Netypické mená pre chlapca
Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem
@danielaaa212
Je výnimočný nielen menom ,ale aj zlato-ryšavými kučeravými vlasmi. Veľa žien mu závidí tu farbu 😉
@anjelicek26 aj ja mam Bruna, ma 1mesiac a starší je Roland 🙂
Ahoj...Mám manžela ktorý sa volá Maxim.naši synovia majú aj stredné meno (teda je to meno po tatovi😊) ..prvý syn sa volá Artur Maxim , potom máme dcérku Karinu a nakoniec posledný syn sa volá Andrei Maxim.
Artura voláme rôzne Artur, Arturko ale asi najčastejšie Arturčik.
Andreia voláme Andrei, Andreiko, Andrucha.
Viem že budeš mať chlaoca tak to asi nepotrebuješ ale našu Karinku voláme Karina, Karinka, Karinočka, Kariša.😊😁
My máme Vladka. Na ihrisku nie je problém, hneď sa otočí to správne dieťa. A s ním aj polovica tatkov 😁
My máme troch synov: Tomáš, Lukáš a Tobiáš.
V zálohe bol ešte Eliáš 😆.
Dlho sme rozmýšľali či dať Tadeáš alebo Tobiáš.
Ale takto ich máme: Tomi, Luki, Tobi 🥰
Náš syn je Teo💙 Najčastejšie ho voláme Teuško alebo len Teo 🙂
@desgaire ..manžel chcel Alex..ale kedže máme prvého Patrika po ňom..tak teraz bol rad na mne ja som chcela Marko alebo Damián...ale nakoniec máme Matúška❤
Ja mám Jonatána..ale aj Efraim sa mi pacil
Moj brat sa volal ŠEFKI ( Šeki, šešo, šeškinko ) , ostal po nim syn REFAT ( Refinko, Refi, refusik )
@yanni hladali sme meno na M a na tomto jedinom sme sa zhodli s muzom ( aj Doba ladova k tomu prispela🙈😂 ) ...aj ked mne sa pacilo aj Marcel a potom veeeeelmi Miloslav - Milko, lebo nas najstarsi mal takeho spoluziaka v skolke, ale muzovi sa nepacilo....ale slubil mi, ze az bude piaty tiez chlapcek, tak bude Miloslav, tak dufam, ze to bude chlapcek❤
@zuzanockamt z prace kolegyna 12 rocny Gregorko, z byvaleho sidliska ma Gregorko uz 7 rokov a tu kde byvame teraz su uz dvaja rocni Gregorkovia....kamoska ma synovca Gregora...
Simon, Denis, Adrian..
Delfin, Angel, Virgilio, Hipólito, Próspero, Bienvenido, Saturnino, Victorio, Tiberio - a realne poznam aj ludi co sa tak volaju
@toscania asi závisí od lokality...tu široko- ďaleko nikto
Ja mám Sebastiána a Tobiasa, teraz už hodne rozšírené mená, ale keď som ich dávala, nepoznala som nikoho s takými menami. Keby som si mala vybrať tretie, tak určite Fabián alebo Florián.
Poznám chlapca s menom Maurício. Mne osobne sa páči Kristián /Kiko/, Krištof, Kornel, Jerguš.
@oblecenie99 aj ja mam Gabriela a sme sami v okolí 😊
Ja už o mesiac rodím a mne sa hrooozne pači meno Valentín aj v ženskom Valentína 😍 volala by som ho Tino, Tinko 😍 Milujem to meno len žial muž že len cez jeho mrtvolu 😀
@nikolcrow a na akom potom ste sa zhodli? Ani Valenta nechcel?
@nikolcrow teraz pozeram že Vanda a Valentin.Muž ti pokazil serku ( sériu)

@desgaire Gabko, Gabi, on seba momentálne "Babí" 😅