Je reálne zvládnuť starostlivosť o dve deti sama?
Je reálne zvládnuť to sama s 2 malými deťmi?
Ahojte , zistila som že môj muž má plno profilov na rôznych zoznamkach - to som zistila prvý krát ako tehotná - sľuby sľuby že miluje len mňa a že by ma nikdy nepodviedol že ja som jeho životná láska a dookola, samozrejme vymazal všetko a takto to pokračovalo dookola stále a stále dookola , už si aj vyvolával (sex video) . Asi rok som mala pocit konečne že naozaj už nič zle nerobí , začala som zasa znova tomu veriť že to bolo asi len ťažké obdobie . Pred pár dňami som zistila že má zasa pokec ale čo je najhoršie že si dohadzuje osobné stretka na sex .... Toto ma úplne dorazilo a ja už nemám chuť ďalej pokračovať... ešte som mu nepovedala že o Tom viem a tvarim sa že je všetko v poriadku ale dusim sa hrozne sa dusím ! Áno som hlúpa viem to ale sme spolu už 10 rokov a on je môj prvý vo všetkom.... Nehadame sa len čo sa týka alkoholu ( má s ním už veľmi dlho problém) , užívame si spolu každý deň úžasný sex aj 2x za deň a čo je najdôležitejšie máme 2 nádherné deti ( 2-1 rok ) žiaľ jedno z deti na najťažšiu formu DMO- veľa rehabilitovat cvičiť 6x za deň .... Ale teraz k téme - je reálne v dnešnej dobe to zvládnuť sama s deťmi? Mám len rodícak+ prídavky na obe deti ( -120 splátka úveru, - 60€ paušál, a -70€ rodinná poistka
Príde mi to nereálne zvládnuť to sama ale ja už sa nechcem trápiť , nechcem žiť s myšlienkami kde bol čo robil ......
Od Orange mame interet na doma za 15€. Bez kablov, bez vrtania do stien, na SIM kartu. Takze miesto 2x sexovania sadni na ten drahy interet a pohladaj si lacnejsi
@anonym_9a4f39 Asi tak. A ak by to bola pravda, tak nech manzel "pomaha" viac a hned ho prejde chut na chatovanie a nahananie stetiek...inak fascinujuce, ze jej vadi hlavne to, a nie ten alkoholizmus. To je len taka drobnost asi😃
@anonym_1cd411 a to ake chudery chcu t*tkat s alkoholikom, ked si dohaduje osobne stretka na sex. Kokos. Ale asi sa take najdu. Ja neviem.
Ok, ja som to nepochopila. Pije a hlada sex mimo domova, ale inak je super otec a dobry manzel a sex 2x denne- nejake zmatocne.
Od Orange mame interet na doma za 15€. Bez kablov, bez vrtania do stien, na SIM kartu. Takze miesto 2x sexovania sadni na ten drahy interet a pohladaj si lacnejsi
@anonym_9cf4dd No ano, to bol tiez gol. Maju rozostavany dom, tak potrebuju drahy internet. Clovek by si myslel, ze na stavbu sa chodi pracovat😃
Jasne že to budeš stihat, uz len to, ze ti odpadne 2 krat denne sexovať ti ušetrí kopec energie a času.
Jasne že to budeš stihat, uz len to, ze ti odpadne 2 krat denne sexovať ti ušetrí kopec energie a času.
@anna777115 Však ale to je jediné o čo nechce prísť ! 😀😅
Klasika: “nebije ma, je dobrý otec” len je to dlhodobý neverník a alkoholik, taký detail.
@anna777115 Však ale to je jediné o čo nechce prísť ! 😀😅
@jblheart vy ste úplne retardovaný ? Pre všetkých tých najiteligentnejsich !- o sex som napísala pre ľudí ktorý píšu že asi ma doma malo pozornosti preto hľadá sex inde / momentálne od kedy to viem spolu nespime , áno predstavte si variť varím pretože moje deti z niečoho žiť musia a nemôžu zato že ich otec je chumaj . / Paušál - ten som mala ešte keď som pracovala v zahraničí a od vtedy som ho nemenila len predlžovala...
