Páči sa vám meno Igor?
Caute zienky zaujima ma vas nazor ci sa vam paci toto meno 😊 alebo rozmyslam pripadne este nad Michalom taka klasika
Michal ❤️
Urcite lepsie meno ako Noel, Nicolas atd atd...normalne meno pre slovaka na slovensku...a neokuka e, kedze je menej používané...
mne Igor znie tvrdo. Michal sa mi celkom páči.
Tak potom Roman, aj ked kvoli Matovicovi by som Igora nezavrhovala, to nebudeme uz davat ani Richarda, Borisa, Mariana, Roberta, Petra... a ktovie kto pride o par rokov... 🤷♀️
@nelca84 ved toto kazdemu teraz Matovič pride na rozum 🤔 ked sa povie meno Igor
Vladimir a Igor je asi momentalne najneoblubenejsie meno
Kym maly vychodi skolku, mozno si uz na neho nikto ani nespomenie. Ale aj Roman je pekne meno.
Igor je otec aj brat , inak som sa s týmto menom nestretla za mňa fajn, nedá sa zhovadit , nemajú žiadne prezývky proste Igor
Mne sa Igor nepáči 😃
Ja mám doma Igora a som s nim spokojna.A nepride mi žiadne slizke ani že Matovič nech je a čo.
Rozmyslala som nad Igorom ale rozhodla som sa ze bude bud Michal alebo Roman to je dalsia dilema 😅
Ja mám syna Igorka, a neviem si predstaviť, že by sa volal inak. Je po manželovi. Za iných okolností, asi by som také meno nevybrala (nenapadlo by mi to)... ale teraz som šťastná, že sa tak volá 😊 o 2tt čakáme chlapčeka a bude Adrián.
Voláme ho aj Ičko, ale v škôlke Igor alebo Igorko.
Keď čítam tie komentáre tu, som celkom zhrozená z tých posmešných reakcií na toto meno.
Roman
Nám sa malý narodil pred 5 rokmi a vtedy ešte Matovič v kurze nebol, ale ani teraz to ja tak neberiem, to len ľudia niektorí sú takí, že prirovnávajú hneď podľa politikov ... o dva roky sa vláda vymení a budú iné neobľúbené mená..
My mame čerstveho Michaela🥰
@ema22270 neber osobne. Pre mňa na posmech nie je. Len mená kde je spolu G a R mi prídu tvrdé a nepáčia sa mi, nie len Igor, ale aj napríklad Margita, Gregor a podobne. Ale pre vás má meno význam a keď sa vám páči treba kašľať na názor iných.
@marsmykkok nie takýto názor neberiem osobne, myslela som iné komentáre, samozrejme každý má právo vyjadriť svoj názor 😉
Igor za mňa v pohode
Igor bolo fajn meko kym som si to nespajala s Matovicom,takze teraz ani nahodou🙄
My mame michael. Michal se me nelibi 😀
@ema22270 uprimne mna to preto odradilo ale vies ja som si sem prisla po nazor takze som vdacna aj za tie komentare
Podľa mňa dnešný oslávenec menín Prokop, je dosť zabudnuté cool meno. Nadčasové. :D ...ale osobne by som vyberal skôr nejaké zahraničné.
@bennn ano Prokop veruze nepoznam nikoho s tym menom a neviem ani ako Prokopa nazyvaju asi jednoducho iba Prokop 😀
@marsmykkok zvlastne Gregor sa uz nepaci ani mne 😅 a Margita ano suhlasim velmi tvrde zenske meno take drsne uz dnesnym malym babetkam to meno ani nedavaju si myslim
@blah24 a Michaela volate ako Miško ? Alebo Michael ? Lebo ked Miško tak to je potom to iste v podstate
Žienky ja sa pomaly ale isto viac a viac priklanam tomu Michalovi
Dobre robíš. Michal je krásne meno. A použiteľné všade na svete. Mne osobne sa meno Igor nepáči a nikdy sa mi nepáčilo, bez ohľadu na to, kto sa tak volá.
Určite Michal ,my ho máme a to meno je super ,naše zlatíčko, a ešte ak sa tak manžel volá tak určite ,mame suseda Igora ,ale nieeee.
@mata90 ano, manzel je Michal ale aj keby manzel nebol Michal aj tak sa mi to meno paci

Ostal u mna nakoniec Michal alebo Roman Igora som vylucila aj Samka 😀