icon

Zriedkavé meno

26. aug 2023

Poraďte mi prosím nejaké zriedkavé meno pre dievča. rozmýšľam nad Vanda ? Ale to nie je zas také príliš obyčajné a fádne ?

autor
26. aug 2023

@kristiii no práveže nič, asi je to takemu z jeho strany že keď nič nenájdeme tak bude Vanda 😀 nevieme sa rozhodnúť, nemáme ani vo výbere nejaké iné. Preto som prišla na inšpiráciu tu😀

dorothee
26. aug 2023

Ja mam dceru Lindu,tiez normalne ale pritom nie caste meno

tanuuulka
26. aug 2023

Nasa druha dcera je Ivona. V ruzinovskej porodnici mi vrabeli, ze Ivonu nemali roky. A tam sa teda rodi vela 😄

kristiii
26. aug 2023

Mne sa z takých, čo osobne nepoznám, páči napríklad Melánia, Valéria, Viola, Júlia (viem, že je vraj dosť časté, ale ja fakt žiadnu nepoznám). A moja srdcovka je Emily, ale tak tá sa k slovenskému priezvisku nehodí. Ale aj Radka a Slávka sú pekné, z tipov, ktoré si dostala. A tá Vanda tiež kľudne môže byť, ak vás nič iné neosloví, za mňa veľmi fajn.

iv007
26. aug 2023

Napisem ktore "ine" poznam ja: Saskia, Lukrecia, Milota, Radana..

k16k18
26. aug 2023

U nás v dedine ma jedna dcérku s menom Zina a tiež majú koncovku ová na priezvisku ....meno som počula prvýkrát

zuzana76
26. aug 2023

@martul Valentína je krasne, ja som mala jednu žiačka s týmto menom a odvtedy sa mi paci, predtým sa mi to spájalo len s Tereškovovou

zuzana76
26. aug 2023

@k16k18 Zina je sice nie caste ale bežne meno, je aj v kalendari. Ja poznám dve

zuzana76
26. aug 2023

Mne sa z takých tradicnejších páčia Emília, Júlia, Anna, Alžbeta (toto je ale už dosť časté), Elena, Klára

barbie2023
26. aug 2023

Ema, Sofia a Nina 🤣... Treba si otvoriť kalendár.. Napr Dominika, Erika, Frederika - tých je ozaj malo

kikavadi
26. aug 2023

@veronikaszabova Leticia je momentálne dosť v kurze meno. U syna v triede v škôlke sú 2 Letinky (majú 4 roky) a svagrinej susedka malá je tiež Leticia, sme z jednej dediny.

veronikaszabova
26. aug 2023

@kikavadi u nas naokolo ziadna 🙂

huginko
26. aug 2023

@vlucifuk moja neter Vanda..

kikavadi
26. aug 2023

@veronikaszabova určite záleží od lokality...moja dcérka je Olívia, má skoro 7. Keď sa narodila,.žiadnu inú som nikdy nepoznala. Posledné 3 roky sme stretli už 3 Olivky 😁

huginko
26. aug 2023

@tanuuulka krásne meno

huginko
26. aug 2023

@k16k18 zina je krásne meno

huginko
26. aug 2023

Vanda je krásne, aj Zina

jakubkoanjelik
26. aug 2023

Juliana, Daniela, Zdenka, Sabina

lindous
26. aug 2023

Nikdy mi nenapadlo dať menu prívlastok fádne, nudné… ani neviem čo si pod tým mám predstaviť 😅 keď sa vám páči Vanda, tak kľudne Vanda

katkaazoran
26. aug 2023

My máme Janku, ale páči sa mi aj Hanka

xtinqa
26. aug 2023

Syn má v škôlke spolužiačku Loriánku.

k16k18
26. aug 2023

@zuzana76 ja som nepoznala vôbec to meno pre mňa bolo zaujímavé ...urcite lepšie ako Ema a Nina a podobne mena, ktoré ma teraz každé druhé dievčatko

janka54321
26. aug 2023

Ja robim v skolke a veru za posledne tri roky sme nemali ani jednu Janku, takze by som mozno to meno na tvojom mieste aj dala ...a hodi sa aj k menam surodencov, ...naozaj sama Sofia, Mia, Ema, Natalia

janka54321
26. aug 2023

A sste, aby som nezabudla tak Nina, to je dalsie caste meno

aylinn
26. aug 2023

Hanka , Grétka , Romanka, Valentína , Valéria

patricja
26. aug 2023

Milena, Ivica, Marina....

drahomirrra
26. aug 2023

Niekto tu spomenul Valentinu, to je krasne.
Olivie, Mariny, a pod, tych je extremne vela. Za mna mozno Adriana, Andrejka, Zita, siroko daleko sa tak male deticky nevolaju, v synovej skolke sama Ninka, Nelka, Sabinka, Sofinka a Saska.

estellas
26. aug 2023

Mne sa páči mená : Gabriela, Tereza, Lýdia.
Ja sa volám Ema a keď som sa narodila tak nevolalo veľa detí. Ja som bola aj jedina Ema v triede. Teraz veľa ľudí dáva toto meno a neviem prečo tie isté mená stále davajú. Aj meno Sára každý dáva ja len v rodine mám dve Sáry a v okolí ani nehovorím ja mám pocit, že kazdé druhé dievča je buď Sára, Natália alebo Sofia.

dadka_bb
26. aug 2023

Rebeka, ester ? Paulina , valentinka, tatiana

klarolinne
26. aug 2023

Za mňa Vanda super výber. Poznám iba jednu, cca 20 ročnú slečnu. A keď sa mužovi páči Katka, a tebe nie čo chápem, čo takto Kristína?