Tipy na meno pre dvojičku s Ester
Ahojte baby čakáme dvojičky s rozmýšľame nad menom pre druhú dcérku
Jedna bude určite Ester a pre druhú sa stále nevieme rozhodnúť
Rozmýšľala som nad Stellou pretože oboch mien je význam hviezda ale niesom s tým na 100% ztotožnená poraďte aké by po prípade znelo dobre k Ester
Raz sme boli na ihrisku a boli tam dve sestry Ester a Rachel. Keď už jedno take archaické meno, tak k nemu asi aj druhé take…
Rebeka, Maria, Sara, Sofia, Rut, Michaela, Gabriela, ...
gréta. lujza. hana. anna.
Erika a Ester
Sára a Ester
@anonym_autor Sabina
@kuriatko77 To je hrozné meno. K Ester sa hodí Gloria.
keď ste si vybrali žisovské meno, tak hľadajte tiež židovské. Ako písali vyššie: Sára, Ráchel, Hana ......možno tá Rebeka, Pohľadaj na int.
Ester a Emily
Ester a Astrid
Miriam - tiez biblicke, nekonci na A, obe bez diakritiky.
Hned ma napadla Sara
@anonym_285 a obidve by ľudia volala Milka? 🤦♀️
Mne by sa hodilo asi Ruth najviac.
Ester je staré hebrejské a židovské meno, kvitujem, že si chcete zachovať svoju vieru a kultúru. Vyberajte teda aj druhé meno židovské - Rút, Ráchel alebo Anna.
@anonym_autor Ako prvá mi napadla kombinácia Ester a Stella, prípadne Ester a Iris.
Sara
Lujza s Lotta
@anonym_autor Ja poznam dvojicky Ester a Eva.
@anonym_autor to je uplne, ale ze úplne jedno aké vymyslite druhé meno. Horšie ako Ester to už byť nemôže. Prepáč, ale až mi to trhá uši. Dávno som nepočula také hrozné meno. A aby som nebola za najhoršiu, tak ak už tak Sára sa hodí najviac.
(Mne to proste pripomína strýka Fester z Adamsovcov)
Ester a Karin
@kuriatko77 To je hrozné meno. K Ester sa hodí Gloria.
@anonym_2e5d8a Sabina je pekne meno. Moja dcerka je sabina. Prevteba hrozne pre dakoho pekne..a nie otrepane ako sara. Saru maju 3jrav v triede. Ona bola jedina v skolke aj na skole teraz
Karin
Laura
@anonym_autor to je uplne, ale ze úplne jedno aké vymyslite druhé meno. Horšie ako Ester to už byť nemôže. Prepáč, ale až mi to trhá uši. Dávno som nepočula také hrozné meno. A aby som nebola za najhoršiu, tak ak už tak Sára sa hodí najviac.
(Mne to proste pripomína strýka Fester z Adamsovcov)
@simona20201309 dospelý clovek btw
Dospelý človek co ma deti a vysmieva sa z mena.
Mne ako prvé napadlo Sára
Ester a Miriam.
Rebeka 🙂
@anonym_autor Ester a Stella sa práveže hodia pekne 👌
Johanka a Ester

@anonym_autor Sabina