vtipna postava, krásna žena.. pekne meno.. dôležité je ak sa páči tebe, budeš podporovať pozitívny vzťah k menu u svojho dieťaťa, to si ho tiež obľúbi..
Mne meno Gloria evokuje the modern family, bola moja obľúbená a veľmi vtipna postava, krásna žena.. pekne meno.. dôležité je ak sa páči tebe, budeš podporovať pozitívny vzťah k menu u svojho dieťaťa, to si ho tiež obľúbi..
@jana_eyre_2 áno to je úplne jasné 😊 nedala by som svojmu dieťaťu meno, ktoré by som neskôr negovala 😉
Nadherné meno,z komentarov si nic nerob tu fiči len Ema,Sofia,Amelia a podobne kde ich je 100na m2.Kto chce meno zhovadit,tak ho zhovadí.My máme Marinu a uz som pocula na nu Mary az mi tlak dvihlo.Druhe meno ma po mojej mrtvej mame a tiez ludia komentovali ale ja kazdeho upracem.Je to ich primitivizmus.
Môže byť je to pekné meno.
Veď ale každá stará pani bola raz dievčatkom. Podľa mňa pekne meno, aj som párkrát u nás v hernicke stretla dievčatko Gloriu. Takže nebola by jediná, ale ani by neboli potom tri v triede.
To dievcatko co som pisala moze mat cca 3-4roky. A som rada ze nielen ja som zhrozena z posmesnych komentarov.
Lebo aj "obycajna" anna, maria, jano, fero sa daju "zosmiesnit.... a neviem ake mena maju deti tych co tu reagovali ale teda-na zamyslenie.
Ale ja vzdy tvrdim-ze kazdemu sa vsetko vrati. Ak sa ty posmievas aj tebe sa to vrati. Kto čo seje to bude aj žať 👏🏼
Za mňa meno v pohode, íúce nezvyčajné na SK, ale v pohode. Tiež sa čudujem tým komentárom tu. Myslím, že deti v dnešnej dobe sú iné a neposmievajú sa za mená, a to máme v okolí všeličo. A v živote mi nenapadlo zosmiešňovať nejaké meno dieťaťa na ihrisku pred mojimi deťmi, od dospelej osoby mi to príde absolútne pod úroveň...a ak to nerobia rodičia nebudú to robiť ani deti. Takisto komentáre "môj sused má zviera menom.....", veď psy, mačky, korytnačky, škrečky, zajace a pod. majú bežne aj "ľudské" mená.
@anonym_autor v Presove je pohrebna služba s týmto menom
@xckaretxxx to mi môže byť šuma fuk, nie som z okolia.. 😉 A teda kvetinárstva a pohrebné služby majú väčšinou názvy ženských mien čo viem 😉
Nikdy som to meno nepočula, ani Madagaskar som nikdy nevidela, ale ak sa ti meno paci, tak kludne ho dieťaťu daj 🙂
Mne zas napadlo dievčatko z filmu Aj dvaja sú rodina 🙂. A to bola krásna Gloria, aj jej to meno pristalo 🙂. Je to pekné meno a hlavne ho nemá každá druhá.
@thereisabear ja som citala ako pre staru stetku👍
@anonym_a28ba0 😂😂😂😂😂
Čo ti to dieťa urobilo?
@janinah tusim si v nejakej diskusii pisala aj meno tvojho vnucata… to iste by sme sa mohli pytat aj jeho rodicov? Ci v tomto pripade je netradicne meno ok? Alebo si ta s niekym pletiem?
Susedia majú Glóriu. Dievčatko oslovujú iba v tomto tvare, nekomolia to. Znie to zvlastne, u nich sa to spaja so silnou vierou (gloria, slava bohu na vysostiach). Vsetky ich dalsie deti maju netradicne mena po svatcoch a papezoch, oslovovane vzdy pri vsetkej vaznosti, bez zdrobnenin. Cize u mna je vztah k menu Gloria tymto poznaceny.
Susedia majú Glóriu. Dievčatko oslovujú iba v tomto tvare, nekomolia to. Znie to zvlastne, u nich sa to spaja so silnou vierou (gloria, slava bohu na vysostiach). Vsetky ich dalsie deti maju netradicne mena po svatcoch a papezoch, oslovovane vzdy pri vsetkej vaznosti, bez zdrobnenin. Cize u mna je vztah k menu Gloria tymto poznaceny.
@anonym_50ec7f ake “papezske” mena maju? Celkom ma to zaujalo, kedze vacsina z nich su take klasicke
@anonym_50ec7f ake “papezske” mena maju? Celkom ma to zaujalo, kedze vacsina z nich su take klasicke
@anonym_4da3ae okrem Glorie teda: Gorazd, Teodor, Hildegarda a este tusim Barnabas alebo Urban
@anonym_autor
Pekne meno. Na rozdiel od niektorych komentarov v tejto diskudii, ktore su az chore. Aby sa ludia predbiehali v hanobeni nejakeho mena je dost smutne.
Za mna meno samo o sebe nie je zle. Nemusi sa kazde dievca volat Sofia alebo Ema. Ale ked to meno pocujem jednoducho si vzdy spomeniem na Madagaskar. Tak ako ked da niekto meno Alan. No to je spomienka na Dva a pol chlapa.
@anonym_fd9f2a Alan bol nemožny v 2a pol chlapa, ale je to take zvlaštne meno, neviem, či pekne, či škarede, ale nedava sa často, skoro ako Adam a ten je zas velmi oblubeny..
Ja si tiež myslim, že Sofia, Ema, Mia, Nela už kulminovali, už toho bolo dosť , jeden čas zas každy chlapec bol Sebastián alebo Dominik, teraz sa pohnime dalej a nejake neokukane mena nech pridu do mody
mne sa pačia mena cudzokrajné väčšinou, lebo pozeram zahranične filmy, pripomenie mi to nejakú postavu alebo herečku..ja to neberiem tak prisne
sama by som odvahu nemala, ale pride to mi to zaujímavé
Mne sa páči 🙂
@anonym_autor nerob jej to
@anonym_autor ako z rozprávky Madagaskaru?

@anonym_autor tak si asi mladšia generácia, ktorá nevyrastala na Divokom anjelovi 🤣 ďalší stupeň je asi hrošica Glória. Ale inak, mne sa meno páči. Len to proste tak funguje, že každé meno v niekom niečo vyvolá. Či pozitívne alebo negatívne.
@michaella24 ale veď to je jasné 😉 tiež sa mi veľa mien nepáči