Páči sa vám meno Audrey?
Páči sa vám meno Audrey? Mne neskutočne🙂
Inak zaujímavé, autorka nikde nepíše, že plánuje dať toto meno dcérke, len sa spýtala, či sa ľuďom páči. Možno sa tak chce sama premenovať, možno ho len akurát zachytila v nejakom filme alebo knihe, ale užívateľky MK okamžite vedia, že v blízkej dobe sa narodí Audrey Halušková. A keby aj, je to len a len jej vec (a otca dieťaťa).
@pribinak no až na to,že to nie je celkom francúzske meno😉
Nie. Lebo na SK s tým bude iba problém. Ci pri písaní, tak i pri vyslovovani. Priezvisko je aké? Kováčová alebo iné typický slovenské?
To už fakt vám tých vaši deti nie je ľúto???
Slovák ti toto neprečíta 🙈 nie to ešte dieťa..
@maciatkolulu a aké? Rada sa dozviem
Napisane velmi, zacina na A, vyslovene nie.
@pribinak ale jasne, v pohode.. aspon mi to pripomenulo, ze informacie je dobre si overovat a nie uverit hned niekomu, kto ich moze napr. cerpat z filmu 😀
ale omluvila si svoj omyl rozkosne, to sa musi uznat, ved utok a snaha zosmiesnit niekoho, nech sama nevyjdem na posmech, je najlepsia obrana, ze? 😉
Mne nie ale to je iba moj nazor ak tebe ano a hladas meno pre dieta riad sa txm co sa paci tebe
ani nie
@pribinak https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Audrey_(prénom)
Rado sa stalo,len predtým,ako začneš vehementne usmernovat, over si.😉
Autorka, predstav si, že raz by sa volala napríklad Audrey Petrušková. Čo myslíš? Nechcem sa teraz nikoho dotknúť, nie som rasistka, ale viem si predstaviť, že ani niektoré firmy by ju na pohovor nezavolali lebo by mali predsudky, či nie je Rómka. Hoci teda petruška nie je rómske meno. Mám kamarátov Rómov, ktorí sú zobratí, chlap sa volal Oláh a žena mala také "nerómskyznejúce" priezvisko. Chlap si dal jej priezvisko presne z toho dôvodu, aby mali aspoň šancu ísť na pohovor...
@pribinak a k tomu "jemnemu' upozorneniu na vyslovnost....ono to meno sa poväčšine vyslovuje anglický. Dosť si to pototo😉🤣
@kristiii Pobavila😀👍 Ďakujem
@17alexis To skôr Petrušková znie rómsky ako Audrey😀 Chvalabohu sa tak nevolám, tak nemusím riešiť či ma zoberú na pohovor alebo nie😂 A žiadnemu dieťaťu to dávať nejdem, iba som sa pýtala🙂
@maciatkolulu wau
Citaj s porozumenim lebo si absutne nepochopila moj komentar.
@17alexis Ano? A ako si to teda myslela?
@pribinak wau🤣🤣🤣🤣👍aj tak sa priznať,že si to trochu prepiskla,áno...

Audrey Haluška. Pekné.