Názor na meno Linda
Aky mate nazor na meno Linda? Paci sa vam? Trochu sa bojim prezyvky Linda-pinda co mi hned napadlo. Ale stale rozmyslam nad tym menom.
V zivote mi pri tom mene nenapadla taka nadavka a vzdy sme mali v triede nejaku Lindu. Pekne meno.
Linda je veľmi pekné meno. A kto chce, vždy si nájde peknú či nepeknú asociáciu, dodatok.
Linda je velmi pekne meno a uprimne roky rokuce som nepocula ziadne dieta riesit nejake meno posmeskami...
Za zivot dostane tolko prezyvok, do kolkych kolektivov sa dostane. Casto nebudu odvodene vobec od mena.
A v detskych koletivoch sa vtacik-posmievacik najde vzdy.
Netrap sa tym, proste vyber meno, ake sa ti paci.
Mne sa paci velmi
dcera sa tak vola a nikdy nikto takuto asociaci pri tom mene nemal... a aj ona je so svojim menom spokojna 🙂
My mame v rodine Lindu v pohode meno.
Nepaci sa mi
Mne sa páči a táto asociácia by mi v živote nenapadla.
Ani mne sa toto meno nepáči mne to zas pripomína dáku sladkosť neviem
Navyše keď chces povedať zdrobnelinu dá sa použiť len Linduška a to je fakt des
V Evitovkách a takých knihách sa často tak volajú také menej mravné ženy a preto by som nedala svojej dcére, hoci foneticky sa mi páči. Rovnako ako sa mi páči Alex ale mám to spojené s podnikom v našom meste a teda tiež nie. Ale to je môj názor. Ak ty nemáš s tým problém a páči sa ti meno tak kľudne.
No, mna tiez napadla tato asociacia a hoci sa mi to paci, nedala som ho
Mam dceru Lindu, v spanielcine a portugalcine to znamena krasna ☺️ a aj meno je krasne, nikto sa jej kvoli tomu neposmieval, paci sa mi aj na dospelych zenach. V zakladnom tvare znie krasne a zdrobnujeme Linduška, ani si ine neviem predstavit
Pekné meno, ale viac sa mi páči Melinda.
Dlhé roky som ho mala vybraté pre moje potenciálne dieťa ale tak mi to jedna z práce znechutila že až.
Páči. Je krásne. Aj dievčatá Lindy sú sympatické a krásne ženy (čo poznam)
Pre mňa je to najkrajšie dievčenské meno.Mam dcérku Lindu a voláme ju Linda Lindus Linduska alebo Lindi

Krásne meno 🥰