icon

Netypické mená pre chlapca

desgaire
26. apr 2022

Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem

oblecenie99
27. apr 2022

@desgaire Gabko, Gabi, on seba momentálne "Babí" 😅

050506
27. apr 2022

@danielaaa212
Je výnimočný nielen menom ,ale aj zlato-ryšavými kučeravými vlasmi. Veľa žien mu závidí tu farbu 😉

wren
27. apr 2022

@dejna86 Vavro je nádherne meno, keby som mala vybrať tak by sa dostalo do top 5 zo slovenského kalendára🙂 Keď by so. Mala ďalšieho syna tak budem rozmýšľať🙂

84mirkaba
27. apr 2022

@desgaire Suseda ma Eugena,volaju ho Egi,velmi mile to je.My mame Miloska a tiez siroko daleko maleho Milosa nepoznam😊

vcielka08
27. apr 2022

@anjelicek26 aj ja mam Bruna, ma 1mesiac a starší je Roland 🙂

marika1303
27. apr 2022

Ahoj...Mám manžela ktorý sa volá Maxim.naši synovia majú aj stredné meno (teda je to meno po tatovi😊) ..prvý syn sa volá Artur Maxim , potom máme dcérku Karinu a nakoniec posledný syn sa volá Andrei Maxim.
Artura voláme rôzne Artur, Arturko ale asi najčastejšie Arturčik.
Andreia voláme Andrei, Andreiko, Andrucha.
Viem že budeš mať chlaoca tak to asi nepotrebuješ ale našu Karinku voláme Karina, Karinka, Karinočka, Kariša.😊😁

raja95
Odpoveď bola odstránená
motovidlo
27. apr 2022

My máme Vladka. Na ihrisku nie je problém, hneď sa otočí to správne dieťa. A s ním aj polovica tatkov 😁

janulkaa82
27. apr 2022

My máme troch synov: Tomáš, Lukáš a Tobiáš.
V zálohe bol ešte Eliáš 😆.
Dlho sme rozmýšľali či dať Tadeáš alebo Tobiáš.
Ale takto ich máme: Tomi, Luki, Tobi 🥰

77dada77
27. apr 2022

Náš syn je Teo💙 Najčastejšie ho voláme Teuško alebo len Teo 🙂

vlucifuk
27. apr 2022

@77dada77 Aj my máme Tea...Pre nás top meno...❤

dejna86
27. apr 2022

@wren mne ak by sa postastilo 4 te a bol by chlapec mam vysnivane Moric.ignac,valer a vojtech ;) vavro je ozaj krasne a nevies mu skaredo povedat,sice som este u nikoho nepocula to meno

danuska120
27. apr 2022

@desgaire ..manžel chcel Alex..ale kedže máme prvého Patrika po ňom..tak teraz bol rad na mne ja som chcela Marko alebo Damián...ale nakoniec máme Matúška❤

phiby83
27. apr 2022

@desgaire my mame Reného a tiež sa ľudia aj dvakrát spýtajú že ako? A to v okoli nemáme žiadneho iného a páči sa mi Hugo a Vratko

valeri80
27. apr 2022

@desgaire mám troch synov, volajú sa Preston, Roland, Noel

evickapooh
28. apr 2022

Ja mám Jonatána..ale aj Efraim sa mi pacil

salije
28. apr 2022

Moj brat sa volal ŠEFKI ( Šeki, šešo, šeškinko ) , ostal po nim syn REFAT ( Refinko, Refi, refusik )

toscania
28. apr 2022

@yanni hladali sme meno na M a na tomto jedinom sme sa zhodli s muzom ( aj Doba ladova k tomu prispela🙈😂 ) ...aj ked mne sa pacilo aj Marcel a potom veeeeelmi Miloslav - Milko, lebo nas najstarsi mal takeho spoluziaka v skolke, ale muzovi sa nepacilo....ale slubil mi, ze az bude piaty tiez chlapcek, tak bude Miloslav, tak dufam, ze to bude chlapcek❤

toscania
28. apr 2022

@zuzanockamt z prace kolegyna 12 rocny Gregorko, z byvaleho sidliska ma Gregorko uz 7 rokov a tu kde byvame teraz su uz dvaja rocni Gregorkovia....kamoska ma synovca Gregora...

salije
28. apr 2022

@salije *šekinko

desgaire
autor
28. apr 2022

@phiby83 a ako ho volate? iba rene?

karolinakr
28. apr 2022

Simon, Denis, Adrian..

prasiatko30
28. apr 2022

Delfin, Angel, Virgilio, Hipólito, Próspero, Bienvenido, Saturnino, Victorio, Tiberio - a realne poznam aj ludi co sa tak volaju

zuzanockamt
28. apr 2022

@toscania asi závisí od lokality...tu široko- ďaleko nikto

anjah
28. apr 2022

Ja mám Sebastiána a Tobiasa, teraz už hodne rozšírené mená, ale keď som ich dávala, nepoznala som nikoho s takými menami. Keby som si mala vybrať tretie, tak určite Fabián alebo Florián.

rozovykon
28. apr 2022

Poznám chlapca s menom Maurício. Mne osobne sa páči Kristián /Kiko/, Krištof, Kornel, Jerguš.

luci5
28. apr 2022

@oblecenie99 aj ja mam Gabriela a sme sami v okolí 😊

nikolcrow
28. apr 2022

Ja už o mesiac rodím a mne sa hrooozne pači meno Valentín aj v ženskom Valentína 😍 volala by som ho Tino, Tinko 😍 Milujem to meno len žial muž že len cez jeho mrtvolu 😀

karolinakr
28. apr 2022

@nikolcrow a na akom potom ste sa zhodli? Ani Valenta nechcel?

karolinakr
28. apr 2022

@nikolcrow teraz pozeram že Vanda a Valentin.Muž ti pokazil serku ( sériu)