Ako riešiť lektorku s nevhodným správaním?
Čaute baby, príde vám to normálne alebo len ja som divná ? Ako by ste komunikovali s takou lektorkou ktorá mešká na hodiny, na hodine sa nesústredí, rozoberá súkromné veci, rieši vlastného psa. Na hodinách normálne obeduje, večeria. Minule zrušila hodinu lebo musela ísť von so psom. Párkrát musela variť tak sme presunuli hodinu o 20 minút. Kurz cudzieho jazyka stal 1000€. Mali sme 20 hodín, včera sa ma pýtala či si chcem predĺžiť kurz a zaplatiť ďalších tisíc eur, odpoveď z mojej strany bola nie a začala ma presviedčať že to si musím platiť keď sa ten jazyk chcem naučiť, nestačí samoštudium a tak ďalej, hodinu má presviedčala až ma to úplne demotivovalo. Na hodinách sme stihli možno len 2-3 cvičenie a to aj tak som si ich musela sama robiť lebo lektorka ani nevie na ktorej strane v učebnici sme skončili, 3 hodiny sme preberali tote isté cvičenia až ma prešla chuť.
Čo si o tom myslíte a ako by ste s ňou komunikovali ? Ak jej poviem niečo čo sa jej nepáči, tak je hneď agresívna.
@anonym_autor Asi áno.U mňa, ak niekto poskytuje nejaký druh služby a uprednostňuje svoje osobné veci, nie je profesionál Ten, kto nie je profesionál,ten si nezaslúži placu.
@anonym_5c9220 ona nevie prijať kritiku, to je ten najväčší problém.
@anonym_autor Podla mna si mala nastavit hranice uz od zaciatku, ked zacala vymyslat, preco zrusit kurz, dalej,ze samotny kurz stoji za prd a povedat jej, ze bud sa to zlepsi alebo ziadas o vratenie zvysnych penazi a nepokracovanie s nou. A povedz jej narovinu,ze nech ta nepresviedca na dalsie kurzy s nou, lebo ...- a vymenuj jej vsetko preco nie. A nech sa aj oduje. A ak sa oduje, taka by kurzy nemala davat, co neznesie aj negativnu kritiku. Drzim palec
@motylik2559 negatívnu kritiku neznesie, to som si všimla už na začiatku keď som ju upozornila nato že mešká na hodiny.
@anonym_5c9220 ona nevie prijať kritiku, to je ten najväčší problém.
@anonym_autor Nemusíš ju konfrontovat s tým, že čo je na jej práci neuspokojive.Kurz skončil, poďakujes a ďalej si riešiš podľa vlastného zváženia
@motylik2559 negatívnu kritiku neznesie, to som si všimla už na začiatku keď som ju upozornila nato že mešká na hodiny.
@anonym_autor No ale to teba nema co zaujimat, ze ona neznesie neg. kritiku. Kolko ti ostava este z kurzu do konca? By som jej sice slusne, ale zaroven razne povedala ako sa veci maju. Ved si obhaj seba a svoje vyhodene peniaze do luftu, ked uz nic ine.
@anonym_9fe552 peniaze nevracia. Skúšobnú hodinu sme nemali lebo peniaze chcela za celý kurz vopred.
@anonym_autor velka chyba. Existuje appka Preply, vies si tam zvolit jazyk, aj uroven aj lektora. Za par eur ma hodinu 1:1. Vyskusaj
@anonym_a8ffde poslala som peniaze na účet. Písomné info o zrušených a posunutých hodinách nemám. Jediné čo môžem urobiť tak napísať recenziu niekde na nete žeby si dali ľudia pozor.
@anonym_autor nemyslela som tak, že či na účet alebo v hotovosti, ale či máš prijímový doklad/faktúru... ak nie, hovorím, rýchlo by som jej pripomenula možnosť kontroly...
Kým jej tam budú svietiť len pozitívne recenzie (možno si ich napísala sama), tak bude okrádať ďalších. ☹
Veď ona sa na Tvoj úkor neoprávnene obohatila, keď si nechá peniaze aj za hodiny, ktoré zrušila. A aj tie absolvované nesplnili očakávanie. To si jej mohla tie peniaze rovno darovať, alebo radšej niekomu, kto by ich efektívnejšie využil.