@jblheart vy ste úplne retardovaný ? Pre všetkých tých najiteligentnejsich !- o sex som napísala pre ľudí ktorý píšu že asi ma doma malo pozornosti preto hľadá sex inde / momentálne od kedy to viem spolu nespime , áno predstavte si variť varím pretože moje deti z niečoho žiť musia a nemôžu zato že ich otec je chumaj . / Paušál - ten som mala ešte keď som pracovala v zahraničí a od vtedy som ho nemenila len predlžovala...
@anonym_autor držím ti palce, veľmi veľmi sa uskromniť musíš. Napíš si príjmy, a potom výdaje a uvidíš. Internet zmeň, menej telefonuje, na seba nič nekupuj a deťom len nevyhnutné. Var lacné jedla a na chvíľu to zvládneš. Potom sa musíš zamestnať, alebo žiadať opatrovateľský na postihnuté dieťa.
@anna777115 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 tak som sa uz dlho dobre nezasmial. Ale uprimne NIE nezvladnete tosama.
No a kam chceš ísť teda? Bez ohľadu na to, že ti neverím. Ty by si sa mala tváriť ako poslušná žienka, samozrejme nenarobiť si ďalšie deti a počkať kým budeš môcť odísť.
Ešte lepšie ti bude samej s deťmi, len do toho, poďakuješ sa mi neskôr
@anonym_autor držím ti palce, veľmi veľmi sa uskromniť musíš. Napíš si príjmy, a potom výdaje a uvidíš. Internet zmeň, menej telefonuje, na seba nič nekupuj a deťom len nevyhnutné. Var lacné jedla a na chvíľu to zvládneš. Potom sa musíš zamestnať, alebo žiadať opatrovateľský na postihnuté dieťa.
@anonym_3115fa Ďakujem za konečne jeden normálny komentár a žiadne vysmievanie.
Áno poplatky už riešim, ja som si nikdy pre seba veľa toho nekupovala, a niečo nasporené mám aspoň na začiatok. Ďakujem 🫶🏻
Emocionálna sa od neho odpútať a vydržať kvôli peniazom.Je to hnusné ale čisto z lásky deti nevychovas.Ale keď má problém s alkoholom mala by si pouvažovať nad rozchodom nech sa nepozerajú deti od narodenia na ožrateho otca
A kam by si chodila s detmi a igelitkami, vyhod chuja prec z domu. Ked sa vie kurvit, tak nech si u nich aj býva
@anonym_autor je mi ta luto
Chlap na hovno, alkoholik a podvadzac
Asi az taky uzasny ten sex nieje ked ho hlada inde
Ja by som ho opustila hned ako by mi zacal vadit ren alkohol tie zoznamky to uz bol nad vrchol, este s nim aj dve deti mas jedno hendikepovane , je mi ta fakz luto
Ja som slobodna matka s jednym dietatom, skvelou pracou a niekedy ma ide porazit na mieste zo vsetkeho
Poznieraj trosku hrdosti, maj peniaze nasetrene, rodina nech pri tebe drzi
Drzim ti palce
@anonym_autor úžasne pohlavne choroby nemáš? A dosť pochybujem, že nájde nejakú, ktorá by len tak rozťahovala nohy z pokecu… veď to už nie je moderne.
@anonym_autor docitala som len po : mame uzasny sex 2x za den 😂 tak on prasi ine, roky ta podvadza a ty mu pankovi cela stastna otrcis 2x za den? fuj, mam dost 😂
@anonym_e45337 presne ale tieto témy ako cez kopirák🙈😃 neverník, alkoholik, ale má navarené, napečené, upratané, opraté a este 2x denne si to rozdáme.ale hlavne že ju nebije🙏🙈

Keď ťa podvádza a ajtak si sním uzivas dva krát denne sex,tak asi ťa to moc netrápi
Ja by som dávno sa na neho ani nepozrela
Ale ty to máš inak
A hej da sa to zvládnuť byt s dvoma deťmi
Zarataj plus čo bude platiť na deti a dá sa to