Obľúbené a nevhodné mená pre chlapca?
Akurat sme sa dneska s kamoškami bavili o menach. Pre dievča je podľa nás jednoduché vybrať, ale pre chlapca je to už vacsi oriešok😅 aké sú vaše srdcovky, a aké by ste zase nedali?
@veronikaszabova my sme každá z fleku povedali mená pre dievča, a veru pri chlapcovi každá rozmýšľala 😅
Srdcovky. Samuel, Gabriel, Maximilian, Artur, Alexander, Teodor, Leonard. Nedala by som Milan, Julius, František
Dávid je srdcovka, páčia sa mi veľmi veľmi aj ďalšie, napr. Samuel, Tobias… takých čo by som nedala je veľa… inak tiež nemám úplnú srdcovku medzi dievčenskymi menami, tam sa často mení to, ktoré sa mi páči, pri chlapčenských to mam stabilnejšie 😁
Mne sa páči Jonáš, Vincent, Gabriel, Ábel, Daniel, Šimon a nedala by som Marcel, Adrián, Marián, Mário
Samuel, Dominik, Benjamin, Teodor, Kristof ❤️ Nepaci sa mi Jozef, Frantisek, Dezider.
nemám srdcovku, ale nepáčia sa mi také tie na štýl Bohumil, Cyril, Fero, Gusto a podobne
Burgas ( a dievca Sofia)
Srdcovky Noel, Tomáš, Michal, Gabriel. Nedala by som František, David, Erik, Rastislav... atď. 😅
U mna bola vzdy srdcovka Pavol (Paľko), mam niekolko oblubenych ludi s tymto menom. Ale nepreslo to cez manzela. Nedala by som Pankrac, Servac a Bonifac. A este Zlatko, hoci to je samo o sebe pekne meno, len vyznieva v niektorych situaciach divne.
Ja to mam naopak,chlapcenskych niekolko,ale dievcatu by som nevedela vybrat. Moja srdcovka je Hugo a dievcenske Matilda.
Mne sa v poslednej dobe velmi pacia take stanislav, rastislav, branislav.. a matej, to je srdcovka uz roky 🙂
Ja som v tom s vami. Mňa fakt žiadne chlapčenské meno neoslovilo. Keď bol tretí chlapec, do pôrodu nemal meno. Dievča som mala hneď. No a špeciálne sa mi nepáčia Mário a Erik.
Jaj a co by som nedala.. jergus, tobias, mathias, nathaniel, noel, hugo, teo, leo a potom tie klasiky pankrac, servac.. ludovit, zoltan..
Mne sa paci Juraj a Michal
Odjakziva (neviem preco) sa mi paci meno Viktor. Je medzinarodne, menej rozsirene v nasich koncinach a znie pekne aj takto cele, pripadne sa daju vymysliet pekne zdrobneniny u deticiek napr.Vitko, Vikino, Viktorko..moj favorit keby mam niekedy syna.
Za mňa je srdcovka Maxim 💙 a nedala by som určite Milan, František, Andrej, Erik, Tobias..
Tak ja som teda meno pre dcérku nevěděla vymysliet za 9mesiacov 🤦🏻♀️ pre mna to bol total horor..zato mená pre chlapcov som mala ,ze by som zostavila fotbalovú 11 🤣 hned z fleku.
No pre dcerku som až v den porodu.
Vždy som chcela 2chlapcov tak som sa vlastne diev.moc nezaoberala.
Vyhrál Richard(mam teda len 1 chlapca)
No mala som ich vela..aj ked skor ine a moc sa nestretli z pochopením-Moric, Vojtíšek, Leonardo, Mário,Karlík,František atd. 😁
Ja som mala chalanskych mien niekoľko a dievcenske sme dlho rozmýšľali 😀 najkrajšie je pre mňa Martin ale to by sme nedali keďže sa tak volá manžel q ja som Martina 😀
Nedala by som baby:Barbora, Jana, Nikola
chalani: Šimon
Vyslovene nie - sebastian, damian, mathias, tobias, teodor/teo/leo, timotej, dominik, noel, patrik
Vyslovene ano - Gabriel, Richard, Dávid, Artur, Alan
Jorge - citaj chorche. Ake by som nedala? Braulio, jonatas, prospero, prudencio, bienvenido, ale tych co by som nedala by bolo omnoho viac😂
Moja srdcovka je Matúš, aj sa tak volá nás syn.
Co by som nedala, tak to je 99% chlapčenských mien 😃
My sme mali vybrate uz pred svadbou...Juraj a Michaela...Juraja mame a k nemu aj Richarda a Emanuela...dievca sa nekonalo.
Este sme mali mena vo vybere...Matrin, Patrik, Eduard, Rudolf (to kvoli meninam).
Co nemusim, tak cudzie zahranicne moderne mena.
Chcela som Eduarda...manželov dedo a môj pradedo obaja boli Edkovia.ako som otehotnela jednoducho som s tým nebola stotožnená. Túžila som po Jonasovi❤️mám Silvestra a Krištofa ...mladšiemu vyberal meno starší,keď sa mu zapáčilo priezvisko českého hokejistu a my sme pri Tom akosi ostali....páčilo sa mi aj Radus,Radim, Fabian🙈vyzerá to strašne po kope...ale Jonas by mu neskutočne pasovalo.no už doma boli na mňa dvaja.ma prehlasovali...dievčatá pri prvom by bola Zina pri druhom Lada❤️tretie už nebude🤷
@prasiatko30 ano, my sme spoluziaka Jura na bilingve volali Jorge 😄😄 3 chalani a 31 bab 👌😄
@marianarem na strednej som mala spolužiaka, ktorého otec sa volal Zlatko... triedna sa ho raz spýtala,že ako ho oslovujú kamaráti na pive napríklad 😃 a spolužiak: ved normálne - Zlatko alebo Zlato😅
Mne sa páčia mena ako Juraj, Andrej, Gregor a Gabriel. Nepáčia sa mi mužské mena končiace na -ik. Husiu kožu mam zo slovenskej špeciality - domácke zdrobneniny- žiadny Jurko, Aďko, Gregorko...
Z dievčenských sú moje obľúbené: Dagmar, Ester,Karin, Ingrid. Ja som milovník " tvrdých" mien 😂 pri synovi mi to prešlo, pri dcére nie.

Mam 💙💙❤️ a podla mna bolo horsie vybrat meno pre dievca.