@anonym_autor
Oznámila by som jej asi s ultimátom, do kedy mi má vrátiť 500€ z pôvodne už skončeného kurzu. Inak jej urobím takú verejnú reklamu, že môže potom už zarábať len kurzami varenia a venčenie psa!
podla mna si zla dena a sklamala si aj ako matka, Taketo nieco sa predsa nerobi.
@anonym_342b92
Píšeš odveci, žeby ti preskočila téma 😂?
@anonym_autor
Oznámila by som jej asi s ultimátom, do kedy mi má vrátiť 500€ z pôvodne už skončeného kurzu. Inak jej urobím takú verejnú reklamu, že môže potom už zarábať len kurzami varenia a venčenie psa!
@svetlonos môžem jej napísať akurát recenziu. Buď niekde na iné fórum alebo aj tu ?
Kým jej tam budú svietiť len pozitívne recenzie (možno si ich napísala sama), tak bude okrádať ďalších. ☹
Veď ona sa na Tvoj úkor neoprávnene obohatila, keď si nechá peniaze aj za hodiny, ktoré zrušila. A aj tie absolvované nesplnili očakávanie. To si jej mohla tie peniaze rovno darovať, alebo radšej niekomu, kto by ich efektívnejšie využil.
@tanyan inde ako tu alebo niekde na inom fóre nebudem môcť urobiť recenziu. Na Instagrame je pod menom - nemcina_s_luciou
Facebook - Lucia Cihonová
@tanyan inde ako tu alebo niekde na inom fóre nebudem môcť urobiť recenziu. Na Instagrame je pod menom - nemcina_s_luciou
Facebook - Lucia Cihonová
@anonym_autor kks nemčina online za 50€ na hodinu?? Tak to si sa vážne zbláznila, veď nemčinárov a kvalitných máš na výber že až.
Raz by mi povedala, že potrebuje venčiť psa miesto mojej hodiny, veľmi dlho by sa spamätávala... Inak - faktúru ti vystavila??
určite by som viac nepokračovala . Recenziu by som napísala presne akú si dala aj sem . Mne by odvaha nechýbala.
Pytaj cast penazi naspat. A recenzie ousat vsade, jde sa da.
Pytaj cast penazi naspat. A recenzie ousat vsade, jde sa da.
@anonym_27b5b8 peniaze nevráti, jedine recenzie môžem dať na sociálne siete okrem Facebooku a Instagramu.
určite by som viac nepokračovala . Recenziu by som napísala presne akú si dala aj sem . Mne by odvaha nechýbala.
@anonym_f9f2d1 tu to aj tak málokto uvidí. Tie pozitívne recenzie neviem kto jej píše. Veľa študentov zrušilo kurz práve kvôli tým istým problémom
@anonym_autor kks nemčina online za 50€ na hodinu?? Tak to si sa vážne zbláznila, veď nemčinárov a kvalitných máš na výber že až.
Raz by mi povedala, že potrebuje venčiť psa miesto mojej hodiny, veľmi dlho by sa spamätávala... Inak - faktúru ti vystavila??
@sissy27 faktúru vystavila. Ty by si ten kurz dokončila na mojom mieste alebo nie ?
@sissy27 faktúru vystavila. Ty by si ten kurz dokončila na mojom mieste alebo nie ?
@anonym_autor kurz dokonci. Ale aj tak musite hromadne vyjadrit nespokojnost a ziadat cast naspat. Dohodnite sa s ostatnymi.
@anonym_autor dokoncila, ale teda recenzie by mala aj na billboardoch pred domom a v lidl letakoch. Kludne by som sa obratila na soi alebo aj certa diabla, keby mi za 50€ na hodinu niekto neda to co chcem.

@anonym_5c9220 bude to najlepšie riešenie pre obe strany.
@anonym_autor Asi áno.U mňa, ak niekto poskytuje nejaký druh služby a uprednostňuje svoje osobné veci, nie je profesionál Ten, kto nie je profesionál,ten si nezaslúži placu.