icon

Páči sa vám meno Audrey?

9. apr 2024

Páči sa vám meno Audrey? Mne neskutočne🙂

Strana
z2
sherynkamalinka
10. apr 2024

Audrey Haluška. Pekné.

ptvw
10. apr 2024

@pribinak tak zas meno audrey je ikonicke, pre ľudí 30+ uplne bezne poznatelne si myslim, deti to nebudú riešiť ako sa im povie tak budú volať a pre teen generáciu to bude cool 🤷‍♀️😁

kristiii
10. apr 2024

Inak zaujímavé, autorka nikde nepíše, že plánuje dať toto meno dcérke, len sa spýtala, či sa ľuďom páči. Možno sa tak chce sama premenovať, možno ho len akurát zachytila v nejakom filme alebo knihe, ale užívateľky MK okamžite vedia, že v blízkej dobe sa narodí Audrey Halušková. A keby aj, je to len a len jej vec (a otca dieťaťa).

maciatkolulu
10. apr 2024

@pribinak no až na to,že to nie je celkom francúzske meno😉

lienka.7
10. apr 2024

Nie. Lebo na SK s tým bude iba problém. Ci pri písaní, tak i pri vyslovovani. Priezvisko je aké? Kováčová alebo iné typický slovenské?
To už fakt vám tých vaši deti nie je ľúto???

monicatko20
10. apr 2024

Slovák ti toto neprečíta 🙈 nie to ešte dieťa..

pribinak
10. apr 2024

@maciatkolulu a aké? Rada sa dozviem

reanda
10. apr 2024

@pribinak "Audrey, Odry, Odria je ženské meno ktorého pôvod je v angličtine. Vyvinulo sa zo skorejšieho Etheldreda, čo v staroanglickom by znamenalo vznešená, úchvatná, silná."

ptvw
10. apr 2024
reanda
10. apr 2024

@pribinak tak neviem, kde si prisla na to, ze je to francuzske meno, nikde sa o tom nepise.. tiez mi to vcera nesedelo, len som to nesla zistovat .. a ta vyslovnost teda tiez nie je francuzska

jamidea
10. apr 2024

Napisane velmi, zacina na A, vyslovene nie.

pribinak
10. apr 2024

@reanda vo filme 😁😁😁😁😁ale dúfam že môj omyl v zdravi prežiješ

pribinak
10. apr 2024

@ptvw ale prežiješ môj omyl, že?

mqkm
10. apr 2024

Mala som jednu kolegyňu staršiu pani teraz. Je to klasické an old-fashioned meno angl. pôvodu. Inakšie Audrey Hepburn Babka bola Slovenka

reanda
10. apr 2024

@pribinak ale jasne, v pohode.. aspon mi to pripomenulo, ze informacie je dobre si overovat a nie uverit hned niekomu, kto ich moze napr. cerpat z filmu 😀
ale omluvila si svoj omyl rozkosne, to sa musi uznat, ved utok a snaha zosmiesnit niekoho, nech sama nevyjdem na posmech, je najlepsia obrana, ze? 😉

kulumulu123
10. apr 2024

Mne nie ale to je iba moj nazor ak tebe ano a hladas meno pre dieta riad sa txm co sa paci tebe

modraslamka
10. apr 2024

ani nie

pribinak
10. apr 2024

@reanda zas nedramatizujme 😁

maciatkolulu
10. apr 2024

@pribinak https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Audrey_(prénom)
Rado sa stalo,len predtým,ako začneš vehementne usmernovat, over si.😉

17alexis
10. apr 2024

Autorka, predstav si, že raz by sa volala napríklad Audrey Petrušková. Čo myslíš? Nechcem sa teraz nikoho dotknúť, nie som rasistka, ale viem si predstaviť, že ani niektoré firmy by ju na pohovor nezavolali lebo by mali predsudky, či nie je Rómka. Hoci teda petruška nie je rómske meno. Mám kamarátov Rómov, ktorí sú zobratí, chlap sa volal Oláh a žena mala také "nerómskyznejúce" priezvisko. Chlap si dal jej priezvisko presne z toho dôvodu, aby mali aspoň šancu ísť na pohovor...

maciatkolulu
10. apr 2024

@pribinak a k tomu "jemnemu' upozorneniu na vyslovnost....ono to meno sa poväčšine vyslovuje anglický. Dosť si to pototo😉🤣

autor
10. apr 2024

@kristiii Pobavila😀👍 Ďakujem

autor
10. apr 2024

@17alexis To skôr Petrušková znie rómsky ako Audrey😀 Chvalabohu sa tak nevolám, tak nemusím riešiť či ma zoberú na pohovor alebo nie😂 A žiadnemu dieťaťu to dávať nejdem, iba som sa pýtala🙂

pribinak
10. apr 2024
17alexis
10. apr 2024

Citaj s porozumenim lebo si absutne nepochopila moj komentar.

autor
10. apr 2024

@17alexis Ano? A ako si to teda myslela?

maciatkolulu
10. apr 2024

@pribinak wau🤣🤣🤣🤣👍aj tak sa priznať,že si to trochu prepiskla,áno...

Strana
z2