Moje dieťa nechce ísť do tábora
Ahojte.
Viem ze je neskoro uz ale trz to na mna tak dolahlo ze moje dieta je asi jedine co nechce ist na ziadny tabor. Jeho spoluziaci sa tesia ze pojdu na rozne a nas nechce ist. Ma 8 rokov a ked sme sa ho spytali ze mu zaplatime tak naco a nechce ist ze on radsej doma bude.
Nas tiez nechce ist, bude mat 8... mozmo pojdu spolu s bratom max na 2 dni do denneho ... aby mali zmenu..
Tak nech ide do denného tábora. Také malé dieťa by som určite nenechala cely deň samé doma sa nudiť.
Moje deti neboli fanúšikovia pobytovych, obidvaja vyskúšali raz a potom už nechceli, ale do denných táborov chodili celé leto, okrem rodinnej dovolenky. Tabory si vyberali poda svojich záujmov, ale na vyber či ísť alebo neísť nemali, jednoducho museli ísť. Ani ja, ani muž sme nemohli byť 2 mesiace doma, užili sme si 2 týždne rodinnej dovolenky a potom nejakých 6 týždňov boli v tábore.
A čo bude robiť doma dva mesiace?
@jankasmejka kopec veci sa dá robiť
@jankasmejka no to co aj my sme robili. Bude sa aj nudit a nieco si bude musiet najst. Ci si myslis ze kazdy ma na dovolenku?
@jankasmejka Ja som sa nikdy nenudila. Mala som kopec záľubov
A ma s ním byť kto doma? Ak by mal byť sám doma,tak by šiel do tábora aj nasilu.
Bohužiaľ moje deti musia dať 2,možno 3 denné tábory. Ale vyberali sme tak,aby tam boli s kamošmi.
Nemôžeme byť s nimi celé leto doma.
Bol som v tabote pred 40 rokmi. Doteraz to rodicom neviem zabudnut.....
Mňa rodičia nasilu tlačili do táborov aj keď som ich prosila že tam ísť nechcem. Doteraz im to vyčítam. Ak chce byť radšej doma, tak nech je doma.
Ani moja nechcela tento rok ísť. Nemusím. Nebudem jej platiť niečo kam ísť nechce.
A čo tu splietate či každý má na dovolenku. Robte tak, aby ste mali.

Môj ma 8 a tiež nikde nechce ísť a určite ho nútiť nebudem.