Mám pustiť 6 mesačné dieťa s babkou 150 km od domova?
ahojte, vcera nam priatelova mama oznamila, ze rozmylsa, ze si chce aj s priatelovou mladsou sestrou zobrat buduci mesiac nasho syna na navstevu ku kamaratke do Prievidze( co je od nas vzdialenost 150km) a ze chcu ist pozriet babatko k tej kamoske.Dost ma to zarazilo, keby sa spytala ci vlastne moze a keby sa spytala ci by sme nesli aj mi, zeby sme si zatial niekam sadli alebo nieco, pockali ich kym budu na navsteve tak nepoviem ani pol slova, ale toto sa mi moc nepacilo ako nam to oznamila.Raz za cas nemam problem jej maleho na pol dna dat nech si ho aj ona uzije, ale s tymto nesuhlasim.zatial som jej nic nepovedala nato.co si o tom myslite?je to normalne?dali by ste vi takto svoje dieta?
nie
@bvladka podla mna fakt nema zmysel posielat polrocne dieta na otocku 150 km, s hocikym, polrocne dieta ma este mat akytaky rezim, je nervozne aj z viac ludi okolo seba, zvyknute na rodicov....logika nepusti, nehovorim o nebezpecnosti cesty, od toho uplne abstrahujem, len nedava to ziaden ale ziaden zmysel
co je akoze nebezpecne na tyznovom pobyte dietata so zodpovednym otcom na chalupe, a ako to mozes hentak porovnat tieto dve situacie ....ak si potrebujes vyslapavat, skus inde
@nathuska určite nie. nášho syna, keď bol menší, viackrát mala u seba moja alebo manželova mamina, v pohode aj viac hodín, pohrali sa s ním, pokočíkovali, nemala som problém nechať im ho, aby sa s ním potešili, ale cestovať s polročným 300 km, to by som nedovolila. a myslím, že by to ani jednu z mojich mamín nenapadlo žiadať to odo mňa, ak by sme teda necestovali aj my.
@bvladka na pol dna sa ani ja nebojím dat malého osbe ktoru poznam a zodpovednej osobe aj ja som už dala malého susede ked som potrebovala ist surne k lekarovi ale on tu susedu pozna a viem ze tam mu nic chýbat nebude ze sa dokaze o neho postarat ja som myslela hlavne ze nie na takú dialku a dlhy cas
sestmesacne urcite nie. mozno trojrocne, to by uz malo nejaky vylet z toho, ale to malinke by tam islo iba ako atrakcia na predvadzanie a okrem toho pre take malinke dieta je kazda zmena neprijemna.
Nedala by som také malé dieťa ani ja. Aj teraz tŕpnem, keď babka s dedom berú na návštevu naše 4 a 6 ročné deti, a vždy sa modlím, aby sa vrátili v poriadku.
nie
nedala by som jej dieťa ani náhodou....kks to co su za nápady toto.... a v tú sekundu, čo by to vypustila z úst, by som jej ukázala kde je sever....... moje nervy ;D
V ZIADNOM PRIPADE...dieta nie je pozicana hracka a myslim si,ze je este malinky na cestovanie s "cudzou osobou-babkou"... 😖 ..ani vlastnej mame by som nedovolila..a to oznamenie...proste nedam a nemyslim si,ze je to pre syna dobre..
@brnka presne o tom som pisala ja, moja svokra ani mama neuznavaju autosedacky, mala zboznuje pocas cesty otvarat dvere, ked nie je priputana..2x som ju nechala na strazenie svokre doma / byvame oproti sebe cez chodbu/ so ziadostou, aby do malej nepchala sladke, ze ked pridem / isla som do obchodu/ jej dam veceru...
Pridem domov a co nevidim? decko sa napchava keksami, samozrejme veceru nechcelo, ked nezje veceru, zle spi v noci / co ju samozrejme netankuje, sak ona sa vyspi/ a mala mala furt hrcu alebo modrinu na cele / a to s nou nevysla z izby/ raz sme sli s takou pomodretou akurat na prehliadku ku dr. co som mala nervy, ze na mna este socialku zavola, ze mlatim decko doma... no a zver takej osobe dieta.. Moj otec napr. na kazdej ceste do chorvatska na dialnici zaspi...keby nebolo maminy, co nanho zrukne, uz by sme sa parkrat zabili... ja neplanujem svoje dietat testovat co vydrzi a nie...Nechapem, preco sa tu z mamin, ktore sa boja o svoje deti robia psychopatky co ich drzia doma na voditku..
Neexistuje, take male babo ma byt so svojou mamou.
V ziadnom pripade, take male babatka chodia do noveho prostredia vylucne s maminkou, no co uz, neboj, nemas jedina sibnutu svokru... Hlavu hore, predychaj, slusne povedz, ze maly zacina vystrajat, idu mu zubky a tak (ak mas problem s tym, povedat jej razne nie..) a nenechaj si od nej skakat po hlave, lebo ked polavis teraz, ked bude mat maly 3, uz nebudes rozhodovat o nicom... Poznam, tiez som s tym trochu bojovala, nevyhrala, ale vzajomne sa respektujeme... 🙂 ...vascinou...
a uz vobec nie na vylet, to co jej vobec napadlo??!! CO je maly nejaka atrakcia? Ze ho chce vsade ukazovat a chvalit sa?? Z vyletu, ako to ona nazvala, aj tak nic nebude mat...
Ha ja by som nedala ani ročné 😉
@celasapremenim ... je to môj názor na predmetnú vec a nič iné tým nesledujem 😉
ja urcite nie, je to este skoro
ja som moje deti dala jedine mojej mame na varovku, ale to s nimi bola bud u seba doma alebo u nas. ale ked tak rozmyslam tak mensi mal pol roka a starsi 2 roky ked s nimi kamosky behali po horach v Terchovej a priniesli ich domov az vecer. ale to bolo vynimocne lebo ja som si tam zlomila nohu a dalsia kamoska ma viezla do nemocnice tak deti zostali aj s autom a vecami na chate a dorrucili ich mojej mame az vecer. a potom boli tyzden u babky ked som bola v nemocnici.

Nedala by som ju, jednooznacne nie. A keby prisla s tkymto napadom za mnou,by mi vyletelo z ust ci je normalna ze ju taketo daco aj napadne🙂ja som totiz dost priamy clovek,co na srdci... 😅