Páči sa vám meno Gregor?
Paci sa vam meno gregor? Dali by ste ho?
Nie, ani vo sne
Nie. Podla mna je to az moc zastarale. Ale mozno jedine vtedy ak by som mala nejaku spojitost s nim.
Otras
Mne ano, ak sa ti lubi, neries druhych. Niekomu sa lubia zahranicne, niekomu moderne, niekto chce slovensku klasiku
Ja som sa ťa na názor nepýtala na rozdiel od teba 🤣
Ja mam Antona a Vladimira, podla mna pre vacsinu ludi hrozne mena (aj pre mna boli😀) ale mam u riti co si kto mysli
Ja mam Antona a Vladimira, podla mna pre vacsinu ludi hrozne mena (aj pre mna boli😀) ale mam u riti co si kto mysli
@hederamonstera pozeram akurat tvoj profil, anton sa paci aj mne, ziadneho ani nepoznam. Aj ked asi zenska verzia antonia sa mi paci viac. Ako ho volate?
Ano.
Ja by som ho synovi nedala. Nepáči sa mi.
Tonko🙂 Toňas 🙂 daj si co sa ti lubi 🙂
Inak kamaratka ma Gretku, Gaspara, Gregora 😀 poslednemu dali meno Janko. Krasna stastna rodinka
synovi nedala ... ale nie je to zas tak najhoršie ak sa ti páči - daj.
keď sa pýtaš na názor tak potom nebuď útočná k tým čo sa nepáči tvoje meno...je to detinské.
Nedala by som ho, ale celkom sa mi páči
Pekné, netradičné. Určite nerieš ľudí v okolí.
Otras
Autorka pytala si sa na nazor a @tulipanik12 ti odpovedala, ci kazdy musi napisat, ze je to krasne meno, aby si bola ista, ze ho mozes dat? Ziadne meno sa nebude pacit kazdemu, ak sa tebe paci, tak ho daj, ale necakaj, ze kazdy bude mat nazor ako ty, co je v poriadku.
mne sa to meno velmi paci
Autorka pytala si sa na nazor a @tulipanik12 ti odpovedala, ci kazdy musi napisat, ze je to krasne meno, aby si bola ista, ze ho mozes dat? Ziadne meno sa nebude pacit kazdemu, ak sa tebe paci, tak ho daj, ale necakaj, ze kazdy bude mat nazor ako ty, co je v poriadku.
@domkakvet nie, staci napisat nie nepaci ako to spravili dalsie pouzivatelky. Vyjadrenie typu otras je neuctive
synovi nedala ... ale nie je to zas tak najhoršie ak sa ti páči - daj.
keď sa pýtaš na názor tak potom nebuď útočná k tým čo sa nepáči tvoje meno...je to detinské.
ano, veľmi pekné meno 🙂
@tulipanik12 @deti95060810 @domkakvet názor sa dá vyjadriť slušne, máte u veľa príkladov.
Mne sa páči 🙂 možno aj preto, že mám žiaka Gregora a úžasný chalan.
ano, veľmi pekné meno 🙂
@tulipanik12 @deti95060810 @domkakvet názor sa dá vyjadriť slušne, máte u veľa príkladov.
@vakatko A potom sa čudujeme vysmievaniu a šikane už v MŠ a neskôr v ZŠ, keď dieťa sa to naučí doma od matky.
Náhodou pekne. Gregor. Teodor
Dospelák Gregor je za úplne mňa OK meno
Nepáči, ale nie je zlé. Je veľa horších mien. Kľudne daj, ak sa vám páči.
Skôr sa mi nepaci, 2x G a 2x R mi pride vela na jedno meno. Ale su aj horsie.
mne sa páči ale v tvare Gregory
Fu nie
Za mňa veľmi tvrdé. A ak náhodou bude chlapec ráčkovať, tak to bude mať ťažké na výslovnosť.

Poznam dvoch, pekne meno... mali sme ho na zozname, ale vyhral Bruno... Bruno Gabriel... nam sa to meno s r uprostred velmi hodi k priezvisku